Inlägg från: Herrn i unform |Visa alla inlägg
  • Herrn i unform

    Var är landet på väg??????? Livrädd och arg med all rätt

    Det som är det stora problemet är inte mångkulturen, för den har alltid funnits så länge det har funnits en stat här. Ett tag var det Tyskar som "vällde" in på 12-1600talet, på 1600talet var det Valloner (Holländare) som togs in som arbetskraft för att stärka Sverige, ett tag var det fransmän (1700talet), vi var mellan 1500-1721 en stormakt med områden i Östersjöns alla delar (det fanns alltså Balter, Finnar, Tyskar, Samer, Polacker, Ryssar m.m.i Sverige samtidigt), på 1900talet var det Italienare, Jugoslaver, Öststatseuropeer m.m.. som kom och nu kommer till Sverige för ett bättre liv. Vad är det som är så fel med det? Vad är så fel med ett mångkulturellt samhälle? 

    Det vi som land inte lyckas med är att skapa boende, jobb och en dräglig livssituation här, för någon folkgrupp, inte ens de "etniska svenskarna". Vi lägger alla jobb i storstäderna och tömmer landsbyggden. 

    Det som är mycket mycket mer skrämmande i dagens samhälle är all intolerans mot andra människor som inte är som oss, oavsett om det är etniska, religiösa eller livsvals baserade orsaker. Det har inte ens gått 75år sedan vi hade ett enormt rike i Europa om ville göra sig av med alla som inte passade in i deras städade samhälle, Och idag väljer vi i Europa gladeligen in partier med bakgrunder i den Nazistiska och fascistiska ideologin. Hur kan vi kollektivt ha glömt bort det som skedde? Eller bryr vi oss inte längre?

    Det är allas ansvar att alla som bor i Sverige eller söker skydd här kan få ett drägligt liv. Vi ska vara förbaskat glada för att vi har det samhälle vi har.

  • Herrn i unform

    Vi "Svennebananer" är utmärkt duktiga på att bete oss också. Samer,Judar, Romer, handikappade, hbtq-personer m.m. har alltid blivit illa behandlade av vita bleka "svennebananer" som är livrädda för det som de inte förstår. 
    Varför tror ni att Samerna inte vill se sig som svenskar utan som Samer?

    Vi behandlar ju för tusan våra egna handikappade och hbtq-personer, äldre och ungdomar som skit. Så de som egentligen borde ha rätt vara rädda, arga och frustrerade är ju Sveriges minoriteter och utsatta... inte vi privilegierade medelsvenssons. 

  • Herrn i unform
    angerfist skrev 2015-06-20 19:56:26 följande:

    Hade...


    En sak att ta in arbetskraft från snarlika kulturer i grannländer än att låta fienden välla in över gränserna.


    Det var inte så länge sen som vi värjde oss från dom med kokande tjära och annat roligt...


     


    Sen när efter år 1815 är dessa eller några andra folk våra fiender?? Så vitt jag vet har vi inte legat i krig med någon sedan 1815.
    Det som vi borde akta oss för är de högerextrema vindar som blåser genom Europa utan att folk ens tänker efter. 

    Ryssar har inte en snarlik kultur som oss i Sverige (de har den ortodoxa,helt annan), Samerna har inte samma kultur som oss... Men vi behöver många kulturer i ett land för att det ska växa och gå framåt. 
  • Herrn i unform
    Klossar skrev 2015-06-20 20:40:00 följande:

    Man kan inte riktigt jämföra dagens invandring med den vi haft tidigare och vi har inte haft ens liknade effekter/problem av det slag vi ser idag. Faktum!!


    Man kan göra jämförelsen att andra kulturer och folkslag inte absolut är av ondo för ett land och dess utveckling. 
    Det är individerna som sabbar för samhället, inte folken eller kulturerna. När ska folk se att det handlar om individer och inte grupper som begår brott, sabbar m.m..
  • Herrn i unform
    Klossar skrev 2015-06-20 21:49:06 följande:
    Inte kulturer!?? Det skiljer massor mellan länder i vörlden, oerhörda skillnader , vissa lever kvar på medeltiden och är oroshärdar ingen av oss skulle vilja bo i.

