Inlägg från: Anonym (reale) |Visa alla inlägg
  • Anonym (reale)

    Är alla manliga vuxna oskulder bittra kvinnohatare?

    Jag känner två män som varit oskuld länge (men inte är det längre) och ingen av dem är någon bitter kvinnohatare, tvärtom är de väldigt snälla personer.

    Den ene mannen sörjer att det inte finns någon kärlek för honom eftersom han tyvärr inte är så attraktiv och därtill har en extremt ovanlig fetisch, men han verkar ha förlikat sig med att det är så det är. Jag är såvitt jag vet den enda kvinna som han haft en sexuell relation med och vi ses fortfarande ibland.

    Den andre hittade sin kvinna och lever nu ett helt normalt liv, han var bara väldigt sen i starten pga besvärlig familjesituation och blyghet.

  • Anonym (reale)
    Daniel12 skrev 2015-05-31 20:00:13 följande:

    Som vissa kvinnor beter sig är det faktiskt inte underligt att vissa män föraktar kvinnor. Det klassiska brukar vara att en man har förälskat sig i en kvinna, kvinnan har lämnat honom utan någon speciell förvarning, mannen har varit förtvivlad och sorgsen, och sen har mannen ifråga tänkt att alla kvinnor är nog likadana.


    Det roliga är att många av männen som skriver i den här tråden absolut inte verkar kunna tänka sig in i att det finns tusentals kvinnor som blivit blåsta och dumpade fult av män, men då är vi bara haters och hemska feminister...?

    Kanske kan vara på sin plats att överväga att det finns puckon av båda könen som ger upphov till högst berättigad besvikelse, eller är det för mycket begärt av era överlägsna manliga intellekt?

    Gud vet att jag hellre hade dött än tvingats stå ut med vissa av mina medsystrar på daglig basis, men nu är det ju så att vi är väldigt olika också inom grupperna, män såväl som kvinnor.

  • Anonym (reale)

    Oh, jag älskar intelligenta blyga män, det är nästan min fetisch, haha.

    Lite som halvtokiga Jane i "Coupling":

    "Aaaw, he's so sweet, and innocent and shy...and BOY am I gonna cure that!!" Kyss

    Lite synd detta med monogami, jag har så mycket mer att ge världens män. Men vill så klart inte bryta mitt löfte till min egen käre man. Hjärta

  • Anonym (reale)
    Anonym (Fritjjof enhörning) skrev 2015-08-05 19:26:26 följande:

    Njaa inte riktigt skulle jag säga. De kan nog känna viss bitterhet eller längtan. Det är aom oftast män som inte kan förstå varför kvinnor som t.ex är mer oattraktiva, ohälsosamma, kanske t.om en smula attityd eller oschyssta värderingar kan ställa sånna krav på motparten. De männen är nog inte överlag kvinnohatare men de har nog åtminstone 3 saker gemensamt. 1. De lär sig så smånngom att sänka krav på livet och klarar sig ofta rätt bra genom andra relationer. 2. De anser att dessa kvinnors bettende är ovärdigt och lågt. Lite som en hund som sätter sig över sin snälle ägare. Alltså e.g. Kvinnan beter sig ovärdigt och kan symboliskt liknas på ett nedvärderande sätt med en hund. Ägaren i detta fall får väl vara den "olycklige mannen". 3. De förundras över kvinnornas kravnivå och det gör dem helt avskärmade från kvinnor i allmänhet och leder till stark isolering.


    Vilken exceptionell rappakalja! Den man som inte klarar av en kvinna som har svar på tal är ingen man överhuvudtaget, för vari ligger utmaningen i att vinna en debatt mot en dörrmatta?

    Att bryta sin vilja i kamp mot en stark meningsmotståndare och klipsk partner, att tävla om att vinna livets goda, dela och njuta av det tillsammans, det är att utvecklas och växa.

    Så låt de liknöjda potatisätarna klafsa runt i medelmåttighetens tragiska dy och leka herre och hund bäst de begriper; ty alla vet att en herre och hans hund med tiden närmar sig varandra i såväl utseende som begåvning. Att sikta för lågt är att fördumma sig själv.

    Och örnparet som svävar ser mannen och hans hund bara som obetydliga prickar, långt under dem.
  • Anonym (reale)
    Anonym (Hmm) skrev 2015-08-05 22:56:32 följande:

    Det här sättet att se på kvinnor som nåt slags ägodel - statushöjare, olydig hund, bil... Är det något symptomatiskt för män i allmänhet eller bara för de män som inte lyckas med kvinnor?


    Huvet på spiken, men att dessa män inte själva inser vilka unkna värderingar de torgför är bästa garantin för att deras gener förblir oförökade ett tag till.

    (Troligen kan även uppstå rent fysiska svårigheter i umgänget när mannen till vardags har foten så långt in i munnen att han har bitmärken i ljumsken.)

Svar på tråden Är alla manliga vuxna oskulder bittra kvinnohatare?