Inlägg från: Misszandra |Visa alla inlägg
  • Misszandra

    Fler som försöker bli gravida?

    GästenT skrev 2015-10-08 11:20:29 följande:
    Haha, jag var tvungen att googla. Nej man har tydligen INTE ägglossning när man använder P-medel. Så då har vi klargjort det. ;P

    Men jag har precis fått lära mig av gynekologen att man kan ha mens, även helt regelbunden mens, utan att man har äl. Den tycker jag är jobbig. För jag var helt säker förut att mens=äl, men tydligen inte. :/

    Åh typiskt!! men det kanske tar ett tag att få den regelbunden efter P-medel också?

    Min mens är alltid regelbunden men såfort jag tagit ett dagen efter piller eller testat med P-medel och sen slutat så har den varit helt förjävligt oregelbunden i 2 månader typ.
    haha, perfekt. Då vet vi det! Tackar vi för.

    Det är det jag också har hört därför blir man ju lite orolig. Tänk om man går och tror att man kan få barn för man har mens och så har man inte ens ägglossning. Hmm, min har ju alltid varit varit jätte oregelbunden innan jag började med ppiller. Och nu fick jag det exakt efter 28 dagar. Jag tror jag väntar och ser, jag vill liksom inte gå till en barnmorska och säga "vi har försökt få barn i 2 månader och inget händer" känns så konstigt. Finns de som går år ut och år in utan att bli gravida. 
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-09 11:00:08 följande:

    Nä men vänta ett tag du, det låter klokt. Kommer mensen inte igång ordentligt så kan du ju alltid kontakta gyn iaf och se vad dom säger. :)

    För mig känns det kört den här omgången, visst är det ett tag till Bim men jag känner fasiken ingenting i kroppen. Haha. Alla verkar ju känna någonting , typ lite magont iaf. :P men jag känner Verkligen ingenting. :(


    Jag är precis likadan denna månaden. Känner inget alls, får lite "mensvärkskramp" vid några tillfälle. Men det får jag alltid så tar det inte som ett symptom! Det är skittråkigt, speciellt när man sååå gärna vill!

    Har dock fått såna konstiga flytningar igen. Mellan förra mensen och Äl, eller till i söndags hade jag inga flytningar alls. Nu har jag såna skumma och konstiga som jag inte varit med om innan. Kanske är äl? Fått vid några tillfälle sen söndags!
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-10 20:43:00 följande:
    Jag blir skitförbannad. :P Man läser ju på alla andra trådar att folk har ont och får symptom kors och tvärs. Men här sitter man själv, bim -4 imorgon och känner inte ett skit. :P inte ens en liten molande värk i magen.. Haha. Och kommer det nu kan det likagärna vara pms.

    Hmm. Skumma flytningar! Har du fått något utslag på äl stickor eller hur gjorde du med dom?
    Jaa jag vet. Förra månaden fick jag massvis med "symptom" antagligen var det "gå av p-medel"-symptom. Hade så sjukt ont i brösten, molande mensvärk heeela tiden m.m. Och sen kom mensen, precis när den skulle, mitt i semestern. Sjukt tråkigt.

    Men bara 4 dagar till bim, då känns dagarna ännu längre. Jag lovar att hålla alla tummar och tår för dig. Jag tror på oss! :) 

    Jaa, jag har sen jag gick av min p-ring knappt haft flytningar alls. Och det enda som kommer är typ geleaktiga. Ibland kommer "vanliga" men det är ytterst sällan. Värt att ämna är att jag hade supermkt. Under alla år av p-piller och p-ring. Så jag har trott att det varit normalt för mig. Sen nu, inget alls, nada!

    Vi åkte iväg nu i helgen så det (äl-testen) har inte varit på mitt minne, tyvärr får jag säga. För nu är det upp till nästa månad att leverera. Känns bara för det som att jag inte haft någon ägglossning alls.
  • Misszandra
    misslina skrev 2015-10-11 10:54:18 följande:

    Tack för ditt svar:)

    Blir att ligga både idag och i morgon för att gardera:) sen låg vi igår också! Då borde vi ha gardera ganska bra!


