Inlägg från: Anonym (äldre_oskuld) |Visa alla inlägg
  • Anonym (äldre_oskuld)

    Hjälp, har enormt komplex för att min snopp är under genomsnittet.

    Hjälp, jag har enormt komplex för att min snopp är under genomsnittet i Sverige (knappt 13 cm). Nu undrar jag kort och gott om jag behöver ha detta? Ja jag skäms faktiskt i omklädningsrummet när jag duschar. Det enda jag praktiskt taget önskar idag, är att få bekräftelse att stumpen, ja hela jag duger som jag är. Men det sätter mitt uruslas självförtroende stopp för. Ja jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Ältandet hos terapeut och specialist har inte hjälp.  


     

  • Svar på tråden Hjälp, har enormt komplex för att min snopp är under genomsnittet.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    AnnaZL skrev 2015-07-07 23:47:50 följande:

    Är den 13 cm i slakt tillstånd, eller har du alltid stånd i omklädningsrummet?

    Det är ingen som kan veta hur stor din snopp är erigerad när de ser den slak. (Shower eller grower...)

    Genomsnittet är just det, inte minimigräns. Det finns lika många under som över genomsnittet. Om du inte blivit hjälpt av terapi kan jag bara råda dig stt bestämma dig för att du duger. Bestämma dig och sedan bete dig så tills det blir en vana och sjunker in.

    Tycker du att en stor del av värdlens manlig befolkning är mindre värda pga penisstorlek? Tänker du verkligen så om andra män, dömer ut dem för något sådant? Om inte, varför ska du vara så hård mot dig själv?


    Hm, det där lät lite elakt. För nog borde du förstå tycker jag att jag menar vid erektion dvs stånd när jag skriver knappt 13 cm. Särskilt när jag nu skriver som jag gör ang. genomsnittet dvs. medellängd.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    AnnaZL skrev 2015-07-08 07:49:12 följande:
    Det var inte meningen att vara elak, utan att förklara att de som ser dig i omklädningsrummet inte kan veta hur stor den är i erigerat tillstånd. (Förutsatt då att den är slak när du byter om, går du omkring med stånd i offentliga utrymmen ska du nog sluta med det)

    Hur är det med resten av texten, dömer du ut andra män som har snoppar kortare än genomsnittet? Det var menat som pepp, då de flesta med komplex är mycket hårdare mot sig själva än andra.
    Jag vill be om ursäkt, nu förstår jag dig bättre.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    M r a u skrev 2015-07-08 00:55:47 följande:

    Nej, jag tycker inte det är värt att noja över 13 cm kuk. Var rak i ryggen. Bestäm dig för vem som äger problemet, är det du eller den som eventuellt dömer dig? Vad ska du med dömande människor till, av vilken anledning ska du leva upp till deras ideal? Vem har fräckheten att avgöra det åt dig? Och vad gör man med fräcka jävlar i ens liv?

    För varje gång du har sex/är naken i omklädningsrummet och blockerar nojan så kommer du gå stärkt ur det, tror jag.


    Du har rätt, vi män är påverkbara. Och det om vi så bara är duschen ihop med andra män.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    Anonym (Same) skrev 2015-07-08 10:50:07 följande:
    Har precis samma problem, kukkomplex. Varje gång jag träffar en brud så tänker jag att hon kommer bli missnöjd och vill ha nånting större i sig. Fruktansvärt jobbigt. Haft funderingar på att gå till en prostituerad. Därefter försöka hitta en kk och utvecklas i sängen. När man känner sig erfaren nog kan man ta steget att gå in ett förhållande. Sjuka planer, men vad ska man göra? Har också fått feedbacks, försökt acceptera min storlek. Men det går bara inte.
    Jo, en tröst är dock, om än klen, är dock just det att jag nog som sagt vad inte är ensam om att känna som jag gör.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    Anton Chigurh skrev 2015-07-08 08:39:09 följande:
    Mer behöver inte sägas, du är sannerligen en klok, och vacker, kvinna, Häckis.WetKiss.gifTS....!!!

    Ta till dig Häckis ord, läs inte "bara" igenom dom utan läs dom, låt dom sjunka in. Du duger. Jag lovar.

    Mvh //Anton
    Hjärtligt tack, men som alla oskulder så vill man ju någon gång få det bekräftat att man duger.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    Anonym (man) skrev 2015-07-08 00:34:13 följande:

    Det är inget fel på din snopp. Felet sitter i sin saknade självkänsla. 

    Du ska tänka att du har en kuk.

    Självförtroende är en annan sak än självkänsla. Vad har du och terapeuten egentligen haft för er? Jobbat på självförtroendet? Det går inte att kompensera dålig självkänsla med ett större självförtroende - eller jo, många försöker och tror att de lyckats fast det inte går.

    Att din längd vid stång tangerar snittet är helt i sin ordning. Det duger och är tillräckligt bra att vara medel. Du måste inte vara John Holmes, Ben Johnson eller först på månen för att vara värd att älskas, du ska älska dig själv för den du är. Då kommer självkänslan och med det så blir allt lättare.

    Är det fler saker som du känner att du måste vara bättre/mer än andra för att duga? Lös det egentliga problemet med självkänslan.

    Det finns knep som får den att se större ut. Om du väger några kilo för mycket så kommer en viktnedgång att ge dig några cm till. Om du trimmar håret så ser den också större ut.

    Viktigare än längden är bredden - och förresten, en normal fitta är ca 12 cm djup. Den är alltså gjort för att din kuk ska passa i den.


