Inlägg från: Anonym (70-talist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (70-talist)

    Hur mycket har ni i lån och avbetalningar?

    Jag har studielån ca 15000 kvar och bolån 800 000 (lght värd ca 2 miljoner)

    Med det sagt så är det tydligen så at de flesta idag har en massa privata skulder. Jag blir uppringd rätt ofta från olika banker som vill hjälpa mig att få superränta, men tyvärr kan de inte göra något varken åt bolånet eller CSN
    De låter alltid helt chockade när jag säger att jag inte har nåra andra skulder, möjligen för att jag är ensamstående med två små barn...

    Jag skulle ändå inte gå in i en relation med någon som lever på kredit på det sättet med mindre än att jag är säker på att han tänker skärpa sig och sluta leva över sina tillgångar, och jag skulle ALDRIG flytta ihop med någon som lever på kredit.

  • Anonym (70-talist)
    Anonym (What) skrev 2015-07-12 09:23:55 följande:

    Han har lån på 600.000 allt som allt, men bostaden ärvde han och har bolån för att han rustade. Det blir ett problem då han betalar ca:

    1500 på bolånet, 3500 på medlemslånet, 2000 på vitvarorna, 2000 på bilen, 2000 på skuld till sin mamma. Alltså 11 tusen i runda slängar på bara lån och avbetalningar. Sen har han hyra på bostadsrätten, telefon och tv, underhåll för tre barn. Plus att han ska ha bensin, mat och liknande. Han tjänar ungefär 19.000 efter skatt men är alltid pank.

    I min värld köper man inte en ny bil när man inte har råd. Man får diska för hand och tvätta i tvättstugan... vi har nog väldigt olika syn på pengar. .


    För mig är det en möjlig KK, inte någon att satsa på en framtid med.
Svar på tråden Hur mycket har ni i lån och avbetalningar?