Inlägg från: K grrl |Visa alla inlägg
  • K grrl

    Hur gammal är du och hur gammal tror folk att du är?

    Jag är 37 och tendensen är att folk tror att jag är yngre än vad jag är (25-30). Kvinnorna i min släkt har ganska ungdomliga utseenden, jag har sett sjuttioåringar som sett äldre ut än min mormor som dog knappt 100 år gammal. Stora ögon,  litet, nätt ansikte och få rynkor för åldern beror det helt enkelt på.

  • K grrl
    BlommanSverige skrev 2015-05-25 19:20:26 följande:

    Oj, jag har ingen aning om vad folk tror. Hur vet man det? Har ni frågat "hur gammal tror du att jag är?" (likt ett barn) eller hur kommer det sig att ni vet vad så många olika människor tror om era åldrar?


    Det händer ju då och då att folk frågar hur gammal jag är, och så uttrycker de förvåning över min ålder när jag talar om det. "OJ! Jag trodde att du var ...!". 
  • K grrl
    MrsC74 skrev 2015-05-27 14:34:37 följande:

    Nyfiken på hur ni får denna information. Springer ni runt och frågar folk ?

    Sen undrar jag vill man se ut som 17 när man är 40? Vad är det för fel med att se ut som 40? Eller hur ser man ut då?


    För min egen del händer det till exempel att väldigt unga män börjar flörta med mig, som backar och/eller ber om ursäkt när jag berättar hur gammal jag är. Det är den mest påtagliga situationen faktiskt. Sen händer det ju att det kommenteras i förbifarten under diskussioner om t ex popkultur eller historia, av folk jag vet är ungefär jämnåriga: "men det vet du väl inget om, du är för ung". 
Svar på tråden Hur gammal är du och hur gammal tror folk att du är?