    Vem bär den kulturen om inte de som lever där och har formats där???
    Ja det finns kulturer som helt och håller går emot det som vi i Sverige grundar vårat samhälle på, MEN det är fortfarande individer och inte kulturen som begår brotten eller förtrycker. 
  • Herrn i unform
    Vinterstjärna1984 skrev 2015-06-22 16:10:20 följande:
    Ursäkta men var har TS ens nämnt SD? bara för att man är rädd för vart Sverige är på väg, betyder inte att man är Sverigedemokrat. Jag tycker inte det är snällt att dra förhastade slutsatser här och ta det för givet att alla som är oroliga över Sveriges utveckling per automatik är Sverigedemokrater och/eller rasister.
    Alla Sverigedemokrater är inte rasister och alla rasister är inte Sverigedemokrater. Det är bara vänster medias påhitt som alltid ska gräva fram gammalt groll så fort någon vågar tycka annorlunda än de som har makten och de med rödfärgade glasögon som får uttrycka sina åsikter i Svensk media utan att bli utbuade.

    trots att jag är kristen och Pat ateist så har han en bra poäng.
    Men hur kan man vara medlem i ett högerextremt parti utan att vara främlingsfientlig? Ett sådant enfrågeparti som SD är väldigt profilerat på sin ståndpunkt, att allt är invandrarnas och mångkulturens fel. 
    För mig låter det konstigt att man inte skulle stå för det partiet står för om man är med i det. 

    Oftast är det de som är rädda för det som påverkar Sverige utifrån. Men mycket av det som ändras i Sverige står vi "etniska" Svenskar för själva. 
  • Herrn i unform
    ancient skrev 2015-06-24 20:17:04 följande:

    Livrädd för nogo-zooner, bilbränder, stenkastning, IS, våldsspiraler, terrorism, ökande brottslighet. Anstormningen av folk vi varken kan hantera eller ta hand om och hur det ska påverka landet. 
    Arg på tiggarinvssionen, nerskräpningen, att våra gator används som toaletter och förvaringsplats för allsköns bråte,och att det inte finns en fredad plats längre. 


    Rädd för inresta takläggare, asfaltsläggare vägpirater och allt vad det är vars enda mål är brottslighet.


    "Oftast är det de som är rädda för det som påverkar Sverige utifrån. Men mycket av det som ändras i Sverige står vi "etniska" Svenskar för själva."

    Delvis sant, våra politiker låter förödelsen hända så vist är det delvis svenskar som "orsakar" det genom att göra nått åt saken, likförbannad är det inte svenskar som står för brotten, det var omkring det dummaste jag har läst i ämnet än.


     


    Okej, nu tar vi och funderar på saken igen. 


    Det är inte endast "invandrare" som begår dessa brott och samhällsstörande beteenden. Nedskräpning står ganska många vita medelsvenssons och deras ouppfostrade tonåringar för, det är bara att se efter en vanlig knallemarknad, studentfirande, midsommaraftnar m.m.. Det kan man inte skylla på invandringen, eller?
    Att våra gator används som toaletter kan ha att göra med att uteliggare, hemlösa och de på samhällets botten inte har tillgång det vi bortskämda medborgare har, ja vi är bortskämda i Sverige.
    Vägpirater står även svenskar för.
    Terrorism är inget påfund som endast "invandrare" och muslimer pysslar med här i Norden. Det största och mest dödsfallskrävande terrordådet i modern historia i Norden står ju ändå Anders Bering Breivik för, och han var ju högerextrem. 
    Sen finns det alltid de som söker sig till oroshärdar för att slåss av någon anledning, även vita svenskar. Det finns högerextrema som slåss i Ukraina, från Sverige. Det fanns frivilliga nere i Jugoslavien under inbördeskriget.

