• Anonym (A)

    Psyket

    Anonym (rutan) skrev 2015-10-05 21:15:17 följande:

    Är du full?


    Hon är inte full. Hon är en väldigt sjuk person som väldigt många här på FL har tröttnat på. Hon är desperat efter uppmärksamhet och när hon väl får det så ber hon om ännu mer. Senast igår skrev hon en tråd om att hon skulle hålla sig ifrån FL för att ta hand om sin hälsa, men eftersom FL är det största i hennes liv så kan hon omöjligt hålla sig väck. Även fast vi är väldigt många som önskar det.
  • Anonym (A)
    ninasord skrev 2015-10-05 21:23:08 följande:

    Ärligt talat. Nej.


    Snälla, kan du inte bara försvinna?
  • Anonym (A)
    ninasord skrev 2015-10-05 22:41:21 följande:

    Ett tips jag har till andra som har det svårt med personalen är att lyssna på vad dom alla faktiskt säger. Kommentarerna är många gånger helt absurda och grundlösa. Det blir väldigt tydligt att dom verkligen anstränger sig

    Har blivit bältad vid två olika tillfällen när jag fått raseriutbrott som heter duga, vilket skrämt andra patienter men någonstans måste ju allt det där ut, förr eller senare. (8 år senare för mig) Då satt en av dom bredvid sängen och dillade om att hon tycker synd om mig, men jag sa: Ja vi får väl se vem som tycker synd om vem. Jag kan inte tippa på tårna och bli galen bara för att göra "fröken fin" till lags.

    Skulle jag se henne igen skulle jag faktiskt spotta henne rakt in i ansiktet.

    Det är också ett sätt att säga tack. Var och en får vad dom förtjänar.


    Du behöver så otroligt mycket hjälp. Sjuka, sjuka, sjuka människa.
  • Anonym (A)
    Anonym (Håller med) skrev 2015-10-06 01:42:19 följande:

    Det bästa är nog att bemöta henne med tystnad och hoppas på att hon tröttnar och får adekvat hjälp irl. Men håller med dig, hon och en annan lika förvirrad person förstör ofta trådar när de kommer med spam-nonsens.


  • Anonym (A)
    ninasord skrev 2015-10-07 20:18:32 följande:

    Inga problem.

    Jag är villig att ta hand om dig när helst det blir nödvändigt.

    Min poäng var att man inte skulle blanda ihop civilt våld och våldtäkt med våldtäktsoffer i exv krig vilket snarare kan ses som en metod, en del av en processen där syftet är att bryta ner någon mentalt, se tortyr.

    Sexuell våld, där bland systematisk sexuellt våld är därför endast ett sätt att föra mental skada på offret och ska således inte tas personligt. Varför jag skriver så är för att du i krig måste förstå att det inte är personligt, utan ett i system satt verktyg för att vålla störts möjliga skada. Så, talar vi i termer av krig, nej då är våldtäkt inte det värsta som kan hända offret, det är endast en början till en lång process där denne blir torterat alternativt hjärntvättat.

    Försvarsmekanismerna fungerar i längden inte likadant som hos utsatta civila. Man lär sig att inte brytas ner, man lär sig att ta smärta, förnedring etc. Detta i syfte för att överleva eller för att bli soldat, om inte gerillakrigare om det är en del av en mer extrem utbildning.

    Mannen som förde våld på mig är själv en fd. krigsfånge med flera års tortyr bakom sig vilket gjort honom rent av farlig, eftersom han är en fd. krigare. Hans politisk intressen har fört konsekvenser med sig vilket jag inte förstod vidden av förrns långt senare. Han är terroristklassad i vissa länder, känd av underrättelsen samt myndigheterna. Han har som jag skrev dock inte stridit för iSIS. Men det är en historia för sig...

    Syftet med att skriva detta var för att varna kvinnor att inleda något förhållande med män som flyr från ISIS härjade områden under några som helst omständigheter samt att välvilliga inte ska vara för öppenhjärtiga och givmilda om dom inte känner till verkligheten som flämtar i nacken på dessa män som kvinnor. Var vaksamma samt förneka inte den svenska underrättelsen.

    Det är inte för min skull jag skriver.

