Inlägg från: Anonym (avtändande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (avtändande)

    Tjatsex?

    Förklara för era män att det är bland det mest osexiga och avtändande som finns. Känns som man står framför en finnig hormonstinn fjortis som drar i sin pillesnopp o ska försöka övertala en : "kom igen schyrra, bara liite. Lovar att du kommer gilla det. Kom igen då, bara toppen!" Osv... Usch! Tar en vecka innan jag kan komma över den bilden och se på min sambo som vanligt och att sen försöka bygga upp åtrån igen.

    Efter jag berättade det för min sambo har vi inga tjatproblem! ;)

  • Anonym (avtändande)
    Anonym (Neander) skrev 2015-06-16 11:20:06 följande:

    Alltså, helt ärligt, det finns alltså dem som tjatar om "bara toppen" (!) Vad vill man med det? Och hur skönt är det? Tänker man sig att tjejen ska komma igång av att få känna "toppen" eller ser man sin chans att även "mitten" kan få följa med in ett slag, när man ändå är igång? 

    Känns som en synnerligen pubertal bedjan! 


    Haha japp! Varje flickas dröm! Ganska vanlig skulle jag vilja påstå.
  • Anonym (avtändande)
    Anonym (Tjat är sexigt;)) skrev 2015-06-16 11:49:03 följande:

    Vägrar tro att detta är vuxna män vi talar om. Det normala o sunda är att bli tänd att partnern blir tänd, o bli avtänd om den andre inte vill. De män som avhandlas här är antingen förvuxna tonåringar eller med outvecklad sexualitet o empatisk förmåga.


    Beror på vart din gräns för vuxen går. Jag tror att du haft tur som inte stött på en "tjatare".
  • Anonym (avtändande)
    Anonym (Bettan) skrev 2015-06-17 08:25:00 följande:

    Men vem vill vara tillsammans med en sån man? Har man inte bättre självförtroende än så?


    Fast det ka ju vara helt normala killar också, med många olika egenskaper man kan falla för. (nu tycker jag de får lite oförtjänt mkt skit här i tråden, kan ju vara äkta rötägg också men vi ska väl inte dra alla över en kant?) :)

    Säg att det är en omogen 20-25 åring, de behöver ju bara lära sig lite sex-vett o etikett. Tex fick jag lära min sambo att inte tjata och han fick lära mig att ta för mig mer (vanligt för omogna tjejer). Så nu är vi nöjda o glada :)
  • Anonym (avtändande)

    Usch, vet inte vad jag ska säga om det är så allvarligt som ni säger... blev lite paff.

    Förstår inte hur ni kan gå med på det. Hade hellre låst in mig o sovt i bilen, eller tillsammans med barnen än riskerat ett sånt utnyttjande. Ett (eller ett par ) nej måste väl få vara nej. Jag är orolig för självförtroende och för risken att aldrig kunna ha en bra sexuell relation i framtiden. Förstår att barnen kommer först och att de älskar sina pappor, men var går gränsen för vad en mamma klarar?

    Skulle va intressant att se vad männen säger...

    Men det är lätt för mig att vara klok. Jag sitter inte i er situation och jag har inte barn. Jag dömmer er inte.

    Hoppas alla får en bra midsommar, göm nubben! Kramar

  • Anonym (avtändande)
    Pentagram skrev 2015-06-29 13:09:56 följande:

    Männen i allmänhet eller just de sextjatande männen? Personligen (och jag är man) ser jag ju tjatsex som en variant av våldtäkt. Du har sex med någon som inte vill ha sex med dig, och du vet om det. Vidrigt.

    Det är inte värt att stanna kvar i en sådan relation (och nej, barnen blir inte gladare av att du stannar kvar i ett dåligt förhållande för deras skull, det kommer bara ge dem trauma senare i livet när de inser att du "offrat" dig för deras skull och att det är indirekt deras fel att du blev kvar i ditt lidande).


    Syftar såklart på de sextjatande männen. Frågan är om de ens märker att kvinnan inte vill för att de är så självupptagna. :(

    (Har som sagt inte barn själv men tror du har rätt. Om barnen senare får reda på hur det var så är deras barndom körd ändå...)
Svar på tråden Tjatsex?