• sedret

    BIM September

    Hej!

    Jag joinar er också:)

    ÄL 23/8
    BIM 7/9

    3:e försökte för ett syskon. Ett tidigare missfall i juli i vecka 5+3.

    Är sååå spänd!

  • sedret
    Evelina84 skrev 2015-08-30 21:42:23 följande:

    Jag väntar på bim som många andra här smile1.gif Hur mår ni? Jag vet inte om jag inbillar mig men känner molande värk och mår så illa till och från särskilt när jag blir hungrig. Bim ska vara 7 september. Känner ni av något så här tidigt?


    Känner så väl igen mig???? Har BIM samma dag som du känner molande mensvärk från och till. Var på bröllop igår och blev sjukt blödig. Kanske ett tecken ???? Är så nyfiken på att testa mig redan på torsdag. Mensen är inte helt regelbunden så BIM kan mycket möjligt ligga tidigare. När ska du testa?
  • sedret

    Grattis till er med pluss!! Har BIM på måndag och hade svårt att låta bli och testa mig idag efter jobbet. Kanske var där ett svagt streck eller kanske bara ett spökstreck. Man kollar ju så ögonen håller på och ploppar ut! haha! Ska prova med morgonurin i morgon bitti och får berätta hur det går....:)

  • sedret
    skatergirl81 skrev 2015-09-01 19:29:53 följande:
    Är det inte max 4 dagar innan bim man kan testa...vilka test kan du testa så tidigt med?
    Jo dem säger det! Men dels tror jag att det inte alltid stämmer och sen är min mens inte helt regelbunden. Testar med clearblues:) Men givetvis är det billigare att hålla sig till närmare BIM:) Jag slösar alldeles för mkt pengar på dessa jäkla tester:/
  • sedret
    E som i Elin skrev 2015-09-01 19:59:50 följande:

    på tal om test- köp inte RFSU testa tidigt.

    Har läst jättemånga som inte fått utslag på dessa med samma dag fått plus med cb.


    Håller med! Har använt de tidigare och fick knappt nåt utslag. Den gången slutade det med missfall så fick några olika plus med olika tester.
  • sedret

    Nu behöver jag er hjälp tjejer! Är uppe och hela familjen sover. Testade mig och fick ett svagt plus på vanliga cb men negativt på cb digital. Vad betyder detta??

  • sedret
    Lunda skrev 2015-09-02 07:08:50 följande:

    Sedret, när är din bim? Konstigt att ett visar plus och ett inte. Jag har hört att cb:s tester aldrig visar falskt positivt men att det finns en liten risk att de kan visa falskt negativt om man testar för tidigt så förhoppningsvis har du bara testat för tidigt. Håller tummarna :)


    BIM är sön eller måndag. Däremot så kan min cykel svänga mellan 29 och 35 dagar.
  • sedret

    Tjejer! Ni hade rätt. Stegringen visade sig nu. Äntligen kan jag pusta ut:) Stort grattis till alla som plussat. Ni som kämpar på håller jag både tummar och tår för:)

Svar på tråden BIM September