Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    Är alla manliga vuxna oskulder bittra kvinnohatare?

    BengtH skrev 2015-05-30 22:53:28 följande:
    För män är utseendet i partnern viktigt, män dras till snygga tjejer.
    Kvinnor attraheras av mannens personlighet och förmåga att ta hand om henne.

    Kvinnorna skiner upp när de ser en positiv, vältränad, självsäker man med attityd. De uppskattar målmedvetna män som har god ekonomi, män som vet vad de vill, män som tar för sig.

    De män som är osäkra i sig själva, är ofta lågavlönade, de har dåligt självförtroende och är nervösa, de är osynliga för kvinnorna,  

    Många osäkra män är dessutom asociala och blyga vilket gör att de isolerar sig. Jag satt själv ensam i en etta i många år och läste serietidningar, jag gick bara ut för att handla mat, jag hade inga kompisar, inte fasen fick jag några tjejer.Jag ville naturligtvis träffa en tjej, men inte ändra min livsstil. Tyvärr blir det en ond cirkel, jag blev bitter och besviken. Jag tyckte synd om mig själv och tänkte att flickvän var bara något som de priviligerade alfahannarna hade. 

    Är det kvinnornas fel att män är ensamma ? Inte helt, men delvis, det råder ett mansöverskott i Sverige pga att många ensamma flyktingpojkar kommer hit, dessa är oftast oblyga alfakillar som är vana att kämpa sig fram i livet.

    Dessutom är vårt land är mycket jämställt och feministiskt. Kvinnorna är självförsörjande och självständiga, de kan utan problem lämna sin man om han inte lever upp till förväntningarna, detta gör det svårt för männen att etablera en stabil relation med en kvinna. Svenska män har således höga krav på sig, vilket leder till prestationsångest, det spär på nervositeten ytterligare.
    Ingen kvinna är intresserad av blyga osäkra osociala män som sitter hemma och läser serietidningar liksom inga män är intresserade av osäkra osociala kvinnor som sitter hemma och läser romantiska berättelser.

    Majoriteten av alla kvinnor träffar inte ensamkommande flyktingpojkar eftersom dessa befinner sig på flyktingförläggningar långt utanför städerna dessutom dessa har dessutom är de klassade som beta enligt ditt sett att se lågutbildad och utan inkomst.
  • Anonym (anonym)
    BengtH skrev 2015-05-31 08:27:09 följande:
    Inga män är intresserade av osäkra asociala kvinnor ?  FEL !

    Om denna osäkra asociala kvinna hade satt ut en kontaktannons, så hade hon haft inboxen full på bara några dagar. Massor av män som hade varit intresserade, Pröva att lägga ut en kontaktannons som kvinna på en dating-sida så får du se.

    En man som lägger ut samma typ av kontaktannons får inga svar, speciellt inte om han är osäker, asocial och bor i hyreslägenhet. Han måste vara modellsnygg högutbildad välavlönad chef för att han ska ha nån chans att få svar.
    Att få inboxen full på en dejtingsajt tom. utan att den som skriver sett en bild tyder inte på något intresse utan bara på att det finns massor av människor som inte lärt sig sociala koder för ingen vill träffa någon som den på något sätt är attraherad av och det blir inte normalt funtade människor av att läsa en kort presentation på några rader om det inte är så att personen har något speciellt intresse som den som svarar också har.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (svendom) skrev 2015-05-31 18:44:00 följande:
    Det stämmer inte för fem öre. Män är visst intresserade av blyga osociala kvinnor som sitter hemma. Bättre än festande krogkvinnor, lite svårt att hitta dem bara.
    Ingen är intresserad av blyga osociala människor undantag lär vara om de är väldigt vackra för så kan man ju sitta och titta på dem som om de vore en tavla.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (nixxx) skrev 2015-06-27 18:25:45 följande:
    Jag menade inte att du resonerade så. Jag har ju inte sett din profil och vet således inte alls hur du framställer dig själv eller vilka krav du egentligen har utöver de du har nämnt i den här tråden.  Inte heller menar jag att exempelvis tjocka tjejer inte får ställa krav eller ska bli glad över att någon är intresserad. Jag har själv inget emot tjocka tjejer, vad jag har ett problem med är att vissa kvinnor verkar ha en väldigt dålig attityd på t ex BC. Det är säkert också sant vad gäller männen även om jag av naturliga skäl då jag är man och hetero inte kommer så mycket i kontakt med dem.

    Jag förstår att det kan bli för mycket av det goda när det gäller hur ni kvinnor blir uppmärksammade på kontaktsidor. Det är förstås svårt att riktigt sätta sig in i en situation man själv aldrig har varit i. Jag kan inte föreställa mig hur mycket sållande det måste göras bland oseriösa mail eller hur många knäppskallar som vägrar att fatta vinken och lägga ner. Just att hitta precis det man själv söker kan säkert vara svårt även för er.

    Samtidigt tror jag också på omvänt sätt att ni har väldigt svårt att sätta er in i hur det är för oss män. Sedan jag gick med på bc för ett tag sedan har min inkorg förblivit tom med 0 meddelanden. Jag kanske är misslyckad även för att vara man, vad vet jag, inte alls säkert jag är representativ för genomsnittsmannen utan de kanske får kontakter och ligga med jämna mellanrum. Men så ser det ut för mig. Tror du att det är roligt att bli så negligerad och inte ens ha möjlighet att få kontakt med någon? Trots att jag ändå bara skriver till kvinnor med profiler som jag passar in på och skriver på ett trevligt sätt.

    Nej ytlig uppmärksamhet betyder inte särskilt mycket i det långa loppet men jag tror att alla människor i någon grad finner styrka i den. I vetskapen att det finns folk som är intresserade av en. Det är väldigt svårt att gå igenom livet med ett orubbat självförtroende när ingen verkar vilja veta av en. Det blir som jag sa tidigare en ganska naturlig följd att kvinnor ställer högre krav när de både vet att de kan göra det, ja snarast gagnas av det t.o.m då det kanske minimerar mängden svar de får av män. Det finns säkerligen en del kvinnor som inte skulle tumma på sina krav men jag tror också att väldigt många kvinnor skulle ställa lägre krav om de visste att de annars inte fick några svar. På samma sätt som män säkert skulle vara mycket kräsnare om det var dem som fick mer uppmärksamhet.

    Klart att du inte får något i din inkorg på BC om du är oskuld eftersom det är sex i första hand  de som finns där är intresserade av.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Fritjjof enhörning) skrev 2015-08-07 13:47:22 följande:
    Liknelsen är att många kvinnor som inget har att ge kräver ouppnåerliga ting. Halt blind lytt oattraktiv ( i all ära ) eller liknande hämtad från nån drogmissbrukare med kundvagn i LA med attityd o krav som om de vore nån Havsgudinna. Alla män känner till sorten.
    Ingen normal människa väljer en partner bara för att ha en partner de väljer en partner för att de är attraherade av denne hellre lever de flesta ensamma än att nöja sig med någon som de inte känner mer för än vilken främling som helst de ser på gatan.
Svar på tråden Är alla manliga vuxna oskulder bittra kvinnohatare?