    MC-gängens olika krig mot varandra är inget som har med invandringen att göra, om man inte ser det så som att den kulturen kom från USA förstås. 

    Det går med all säkerhet att bryta upp det mera, men i slutänden tror jag ändå att det är samhällets ansvar att ta hand om sina medborgare, se till att det finns drägliga boenden, arbeten (även i småorterna), tillräcklig och vettig sjukvård, skolgång på lika villkor för alla och att man tar vara på den kunskapen som folk som kommer hit faktiskt redan har. 
    Och det är upp till medborgarna att visa medmänsklighet för att alla inte har det så bra som i Sverige. Vi har varit förskonade från krig på egen mark sedan 1809. Det ska vi vara jäkligt glada för.

  • Herrn i unform

    Det jag är rädd för är att det inte ens gått 75år sedan slutet på ett världskrig där fascistiska regimer och grupper försökte utrota allt som inte var "rent" och som inte stämde överens med deras kultur. Och nu drar likadana högervindar genom Europa igen, trots att det finns betydande bevis på vad som händer när dessa åsikter och grupper får ett grepp om samhället. 
    Då hette det att det var judarna och kommunisterna som var roten till allt ont, idag heter det invandrare och muslimer. Byt ut dessa ord i mångas anti-invandringsretorik mot judar så blir det rätt intressant. 

    Vart får man det ifrån att Romernas kultur vill förinta den Svenska?

    Väldigt många nyanlända är glada bara de får ett jobb och en bostad med tak över huvudet... medans oerhört många medelsvenssons aldrig skulle tänka sig att ta städjobb, många vill inte jobba på äldreboenden för då måste man ju torka folk i rumpan (usch för att ta hand om sina gamla verkar många tycka). 

    Oerhört många som inte vill ha invandrare här vill nog inte skippa sin kebabtallrik, pizza eller hamburgare efter ett sent krogbesök. Har dessa inflytanden utifrån förstört våran kultur?

  • Herrn i unform
    ancient skrev 2015-06-25 09:50:03 följande:

    Det skulle jag också vara rädd för, men var inte orolig, psykvården fungerar nått så när så du kan söka hjälp för dina fobier och halucinationer.


    Nazismen har dött med Hitler, efter det har en rad länder rest sig från askan och byggt en dräglig tillvaro.
    Bara det, att ett uråldrigt problem står inför oss nu, ärkefienden som har genom tider försökt erövra oss står innanför våra portar nu, fast framför att mota av dom med våld som vi alltid har gjort så bjuder vi in dom.
    Vi ser resultat av det nu.
    Var bara tre brinnande bilar i trakten där jag bor och mordbrand, det efter terrordåd för nån dag sen, bilbomb i hyreshus, sprängd affär och ytterligare brinnande bilar.
    Då har jag inte ens hunnit kolla nyheter idag.

    Väldigt många kvinnor vill heller inte bli våldtagna efter sitt krogbesök och män vill inte råka ut för väpnade rån eller misshandel


    Nazismen dog med Hitler säger du? 
    Får jag då upplysa dig om att SvP (svenskarnas parti) som i år lade ned sin verksamhet var uttalat Nazistiska. 
    SD startade sin bana som nynazister, samt att det upprepade gånger dyker upp medlemmar från SD med någon typ av Nazisympatier. 
    Här är ett exempel på saker som de gjort: 
    expo.se/2013/hjalp-oss-paminna-om-sds-historia_5655.html
    Citerat från expos hemsida: "2003: Jimmie Åkesson konstaterar i intern diskussion att resonemang om den "den nordiska rasen" inte är ideologiskt avvikande. #SD25"
    Källa: Bandupptagning på partistyrelsemöte 14 december 2003, publicerad iSverigedemokraterna från insidan, Expo, Hjalmarsson & Högberg, 2004, Richard Slätt (red.)Då Jimmie uttrycker sig om att rasbiologi alltså är ok i SDs samhälle får det iaf mig att tänka på Nazistiska ideologin om rasrenhet och bloot und boden.

