• elena-mikaela

    PCO, många försök, BIM i september

    Upptäckte att startade tråd där inga anonyma svar tillåtna och vet inte hur man ändrar det så startar en ny tråd med anonyma svar tillåtna:)
    Ville starta ett tråd för många med PCO som har BIM i september , har en/flera/många försök bakom sig och vill följas åt och bara babbla av sig.


    i längtan på ett plus
  • Svar på tråden PCO, många försök, BIM i september
  • Anonym (tjejen)

    Hej. Jag är på 9-e försök, BIM är den 9/09 . Har PCO och ett barn i tonåren.

  • monn

    Hej! Hur många försök har ni bakom er? Jag slutade med mina minipiller september 2013, fick reda på förra året att jag har pco. Nu väntar vi på att få göra makeinsemination!

  • elena-mikaela

    Hej. Jag är nog på 10 försöket nu av dem som jag har räknat:)

    Katarina 1985: jag har läst att vikten gör att man inte bli gravid eller gör det svårare att bli det...

    Själv har jag fått en grabb med hjälp av Pergotime när jag var 23 då jag hade ingen ÄL alls och vägde lite tungt men ändå inte för mycket. Jag är 182 cm och bikten då var 84 kg. Konstigt nog efter förlossning har jag gått ner och håller mina 65 kg nu dock är lite för smal sägs det...

    Var ligger ni själva ( hur många försök, barn) och försöker ni aktivt nu eller?


    i längtan på ett plus
  • elena-mikaela

    I alla fall startar Bim lista med mig, de som vill få lägga till sig. Så slipper man hoppa från tråd till tråd utan håller löpande här

    Bim

    10/9 Elena-Mikaela , 10 försök, 2-A barn


    i längtan på ett plus
  • Novembersmile

    Hoppar in. 2;a barnet, 2:a riktiga försöket. Kört oskyddat sen januari! Har PCO och fick äta pergotime med 1:an med. Tog sig på andra försöket, dubbelkur . Dessa 2 kurer jag tagit har inte visat på äl men jag misstänker ändå att jag haft äl nu i dagarna! Den som lever får se :)

    Så preliminär bim är 8 september! Annars får det bli en ny kur!


    BF 2013-08-05
  • elena-mikaela

    Uppdaterar BIM lista för SEPTEMBER
    8/9   Novembersmile  2-a försök, 2 -a barnet
    9/9 Anonym(tjejen) 2-barnet, 9-e försök
    10/9 Elena-mikaela 10-e försöket , 2-a barnet
    17/9 Eagle87  15-e försök

    Nu kör vi tjejer!
    Önskar alla en fet plus!
    Ge inte upp även om det blir inte nu, ta igen och försök, försök, försök


    i längtan på ett plus
  • elena-mikaela
    monn skrev 2015-08-26 06:52:17 följande:

    Hej! Hur många försök har ni bakom er? Jag slutade med mina minipiller september 2013, fick reda på förra året att jag har pco. Nu väntar vi på att få göra makeinsemination!


    Tips bara att ändå försöka oavsett att ni väntar på insemination...har nämligen träffat på så många som i väntan på olika behandlingar precis innan har blivit plötsligt gravida naturlig väg!
    i längtan på ett plus
  • elena-mikaela

    Vill berätta att jag provade progesteron kräm förra omgången och jag lyckades få min cykel från 21 dagar till normala 28 den månad MEN...under tiden jag kände att jag blev gravid och ägget fastnade och allt det där men tyvärr enligt läkare så är det jätte svårt att mäta exakt dos som man behöver därför råkade jag överdosera vilket i sitt fall ledde till preventiv effekt istället och kroppen stötte bort befruktade ägget. Så efteråt ångrade jag att jag inte frågade läkare först och sabbade för mig själv. Dock den kräm är jätte bra för dem som går in i menopausen och har östrogendominans vilket jag hade också så någon nytta den gjorde i alla fall:)
    I samband med detta började jag med NaturalCyckles och tempade också och det jag märkte nu är att efter den "progesteronkuren" jag får aldrig upp min temp till samma nivå igen...då hade jag temp som låg på 38,4 under dagarna och 37,3 på morgon. nu är det upp till 1 grad lägre. 
    BRA EFFEKTER: blev lugnare, försvann depression, blev gladare och allmänt började må bättre
    Dåliga effekter: Fick enorma smärtor i äggledare, livmoder, runt äggstockar och illamående dagligen efter ÄL men allt detta kan bero på något annat...


    i längtan på ett plus
Svar på tråden PCO, många försök, BIM i september