• sextiotalist

    Vill inte visa att han är tillsammans med mig på facebook

    Flera av mina vänner har inte sin relationststus på facebook. Flera är gifta sedan många år.

    Av de som har en relation så står på flera att de har en relation.

    Kollat tidigare eftersom den här typen av trådar funnits innan

  • sextiotalist
    Anonym (:)) skrev 2015-05-27 12:13:10 följande:

    Kan du inte stå för din relation på fb, är det ingen relation!!! Så ser jag det :) Men det är jag ;)


    Ska meddela mina syskon detta. Min syster gift i snart 25 år, bror sambo i 10 år
  • sextiotalist
    Anonym (:)) skrev 2015-05-28 13:30:38 följande:

    Hahaha, gör så ;) Måste bara säga.. Allt handlar vad man använder fb för... Och vilka man har där... Som sagt jag är stolt över min kärlek det ska världen veta :)))) Om din bror och syster inte vill, är det deras sak :) Jag skulle aldrig kunna ha det så :)


    Absolut. Jag använder Facebook för att ha kontakt med mina vänner. Jag vet deras relationstatus utan att det står i Facebook
  • sextiotalist
    Anonym (:)) skrev 2015-05-28 13:50:17 följande:

    Det är bra att det funkar för dig :) Men då delar du inga privata saker?! Hos mig är det tvärt om, alla har på sin status vad dom är för någon och med vem :) Föresten inte alla.. Inte dom som inte stor för sitt förhållande, players ;)... Då kanske du förstår var min erfarenhet kommer i från :)


    Här är vi lika privata som på fikarummet. Finns inga players bland mina vänner. De flesta har samma partner sedan mer än 20 år tillbaka. Några är separerade och singlar (vet det eftersom jag känner dom, inget som står på facebook)

    Privata delar har vi i slutna grupper och via mess
  • sextiotalist
    Anonym (:)) skrev 2015-05-28 14:15:54 följande:

    Ok :) nu är jag rätt öppen av mig så jag behöver inga privata grupper :))) + jag har inte bara nära vännner :) utan kolleger, före detta kolleger, gamla klass kamrater, släkt, nära vänner, fester polarna osv osv så runt 500 st så jo några players finns det ;) Alla måste göra det som känns rätt och för mig är det inte ett förhållande innan det står på fb ;)


    Det vi pratar om i en av mina slutna grupper är inget som ens kolleger vill ha del av. Det jag skriver på min offentliga sida är sådant som jag kan dela med min kollega, min uppdragsgivare och mammas kusin. Det jag behöver ventilera med mina vänner av privat natur kör jag i sluten grupp.
Svar på tråden Vill inte visa att han är tillsammans med mig på facebook