• Testartest

    Massa symtom!

    Cyanea skrev 2015-11-05 10:42:34 följande:

    Man kan blöda så smått hela graviditeten. En del har större blödningar utan att det är något galet. Dock känns det inte jättetroligt att du är gravid om du inte plussat, då känns det mer som vanlig mens. 

    Lycka till! 


    Har inte testat eftersom det verkade bli mens, men det har bara varit färgade flytningar tre dagar, och Bim är passerad... men samtidigt så kan det vara kroppen som "jävlas" efter p-piller...
  • Testartest
    Cyanea skrev 2015-11-06 14:10:08 följande:
    Jo tyvärr, så kan det ju vara. Det är ju inte ovanligt att det tar ett tag innan allt är som det ska efter pillerstopp. Hur länge sen är det du slutade med dem?
    Slutade i juli
  • Testartest

    Mensen slutade igår, efter 3 dagar stänk och 4 dagar rejäl blödning. Idag känns det som ÄL är på g. Har kort cykel och kort lutealfas, så ÄL bör vara under helgen.

  • Testartest

    Tror vi missat ÄL denna månaden. Inget mys på två veckor pga ointresse från mannen, så blir nog ingen julklapp...

  • Testartest

    Kort lutealfas, typ 8 dagar. ÄL och 6 i helgen. Typ mensvärk eller ÄL värk igår och idag, samt spänd över tjejmagen... Säkert bara jag som läser in nåt som inte är

  • Testartest
    Cyanea skrev 2015-11-18 19:02:18 följande:
    Det är nog absolut så att du känner dessa symptom, det tycker jag inte att du ska tvivla på. Har du haft en lyckad ÄL ska du just nu ha mycket progesteron i kroppen, och det kan kännas precis så :) 
    "Lyckad ÄL"?....Du menar att ägglossningen ska kännas efteråt...? Eller hur menar du?
  • Testartest
    ÄL + 5 här, fortfarande småvärk över tjejmagen och spänd, stickigt över livmodern igår, brösten sticks lite idag.... Känslig... Hm?
    Måste sluta läsa in sånt som inte är...
  • Testartest
    Cyanea skrev 2015-11-19 09:09:05 följande:

    Progesteron är det hormon som är ansvarigt för det många tror är tidiga gravsymptom. Man kan bli illamående, trött, få humörsvängningar, få ömma bröst och så vidare. 


    Okej. Märkligt. Har aldrig brukat ha så förr, men jag har haft ägglossning sen 10 års ålder..
Svar på tråden Massa symtom!