Inlägg från: Anonym (9 mån) |Visa alla inlägg
  • Anonym (9 mån)

    "skämmer jag bort" min 5 månaders för att jag ger bröstet vid "minsta lilla" gnäll?! Och så detta med sovrutiner..

    Hej

    Jag har det ungefär likadant med lite undantag. Min dotter är 9 mån. Nu kan faktiskt pappas famn trösta också även om bröstet är effektivt. Dock har jag mindre mjölk nu för tiden så hon blir lite frustrerad nattetid. Jag har försökt låta bli att nattamma men det blev som för dig... Jag tror det löser sig. De blir större. Som sagt så funkar det att vagga till sömns och det börjar ta lika kort tid som amningen. Är ingen expert men min känsla är att det ger med sig med tiden. Nu kan man ju trösta genom sång, ramsor och bus dessutom, det kommer du också märka. Går snabbare att sjunga än ta fram bröstet. Och då har jag inte kört nån direkt avvänjning utan det blir så naturligt.

    Men som sagt... Nattetid är bröstet enklare att ta till, men är tyvärr inte lika effektivt längre så vi får se om hon väljer nåt annat sätt att somna om på, eller om jag måste börja "träna" henne.

Svar på tråden "skämmer jag bort" min 5 månaders för att jag ger bröstet vid "minsta lilla" gnäll?! Och så detta med sovrutiner..