    Om Nazismen vore död skulle vi väl inte haft Breivik och hans tomtar på loftet, eller?
    Inte heller skulle vi väl ha Gyllene Gryning i Grekland som faktiskt gått framåt i deras val. 

    Inte heller skulle det väl ha funnits något som kallades för Vam (Vitt ariskt motstånd) som dock lade ner sin verksamhet 1993, men där en av ledarna nu istället leder organisationen Svenska motståndsrörelsen och en del ungdomar i Karlskrona inspirerades av Vam och skapade Nationalsocialistisk front. 

    Är då Nazismen död menar du?

  • Herrn i unform

    Nej Nazismen är alltid ett hot så länge den existerar, likaväl som religiös extremism oavsett religion. 
    Jag vet inte vilka det var, då jag inte var där eller har läst in mig där.
    Men jag kan nog säga att det inte var en kultur som gjorde det, utan snarare unga individer som hamnat utanför samhällets ramar och trygghetsnät.

    Det är fortfarande inte kulturer som begår brott, utan individer. Skulle man säga att det är den svenska kulturen som begick polismorden i Malexander? Eller som slår ner folk på krogen en sen lördagskväll? (för som det är välkänt i Europa är ju Sverige en del av sprit- och ölbältet). 

  • Herrn i unform
    ancient skrev 2015-06-25 10:39:15 följande:

    Har man inte skygglappar i storlek med elefanter så vet man vad det handlar om.
    Nazismen finns att läsa om i historieböcker, importerad våld som polis står maktlös inför går att läsa om i dagens media.

    Extremt träffsäker du är,  Arklöv var inte svensk *facepalm mega deluxe*
    Det är en krigsförbrytare från gamla jugan.
    Fredagskrökande däremot hör till den svenska kulturen och resultatet att hälla i sig för mycket för fort resulterar i en del helgvåld.


     


    Om du inte missat det var det 30medlemmar från Svenska motståndsrörelsen som gav sig på demonstranterna i Kärrtorp, och om inte Nazismen är ett konstant hot så borde ju inte Kärrtorpskravallerna ha hänt, eller hur?
    Inte heller borde vi ha haft alla Salem-fackeltåg för den högerextrema ungdomskille som blev ihjälslagen heller. 

    Arklöv var uttalad Nazist som även sökte sig "sedan till den bosnienkroatiska armén med motiveringen att de stod väst närmast och dessutom hade en nazistisk bakgrund som allierade till Nazityskland under andra världskriget.
    Källan här är wikipedia dock, men jag finner den informationen rätt så trovärdig". 
    Och hans etniska bakgrund har inget med hans politiska åsikter att göra.

    Och eftersom det återkommande dyker upp medlemmar inom t ex SD med klart uttalade Nazistiska åsikter eller emblem på sig så finner jag det intressant om Nazismen skulle ha försvunnit. Då skulle det ju inte heller finnas något som heter förintelseförnekare. 

    Men nej, SD är inte Nazister idag, idag är de fascister. Det är en avsevärd skillnad. Men inte mycket trevligare direkt. 


    Realistig skrev 2015-06-25 11:08:02 följande:
    Det blir kulturer om tillräckligt många anammar ett sätt. Inte om enskilda gör något. Skapar jag en egen högtid och firar den med min släkt så kan det aldrig bli kultur.

    Din retorik blir bara dum. Du vet också att kulturer skiljer sig i vörlden och är inte samma överallt. Givetvis tar människor också med sig kultur och beteende och ör de då tillräckligt många så sätter det givetvis spår i det land de kommer till på samma sätt som vi skulle gjort om situationen vore omvänd. Svårare än så är det inte. Ingen rasism i det ! Kulturkrock kallad det. Och inte ens männsikor som älskar varandra kan alltid leva ihop pga sådant. Detta vet du också .

    Nej det är inte den svenska kulturen som slår ner folk på krogen en Fredagskväll, det är fortfarande INDIVIDER som gör det. Eller blir de helt plötsligt fråntagna sitt personliga ansvar för att de tillhör den "Svenska" kulturen? 