    Ursäkta att en så djupt störd individ som jag (så som det har påståtts) vill att andra inte ska behöva gå igenom vad jag har. Denna man var vare sig början eller slutet på vad som hände, mer än så kan ja inte skriva.

    Håll ögonen öppna och ta hand om er!

    .

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2015-10-07 19:50

    Men för all del, om ni föredrar att falla offer så bortse från vad jag har skrivit och delat med mig av i detta inlägg. Andras överlevnad ligger inte på min prioritetslista eftersom jag inte har betalt för ett skit, se det mer som en vänlig gest då det finns en del från högre orter som bett mig om att skriva detta. Därmed är min omtanke om andras eventuella risk för utsatthet som död ett minne blott. Jag kommer bland andra att läsa om detta på nyheterna och jag kan med gott samvete instämma att jag har gjort vad jag har kunnat för att undvika se sådana rubriker på förstasidorna.

    När ni väl blir utsatta. Lycka till.

    Bit ihop, det ger sig sa fan!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2015-10-07 20:10

    Jag uppskattar dock att intresset för det skriva intresserar er mer än min (hette det visst huvudbonad. ETT steg närmare rätt riktning!

    Om du inte vet vad du skriver om är det lika bra att låta bli, anonym (A).

    Jag kunde ha varit en sadist också.


    Sitter du och hotar andra medlemmar nu också? Jag skulle verkligen råda dig till att tänka på vad du skriver. Du är fullkomligt spårad och fortsätter du hålla på som du gör så kommer folk fortsätta reagera på det viset dem gör mot dig också.

    Det är sällan någon öht förstår vad du pratar om här men oftast handlar det om piller, terrorism, våld mm.

    Jag tar tillbaka det jag skrev. Jag är ingen doktor och kan egentligen inte bedöma att du är sjuk. Men står allting rätt till i huvudet på dig? Nej, det tror jag inte.

    Du får vara precis som du vill, men var då också beredd på att folk reagerar på ditt udda sätt. Prata gärna också om vad du vill, men du får läggs ner med att vara hotfull mot andra medlemmar för det är inte första gången jag ser att du skriver något liknande.
  • Anonym (A)
    ninasord skrev 2015-10-07 20:45:55 följande:

    Hotar hur då?

    Jag är en ytterst omtänksam människa och jag skulle aldrig få för mig att ge mig på människor som inte är hotfulla själva. Du kanske inte förstod, att jag skrev i förebyggande syfte, för att undvika att andra råkar ut för terrorister. Är det hot anser du? För verkligheten är den, att det finns terrorism och terrorister även innanför Sveriges gränser, men det kanske är för mycket att ta in om man är mest bekant med gosiga kamrater som skickar nallebjörnar och annat krams till någon som är lite låg och behöver lägga in sig som ett barn vill ha ett plåster på det som gör ont.

    Hur folk uppfattar mig orkar jag inte bry mig om, det är ändå jag som vet bäst då det kommer till mig och min verklighet eller ska tv tittarna avgöra det med? Det är då demokrati på högsta nivå.. aja.. du fattar bara inte. Stackare.

    Det är lika bra att du tar tillbaka det eftersom jag betvivlar att du har någon adekvat utbildning för att uttala dig om någon du bara sett eller fått intryck av på ett forum. Har du legitimitet att ens spekulera kring mitt mående?

    Att folk reagerar på allt jag säger och gör vet jag redan, vi bor ju i Sverige.

    Jag vill... är du redo att ta in det? Bli respekterad som vem som helst OAVSETT vad jag har för psykisk besvär, hur jag skriver eller tänker. Vilken diagnos det rör sig om är inte så viktigt för att vara diplomatisk och tvinga mig inte att öppna upp för den diskussionen. Samtliga efterblivna kommer att gapa sig hesa om jag skrev det. Det är inte poängen här.


    Jag är mäktigt imponerad över hur du hela tiden inte förstår vad jag säger. Eller hela tiden missar poängen någon har med det dem säger. Det är inte första gången du skriver till en medlem här på FL "jag kan ta hand om dig när helst det blir nödvändigt", jag avråder dig från att skriva så till andra människor. Det är allt. Sluta vara obehaglig på en personlig nivå.

    Allt annat du babblar om ger jag fullständigt fan i faktiskt.
Svar på tråden Psyket