Inlägg från: Anonym (kls) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kls)

    Jag är för vacker för att kunna fungera socialt.

    Rent skrattretande trådstart. Ok, jag tvivlar inte på att du är vacker, men att din blotta uppenbarelse får till stånd det du beskriver i TS ställer jag mig tveksam till. Jag tror tyvärr att dina problem med att fungera socialt ligger någon helt annanstans än i din påstådda skönhet. 

    JAg har haft turen att få jobba med verkligt vackra kvinnor då jag drivit nöjesverksamhet bl.a på Ibiza och i Las Vegas en gång i tiden. Många av dessa kvinnor var så fullkomligt fulla av sig själva och arroganta att de tappade hela sin attraktionskraft. Jag tror du utstrålar en "titta på mig, jag är en 11 poängare" och troligtvis förstärks denna utstrålning av en något arrogant attityd. Detta är såklart bara gissningar. 

    Liknar du någon som du kan länka en bild på? Eller är det rentav så att du är den vackraste kvinnan i världen, så vacker att din bländande skönhet är totalt ojämförbar med någon annan kvinna på detta klot?

    Fast isåfall är din resume lite märklig, städjobb på samhall, striptease, jobbat i godisaffär?? Hade mera förväntat mig filmroller, en andraplats i Miss Universum 2007, eller lyxhustru till någon rysk Oligark(fast ja, oligarkerna hade ju rodnat som småpojkar i din blotta närvaro och knappast vågat ta kontakt),.. Om du vore totalt talanglös borde du iaf ha kunnat bli någon typ av utvikningsdrottning. 

    Nej, jag sätter mina slantar på någon form av storhetsvansinne eller liknande psykisk åkomma.

Svar på tråden Jag är för vacker för att kunna fungera socialt.