    Ja, jag vet att kulturkrockar uppstår, men det är fortfarande individer som sköter handlingarna, inte kulturer. Folk styrs inte blint av sina bakomliggande kulturer utan handlar efter sitt eget tänkande. Jag tillhör den västerländska kulturen, men det gör inte att jag går i kyrkan, går på krogen, ser ner på invandrare m.m. Borde inte den svenska/västerländska kulturen styra mig då?


    SchaefferBoy skrev 2015-06-25 10:38:24 följande:
    http://www.friatider.se/muhameds-kommentar-n-r-han-v-ldtog-ida-12-svart-snopp-r-dyrt-kommer-nu-undan-med-22-dagar-samh-llstj

    Ett av de senaste offrena att offras på multikulti-altaret. Lite satanistiskt är det alltid.

    Sen är ju friatider inte direkt ovinklad (liksom expo, men jag finner expo mer tillförlitlig faktiskt) nättidning, utan den är uppbackad av riktigt högerextrema krafter.
     

  • Herrn i unform
    realistisk skrev 2015-06-25 19:09:24 följande:
    Sen kan du ju också tänka dig vad som sker med dig om du växer upp i ett land där kvinnor stenas och förtrycks och ses som mindre värda under sin burka....för att ta ett ex...länder som är så väsensskilda från vårt att det känns som det skiljer århundranden i utveckling. Hur tror du unga män där ser på kvinnor jämfört med dig och dina vänner? Du får ju inse att kultur är allt du insuper under ditt liv och formas utav. Det dinns skäl att våltäkter är ovanligt i vissa länder och vardag i andra. Med mera med mera......
    Och i Sverige är det alltså kultur att kalla tjejer hora, slampa m.m. Om de inte vill behaga mannen, eller? Det förekommer väldigt mycket våldtäkter bland svenska män/svin, precis som det gör bland andra kulturer. 
    Det har med individer att göra fortfarande.

    Ja, det är en kultur som männen i de länderna VÄLJER att hålla vid liv, eftersom de då kan använda sig av den för att kontrollera andra. 
    realistisk skrev 2015-06-25 19:02:21 följande:
    Kulturer är olika styrande. I sverige lever vi sekulärt och fritt. För att ta en motsats så tex Romerna, har massor av lagar och regler de behöver följa till punkt och pricka.

    Ett starkt relisgiöst land har samma effekt och styr på ett helt annat sätt...
    Du kan liksom inte jämföra på det sätt du gör nu..

    Vilka val att inte följa reglerna som påbjuds, vare sig det gäller dina kläder, när du ska vara ute på kvällarna med mera med mera om du tex växer upp som kvinna i ett muslimskt land, hur mycket INDIVID tror du hon är???? Tänk till.
    Fortfarande, Romerna som väljer att följa sin kultur gör det frivilligt, detsamma för judar, kristna, muslimer, amerikaner m.m. Det finns lika mycket sekulära individer inom dessa kulturer som i den Svenska. 

    Jag tror på att människan styr sitt eget öde och ansvarar för sina egna handlingar!
  • Herrn i unform
    realistisk skrev 2015-06-25 20:09:03 följande:
    När kommer frivilligheten in? Du växer dessutom upp med kulturen så den införlivas i dig dig i tidig ålder. Romer vill inte att barnen försvenskas, tex, de som bor i sverige alltså, därför de inte skickade dem till skolan bla. Så de växer upp med att alla andra är Gadjois och deras egen klan och eget liv är det rätta.
    Med specifika levandsregler som inte är så enkla att integrera i ett modernt  samhälle.
    Men visst....det finns de som bryter i vuxen ålder ändå...ett fåtal...och de blir också bannlysta efteråt. Jag har läst på...gör det du också.

    Men snälla, Romerna FICK ju inte...Det var staten som hindrade dom, staten hävdade att de inte ville. Det var inreseförbud för romer fram till typ 60-70-talet. De fick inte bo på samma plats längre än 3-4månader. De kunde därför heller inte få en plats i skolan eftersom de var tvungna att ha en fast bostadsadress. 