    Men för att allt prat, råd i världen ska hjälpa, så måste det följas med att man på något sätt får det bekräftat det man ältat, ältat, ältat och ältat osv dvs att man duger.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    HäckHäxan skrev 2015-07-08 12:12:51 följande:
    Om du vill duga på riktigt så tycker jag du skall läsa på om sex om den kvinnliga anatomin, om tantra, om att ge, om att vara närvarande. Om du vill duga och på riktigt bli bra i sängen så kan jag lova dig att kuken är det sista du använder till de. Om du läser på, så kommer du inse att dina händer och fingrar har kapaciteten att skapa långt mycket mer magi än din kuk och det är dagens sanning.

    Jag personligen älskar kukar och kan väl kallas för kuktoka på riktigt, men faktum kvarstår att händer och fingrar ger mig långt mer rent fysiskt än en kuk gör. 

    Så köp böcker eller låna, läs på, sug åt dig kunskap som en svamp. Ju mer du läser ju mer kommer du förstå att det inte hänger på kuken. Det hänger på din hjärna och din leklust och hur mkt du är villig att lära dig ge.

    Men jag kan lova att de män som lär sig att ge bra oftast får tillbaka lika mkt när de ger till en kvinna med samma inställning och lust. En man som älskar att ge njutning är på riktigt en gudagåva till kvinnor även när han inte begriper det själv. Jag kan mest beklaga inför mig själv att jag behövde bli gammal innan jag insåg det och förstod det.
    Hjärtligt tack för din vänlighet. Ja jag uppskattar verkligen dina ord. Och jag tror säkerligen att jag skulle kunna bli en mästare på sex, ja i detta att tillfredsställa kvinnan om jag nu fick chansen.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    Anonym (ABC) skrev 2015-07-08 13:24:01 följande:
    Härligt skrivet. Jag har sett dig i en hel del sådana här trådar nu och uppskattar dina inlägg. Vad är dina preferenser på storlek (alltså i runda drag) på längd och omkrets? Om du t.ex mäter en morot eller en banan så kanske man lättare kan få ett ungefärligt mått på tjocklek.

    Till dig ts. Jag tror du ska tänka som en annan skrev här. Mer än hälften av alla jordens män har som dig eller mindre. Fullkomligt normalt med andra ord. Vet du vilka mått du har runt om? Oftast är den ju längden mer än omkretsen. Så på 13cm kanske allt mellan 8cm till 12cm i omkrets är det vanligaste..
    Ja jag uppskattar verkligen henne jag också. Bättre sexolog, terapeut eller liknande får man leta efter. Lycklig ska den vara som har som nära vän.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    Anonym (eva) skrev 2015-07-08 13:59:48 följande:

    1. Fokusera inte på längden. Grovleken är ju det som gör att det "känns".
    2. Kvinnors fittstorlekar syns ju inte på samma sätt som mäns kukar, men har ju precis lika stor betydelse för hur du passar ihop med din kvinna.

    Jag har en man med ungefär din storlek, men är själv rejält trång, så jag skulle inte klara en större. Vi passar varandra perfekt, och som nån annan sa innan, det går att ta hela i munnen (och i tvåan) utan att det känns jobbigt.

    Det allra viktigaste är dock relationen och attraktionen! Jag är helt säker på att du kommer att ha underbart sex i ditt liv.

    Ska jag själv ge uttryck för någon fördom, så är det väl att välutrustade män oftare är tråkiga i sängen, då de tror att blotta storleken är nog. Det är det inte...


    Faktum med att även om den inte är så lång så är den ganska grov. För även om det inte är så bra att titta på porrsidor för självförtroendet, så tycker jag min egen lilla stump i alla fall hävdar sig ganska bra beträffande grovleken.
  • Anonym (äldre_oskuld)
    Anonym (man) skrev 2015-07-08 15:05:13 följande:
    Så länge det hänger på att andra tycker att du duger är det INTE självkänsla utan andras bekräftelse.

    Det behöver komma inifrån dig, det är därför det heter SJÄLVkänsla. 

    Hur bekräftar du dig själv? Vad gör du för att visa dig själv att du inte bara duger, utan att du faktisk är värd att älskas för just den du är?

    Det finns terapi och de finns terapi, KBT och mindfullness som fortfarande är i ropet handlar ju inte så mycket om att älta utan om att möta sig själv med acceptans och kan hjälpa till att utveckla självkänslan.

    Du bär säkert på andra sår från din uppväxt som skadat din självkänsla - andras bekräftelse eller en större kuk kommer inte att att ändra det. Har ni gått till botten med vad som skadat din självkänsla.

    Själv var jag nästan 33 innan jag hade sex - har en normal kuk och visst har det som tidigare oerfaren känts svårt att vara 'liten', min självkänsla hade fått både en och två törnar, men det finns saker att göra för att tycka om sig själv.
    Efter hur jag har mått, så mår jag bra mycket bättre idag. Och då har jag lyft mig bra mycket. Men där jag i denna sak inte tycker jag kommer någon vart. Nej här är min självkänsla urusel. Och då har jag under dessa 20 år prövat det mesta här där jag bor. Tyvärr är jag inte beredd att flytta till någon större ort för att må hända få ännu bättre hjälp. Så jag är glad om du låter bli och påstå att jag inte försökt göra något åt saken.
Svar på tråden Hjälp, har enormt komplex för att min snopp är under genomsnittet.