• Ego Lovers

    Min man runkade till min släkting?

    Haskel skrev 2015-06-25 12:02:53 följande:

    Ojojoj!
    När jag läser den här tråden inser jag vilket fruktat äckel jag är, och hur dumpad jag borde bliFörvånad.
    Vid onani har jag fantiserat om betydligt "snuskigare" saker än min frus 10 år yngre släkting.
    Jag låter mig inte begränsas i fantasin utan tänker på det som gör mig upphetsad i stunden.
    Nu förstår jag i alla fall att kvinnor ENBART fantiserar om missionären med sin man/kille. Flört


    Kom hit lille pojk så ska jag slå dig ordentligt med linjalen på fingrarna så du aldrig mer kan runka. Man runkar väl inte till bilder av sin frus kvinnliga släktingar. Var ligger respekten? Skulle du själv tycka det var okej om hon ligger hemma och smeker sig själv mellan benen och vrider om sina bröstvårtor samtidigt som hon kollar in din pappa, bröder, brorsöner och manliga kusiner?
  • Ego Lovers
    Anders 386 skrev 2015-06-26 13:03:00 följande:
    Det låter som det är mig du beskriver...  Solig
    (Finns säker andra som också känner igen sig.)
    Jag tycker att det som är intressant är på vilket sätt jag möter min partner - har jag andra sexuella behov eller fantasier som hon inte känner till så har hon inte ont av det. Jag har samma respekt för min partner - har hon hemligheter som inte skadar mig tycker jag det är ok.


    För mig handlar ett förhållande om 100% ärlighet och tillit. Man ska vara en öppen bok och inte ha hemligheter för varann. Berättar min vännina något ska jag kunna säga det till min man utan att han ska föra det vidare. Han ska kunna ta del av det för att jag inte ska behöva tyngas av det själv tex. Det gäller även det sexuella planet.

    Poly personer är mer öppna än mono personer just för att de har friheten att få tända på andra. Det betyder inte att de har tillåtelse att knulla med allt ock alla men de diskuterar sina lustar med sina partners ang andra de vill bjuda in i gemenskapen. Men man kan ju inte gå in i en relation som monogam och helt plötsligt utan sin partners vetskap ändra på spelets regler.
  • Ego Lovers
    Anonym (Alltså haha) skrev 2015-06-27 14:23:18 följande:

    Som sagt.. Låt inte gnällfiorna här inne få dig att lämna någon pga ett Runk. Ja var lite jävla tacksamma istället eller gift er med en arab otacksamma människor!


    Hon kanske är gift med en arab. Ingen har skrivit om mannens ursprung
  • Ego Lovers
    Anonym (Alltså haha) skrev 2015-07-05 19:02:21 följande:

    POÄNGEN ÄR ATT TS ALDRIG SKULLE FÅTT VETA. Men tyvärr fick hon det. Ja, var glada för att män runkar istället för otrogna. Ni kvinnor har tamigfan pillat eller legat med en partner och tänkt på en annan. Hade vi varit tankeläsare så hade vi sett alla era fantasier som en hel jäkla långfilm! TS får säga åt honom att inte runka åt bilderna mer och sen är det bra med det.


    Är man normalfuntad och har en fungerande intelligent hjärna med empati så förstår man mycket väl att man inte runkar till sin frus släktingars bilder.
  • Ego Lovers
    Anonym (Pappa32) skrev 2015-07-07 12:15:54 följande:
    Om systern runkat åt honom hade jag förstått upprördheten. Men nu runkade han själv, och till bilder. Fantasi alltså. Inte på riktigt.
    Du hade varit nöjd om din fru runkade till en bild av din far, bror, svåger, kusin?
  • Ego Lovers
    Ego Lovers skrev 2015-07-08 01:55:26 följande:
    Du hade varit nöjd om din fru runkade till en bild av din far, bror, svåger, kusin?
    Hahaha.... Menade onanerade
    Fel av mig
Svar på tråden Min man runkade till min släkting?