    Vänligen läs informationen här och besök utställningen på forum för levande historia: www.levandehistoria.se/fakta-fordjupning/antiziganism

    De fick liksom Samerna inte prata sitt språk i skolan.

    Det är vårat förbaskade ansvar att se till att folk i nöd får en möjlighet till ett liv i fred här. Sen är det individer som väljer att gå in i en kriminell bana. Det gäller även de svenska individer som begår brott. T ex är det inte den svenska kulturen som gör folk till våldtäktsmän, bedragare, bankrånare eller fyllemisshandlare...det är individens egna val. 

    Jag ser snarare det som att en svenska kulturen påverkar oss på en högre nivå, i vad vi firar för högtider, att vi t ex har allemansrätt, att vi haft fred i mer än 200år, att arbetarrörelsen är stark i Sverige, religionsfrihet m.m..

  • Herrn i unform
    Realistiskt skrev 2015-06-26 13:11:06 följande:
    Det har funnits i bilden att de inte fick också eftersom de var vad vi idag kallar papperslösa, om jag inte har helt fel.

    Sen har det funnits perioder då de var uteslutna ur samhöllet ja, men det ifrågasätts sällan varför när diskussionen kommer upp , bara att det skett.

    Och så har det också varit gott om de som inte velat ha ungarna i skolan och riskera att de försvenskades.

    Alla bitar har existerat .
    Men romer, judar och samer har aldrig varit accepterade i det svenska samhället förrän sent på 1900talet. När de vita bussarna skulle hämta fångar i de tyska koncentrationslägren var det inte romer man ville hämta, utan bara judar och sådana med skandinavisk härkomst. Men romerna fick inte följa med. 

    Men det kanske är så att det hör till våran svenska kultur (som så många åt höger extremt frenetiskt vill bevara, oavsett vad det innebär) att förtrycka minoritetsfolk. Och då förstår jag om man blir upprörd då denna invanda kultur uppblandas med andra. 
  • Herrn i unform
    Konnkrets skrev 2015-06-27 18:28:40 följande:

    Tror man inte landet förändras av all invandring så är man ju omåttligt naiv.

    Det är väl bara att se på de städer och orter där svenskarna är i minoritet hur det ser ut.

    Och innan rasistgaparna drar in andan efter luft så kan jag tillägga att det skulle vara så omvänt också, dvs om svenskar blev majoritet i en bergsby någonstans.

    Det Raljerande tramset ovan hoppas jag du känner dig stolt över. Slå upp ordet världsfrånvänd :/


    Kan ju vara så att de städer som har stor andel utlandsfödda svenskar eller svenskar med utländskt påbrå kan ha råkat ut för vad som är rätt populärt i Sverige, man har stora arbetsgivare, som Astra, Saab, Volvo m.m.. 
    Då blir mängder med människor arbetslösa och de som har bäst förutsättningar att hitta jobba på annan ort flyttar oftast då, dvs antingen infödda svenskar (som kan systemet) eller de med utländskt påbrå som redan kommit in i systemet. 
    Kvar blir då de som inte har hunnit in i det eller som inte fått chansen, pga av sin etniska bakgrund m.m..
    Vad blir då kvar? Jo en arbetsmarknad med alldeles för få jobb och för många arbetslösa. 
    Men ser man till (som stat) att göra något åt arbetsplatsflykten från landsbygd och förorter så tror jag att man faktiskt kommer en bra bit på väg. 
    Framförallt också som många av de som kommer hit har bra mycket bättre utbildningar i ryggen än vad medelsvenssons har. 

