• Lilla Kockan

    IVF SAHLGRENSKA HÖSTEN 2015

    Hej!

    Jag & min sambo ska efter 3 års ofrivillig barnlöshet (2 grav som slutat i MF) äntligen få påbörja IVF-behandling på Sahlgrenska i September.

    Det hade varit väldigt roligt om fler tjejer därute är i samma stadie som vi & kanske vill stötta, gråta eller skratta ihop mitt i all förväntan!

    Jag skapar gärna en liten intim Facebook-grupp där vi kan samlas några stycken och prata, kanske ev träffas och bli vänner "på riktigt"?

    Hoppas på svar :) kram/Lilla kockan

  • Svar på tråden IVF SAHLGRENSKA HÖSTEN 2015
  • Lilla Kockan

    Hej! Åh vad spännande, tyvärr vet jag inte vad förkortningarna står för :) men håller alla tummar att det kommer gå vägen denna gången! Vart bor du? Ålder? :)

  • Lilla Kockan

    Hej tjejer, sorry för sent svar men midsommar & jobb kom emellan :)

    Vi har gjort utredning privat & nu för några veckor sedan hade vi första mötet på Sahlgrenska :) så dom räknade ut på ett ungefär när mensen skall komma & bokade in ett prem.datum för när vi ska dit & börja med hormoner och allt vad det är :)

    Ja det kan vara långa väntetider, vi blev förvarnade att vårdgarantin på 3 månader inte kunde hållas.. Men tror bar det tog 3,5 månader innan kallelsen kom.

    Vad tycker ni, ska jag fixa en Facebookgrupp till oss? Är oftare inne där & det blir personligare och roligare kanske med en liten grupp :)

    Kram/Lilla kockan

  • Lilla Kockan

    Gweny- det respekterar jag såklart. Tanken med tråden var att det skulle bli mer personligt att hitta lite tjejer i närområdet & kanske träffas på riktigt och dela erfarenheter. Därav tycker jag det är smidigare på Facebook :) självklart kommer grupper där vara hemlig så ingen utomstående kan snoka :)

  • Lilla Kockan

    Du är så välkommen MariaC!

    Vad spännande att ni ska börja utredning, då får du göra som oss andra och försöka njuta av sommaren sålänge :)

  • Lilla Kockan

    Hej alla fina tjejer!

    Jag har glädjen att berätta att jag är gravid! Helt utan hjälp av ivf & efter 3 års väntan så har vi sett en liten bebis på vul.

    Jag håller alla tummar för att allt kommer gå bra för er & det är jag oxå övertygad om. Lycka till allihopa & ha en underbar höst när era äventyr på Sahlgrenska drar igång :)

Svar på tråden IVF SAHLGRENSKA HÖSTEN 2015