• Axe

    Någon mer som är gravid och har hiv?

    Jag tycker inte att man ska skaffa barn om man har en potentiellt dödlig sjukdom som det faktiskt finns en risk, även om den är mycket liten, att barnet blir smittat. Jag tycker man direkt är en dålig mamma som ens tänkt tanken på barn då.

  • Axe
    Anonym (TS) skrev 2015-09-26 16:52:37 följande:

    Hiv är mindre potentiellt dödligt vid medicinering än att dö utav en astm attack eller allergichock. Även ärftligheten av astma/allergier är högre än risken att barnet blir smittat. Ska inte allergiker, astmatiker etc heller skaffa barn då enligt dig?


    Nej. Det borde de inte göra om risken finns att barnet får sjukdomen.
  • Axe
    Anonym (Jodåsåatte) skrev 2015-09-26 17:18:03 följande:

    Då hoppas jag att du oxå avstår att skaffa barn.. Trångsynthet o dumhet är heller inte nåt man borde föra vidare...


    Fast bara för att man tycker det är dumt att skaffa biologiska barn som riskerar allvarliga sjukdomar så ska man inte ha barn? Du är sanslös!

    Hade jag haft allvarlig ärftlig sjukdom hade jag avstått barn. Tyvärr, men man får tänka på barnet före sig själv.
  • Axe
    Anonym (Jodåsåatte) skrev 2015-09-26 20:33:45 följande:

    Jag tycker inte att något av det du rabblat upp är "allvarliga sjukdomar" i den bemärkelsen eftersom de går att medicinera och folk kan leva normalt med dom...


    Jag har inte rabblat upp några sjukdomar. Jag skrev att jag tycker att har man sjukdomar såsom HIV som också kan smittas till barnet vid graviditet så tycker jag inte att man ska skaffa barn. Sedan skrev någon annan att hiv är mindre farligt än astma och allergi och i så fall borde det vara samma, skaffa ej barn om du kan ge barnet en livslång, dödlig sjukdom. Men jag personligen tycker att hiv är mycket värre än t.ex. astma.
Svar på tråden Någon mer som är gravid och har hiv?