    Svenskarna står för minst lika stor del om inte större, av brottsligheten i Sverige. Framförallt den ekonomiska brottsligheten, med bedrägerier, bolagsbluffar m.m..
    Fotbollsvåldet står väldigt många svenskar för. Är det också invandringens fel?
  • Herrn i unform
    Lonlely Wolf skrev 2015-06-28 02:00:04 följande:

    Har bara läst TS och tänker likadant. Rädd för det landet där jag föddes och växt upp i. Rädd för hur det går för det gamla som byggt upp Sverige. Rädd för dagens barn som går i skolan. Rädd för hur vården bara blir sämre för varje dag som går. Rädd för ungdomarna som inte får jobb eller bostad.......Ja jag är rädd för att bo i det Sverige jag föddes i för inget är som det var på 50-talet då jag föddes. Under 2000-talet har Sverige bara blivit sämre och sämre.


    Ja och det är ju inte invandringens fel, utan statens, som har misslyckats med att bevara jobb, bra lärare i skolan, inom vården ökar belastningen på personalen något enormt men fler anställs inte fast det finns många med hög utbildning (inom bland annat invandrargrupper som kommer), landsbygden har man helt totalt försummat och glömt bort för att man bara vill satsa på storstadsregionerna. 
    Gert skrev 2015-06-27 21:05:12 följande:

    Läste på Text TV att varannan svensk är ganska eller mycket orolig för terrorattentat mot Sverige. Undersökningen gjordes innan attackerna i Tunisien, Frankrike och Kuwait.

    www.svt.se/svttext/web/pages/113.html

    Så om man ska tolka några i tråden rätt så är ungefär hälften av svenskarna paranoida och kommer rösta på SD i nästa val. Gärna för mig. Gladwww.svt.se/svttext/web/pages/113.html


    Oftast tror jag de som är så livrädda för ett minimalt hot är de som klumpar ihop folk och dömer alla i den gruppen för vad en eller ett fåtal individer gör. 
    Jag passerade själv platsen för Stockholmsattentatet med några minuter (10-15minuter), så hade jag varit sen med något hade jag själv kunnat varit där just d. Men för den sakens skull går jag inte runt och dömer allt och alla som inte ser "blonda och svenska" ut för att vara terrorister och är inte heller ett dugg rädd för att det skulle ske här igen. 
    Jag tror inte heller att ett främlingsfientligt parti med en fascistisk agenda och politik är lösningen på Sveriges problem.Snarare att man börjar arbeta över blockgränserna. Ta det bästa från varje block och rent krasst på så vis bortser från det högerextrema gänget. 
  • Herrn i unform
    Gert skrev 2015-06-28 10:32:45 följande:
    Att vilja minska invandringen med nuvarande 90% har ingenting med terrorister att göra. Det har med ekonomin och ett värdigt mottagande att göra. Sen att det kommer färre salafister till Sverige med en sådan politik är ju bara positivt.

    Jag tror inte någon dömer ut alla som inte ser blonda och svenska ut som terrorister. Liksom ingen dömer ut alla som ser blonda och svenska ut som fascister.
    Nej men den lilla klicken kommer in ändå, oavsett hur hårt man begränsar invandringen. Den kommer in via media, internet m.m. den behöver inte komma in via fysiska personer. Hur ska man göra då? Skapa ett eget internet som i Ryssland? 
    Vad vill vi ha för samhälle, ett som Ryssland, Kina eller Nordkorea?
    Med totalitära partier i toppskicket eller som faktiskt styrande partier. Där utlänningar inte är välkomna mer än som turister. 
    För var och när slutar man? Ska man bara låta folk från samma kultur få komma hit? 
    Ska de från övriga Europa få komma hit? 
    Ska bara kristna få komma hit?
    Var drar vi gränsen?

    Vem ska bestämma och sortera vilka som ska få komma in?
    Vad ska det vara för krav för att komma hit?

    Skulle SD få bestämma skulle nog endast de från de skandinaviska länderna få komma hit. Och helst skulle man nog kicka ut samtliga med icke-nordisk bakgrund också. Och samtliga muslimer (även om de råkar vara omvända svenskar, men då kanske man ska tvångsdöpa dom)... 

    Eller har jag helt fel?
Svar på tråden Var är landet på väg??????? Livrädd och arg med all rätt