    Jag är sämst på tester men GästenT är smart så lyssna på henne! Och jag önskar dig lycka till! ??
  • Misszandra
    lindada skrev 2015-10-11 12:55:18 följande:
    Hej, ny i tråden. Hoppas det är ok att jag hoppar in=)
    Har bim idag och än har ingen mens kommit.
    Känner av lite mensvärk men hoppas hoppas hoppas att det inte är mensen som är på g :)
    Välkommen & absolut. Desto fler desto bättre.
    Det är svårt att bedöma. Antingen är det mens eller en bäbis. Men självklart hoppas vi på bäbis! :)
  • Misszandra
    Trollsländan3 skrev 2015-10-11 13:09:10 följande:

    Hej! Hoppar in här
    Har äl idag eller imorgon. Ska bli spännande o se om det tar sig


    Då har du två olidliga veckor framför dig, det tycker jag personligen är riktigt jobbigt. :P lycka till!
  • Misszandra
    Trollsländan3 skrev 2015-10-11 16:00:36 följande:
    Japp, jag har ju det! Både spännande och jobbigt..
    Vart befinner du dig i cykeln? Eller har du redan plussat kanske? :)
    Om det vore så väl. Enligt mina beräkningar borde jag ha haft äl i onsdags, men fick konstig mensvärk som har hållt i sig till och från sen söndags. Fick mina äl-tester i måndags och de har sen dess inte visat något (glömt ta fredag-idag) Så vet faktiskt inte ens om jag har ägglossning ... Men ska ha bim den 21. Så har också olidliga veckor framför mig.  
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-13 15:44:00 följande:

    Nu kom mensen, 2dagar tidigt, alltså en cykel på 24!! Dagar.... Otroligt kort.


    Neeej, vad tråkigt! Riktigt synd, jag hejjar på dig nästa månad. Visst känns det hopplöst när man måste vänta så länge tills nästa gång?

    För mig känns det också kört. Känner knappt något, lite mensvärk då och då men det har jag ofta ändå. Dock inte mellan förra mensen och söndags förra veckan! Hmm..
  • Misszandra
    Trollsländan3 skrev 2015-10-13 20:04:28 följande:

    Har en på 6 o en på 4, så här hemma är de full rulle :)

    Kastar ut en fråga om värk.

    Har nu sen i fredags haft sjukt ont i livmodern, nästan nu så jag börjar bli orolig. Den känns som ett blåmärke o värker o drar. Har ont när jag går, känns som den guppar upp o ned. Har ont vid toabesök särskilt när jag ska göra nr 2...

    Tog alvedon idag som inte hjälpte.

    Inga spec flytningar o luktar inte illa.


    Jag kan också ha det så ibland. Känns som man blir stucken med kniv rakt i livmodern när man gör nr 2 på toa. Ingen aning om vad det beror på men du är iallafall inte ensam! När ska du ha mens?
  • Misszandra
    Trollsländan3 skrev 2015-10-14 06:45:07 följande:

    Är på äl +1-2 idag, så bim är väl om 13-12 dagar då. Slutade med p-piller den 24 sep så har egentligen noll koll på mensen.


    Hmm .. Kan det ha och göra med äl för dig då? Enligt min beräkning skulle jag haft äl i onsdags, men fick en konstig mensvärk + konstiga flytningar i söndags och då hade jag inte ältester hemma, så börja testa i måndags men då visade det inget, inte heller tis-tors. Så bara hoppas att jag hade äl i söndags annars hade jag väl inte äl denna månaden ... Jag har sen i söndags haft värk i magen vid nr 2. Och även plötslig mensvärk från och till. Men tror inte jag är gravid, har bara den känslan!
Svar på tråden Fler som försöker bli gravida?