Inlägg från: Misszandra |Visa alla inlägg
  • Misszandra

    Fler som försöker bli gravida?

    tjollanta82 skrev 2015-10-21 10:27:06 följande:
    Hejsan! Tack för ditt svar och tack för att du hoppas för min skull, gulligt av dig! 
    Jag har inte tagit p-medel på jätte länge. 
    Fick precis ta en ipren, bara för att det skulle släppa och jag skulle sluta tämka på det! Det är ju så jobbigt att det är samma symtom på mens som tidig grav. Hoppas att du inte får din mens idag, och att du kan får äran att få ett fint plus. Håller tummarna för dig! Kram
    Vi alla vill samma sak, så jag hoppas för oss alla att det snart händer! Hmm, då är ju möjligheten verkligen stor att du är gravid. När har du bim? Har du testat? Åh, vad spännande! :D & tack så mycket :)
  • Misszandra
    tjollanta82 skrev 2015-10-21 14:32:44 följande:
    Ja, det är ju så...vi vill nog alla lika mycket!Skrattande Jag har bim om tre dagar, har testat igår och i förrgår men de var negativa båda två!!Rynkar på näsan Därför är jag livrädd för att testa igen...men visst är det spännande!! Puhhh....
    Jag testade i söndag och fick negativt. Har bim idag men än har det inte hänt något. Jag ger det till fredag sen testar jag igen! :) Jag håller tummarna för oss båda två, eller allihopa! :D
  • Misszandra

    Bim idag och ännu har inte mensen kommit, MEN dagen är inte slut än. Min konstiga mensvärk forsätter, men blir varken värre eller bättre. (brukar bli kraftig när mensen ska komma)

    Vet inte om det är inbillning men jag känner att jag behöver kissa mycket oftare, var på toa och gick sedan direkt ut för att gå. När jag kommit runt hörnet (typ 30 meter) blir jag jättekissnödig igen. Mensvärken släpper inte heller varken när jag tränar eller motionerar. Vilket den egentligen ska väl? Är inte de så de allt har varit sagt. Att motion/träning motverkar mensvärk?? 

  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-21 20:20:55 följande:

    Hmm ska och ska. Haha. Min släpper inte av något förutom att lägga någonting kokhett på magen samt svanken.. Och värktabletter.. Släpper inte vid motion för mig. :/ plus att jag springer på toa tokmycket innan mens och ibörjan av mens. Haha.

    Så det verkar rätt lurigt med gravsymptom vs pms...

    MEN!!! Du har inte fått någon mens på bim så jag håller tummarna för bäääääääbis!!!!! Woooho!! :D


    Det enda jag någonsin har lagt märke till är att märke kudde hjälper, men inte ens de hjälper denna gången. Tabletter har aldrig hjälpt för mig så jag tar aldrig sånt! Exakt, det är ju omöjligt att klura ut vad som händer. Går på toa med spänning varje gång, "har den kommit" "har den inte kommit" GAAH, får pengar på fredag så tänkte köpa test då och testa, OM mensen inte kommit dvs!
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-21 20:43:58 följande:

    Hejja misszandra friskt humör, bäbis ligger innanför!!! Hejja hejja!!

    När blir nästa grav-test? Imorgon?? :D


    Haha du är så söt, jag hoppas du har rätt!!

    Råkade svara på din fråga i förra inlägget, kommer nog testa fredag om mensen inte kommit då! HÅLL TUMMARNA FÖR MIIIIG!!!!!
  • Misszandra
    Anni Me skrev 2015-10-21 21:14:22 följande:

    Hej alla, får man vara med? Tjej 31 från Göteborg, har en dotter som blir 3 nu i december och försöker för fullt med ett syskon.
    Har försökt i snart ett år, blev dock gravid i februari men det blev ett MA och det slutade med först tabletter och sedan skrapning. Sedan dess har det inte alls velat ta sej :(
    Den här månaden har vi tyvärr inte försökt för jag har legat sjuk i influensan under tiden som äl va, men nästa månad kör vi förhoppningsvis på igen


    Självklart & välkommen!!

    Vad tråkigt och jag beklagar verkligen. Jag håller tummarna för er nästa månad. Det är så orättvist att det tar så lång tid för vissa och skitsnabbt för andra. 
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-22 09:44:14 följande:
    Så jäklans spännande ju!! Speciellt eftersom att den är sen nu!! Hur går det? Hur känns det?!

    Jag kniper varenda tumme och tå för er skull!! :D

    Du måste rapportera såfort något nytt händer! Haha

    Själv väntar man på äl, tror den borde komma på lördag. :) men jag testar nog med cb äl-test runt alla äl tills den månad jag blir gravid.
    Jag börjar bli lite uppspelt nu efter som min mens FAKTISKT är en dag sen. Men tankar som "den har aldrig varit regelbunden innan p-piller" kommer ju fram. Jag hade sån mensvärk igår att jag hade min värmekudde hela kvällen. La framför tvn och gjorde inget annat, ville inte röra mig. Min sambo sprang mellan micron och mig med den haha.

    Imorgon, om mensen inte kommit kommer jag köpa test och testa. Om jag då är gravid, borde det väl visa bim+2 eller? Annars ger jag upp! Mensen får gärna komma annars liksom så nästa äl kan börja!

    Min mensvärk ger sig inte, trodde den skulle komma igår eftersom jag hade sån överdriven mensvärk, och då brukar mensen va på g. Nu är den tillbaka till det molande stadiet. 

    Det låter som en superbra plan! Jag lovar att hålla tummarna för er hela helgen och två veckor framåt! 
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-21 20:43:58 följande:
    Hejja misszandra friskt humör, bäbis ligger innanför!!! Hejja hejja!!

    När blir nästa grav-test? Imorgon?? :D
    Det stör mig lite att man inte kan tagga här!! 

    KÖPTE GRAVTEST IDAG, imorgon sker det. Sanningen kommer ut, blev så nervös när jag köpte det, jag vill ju såå gärna men är rädd att det ska bli ett minus. 
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-22 20:36:50 följande:
    Åh Gud va spännande!! Fattar inte ens att du inte gjort fler tidigare!! Hahah! Hur har du klarat det?

    Du måste gå in och kommentera direkt efteråt! :D
    hahah, jag tror inte jag är gravid, jag bara har den känslan och därför har jag nog inte testat mer. En röst i mitt huvud säger "din mens är oregelbunden, du är inte gravid" Men testar hur som helst imorgon, och LOVAR att skriva så fort jag vet vad svaret är. 
  • Misszandra
    GästenT skrev 2015-10-22 22:23:45 följande:
    Jag förstår verkligen att du inte vill hoppas förmycket just nu. Så sjukt jobbigt att behöva bli besviken. :(

    Men däremot så hoppas jag en massa på er!! :D
    Du får hoppas så det räcker för oss båda. Det är det jag är ganska säker på, att bli just besviken. Och arg, för min mens inte kommit och min kropp lurat mig!
Svar på tråden Fler som försöker bli gravida?