• whitestar

    Oense om flytt/ledsen dotter

    Alltså, jag håller inte riktigt med om att det ät TS fel som flyttar! Man kan ju inte sätta bara Ett barn i första rummet, det här handlar om en hel familj som får bättre av att flytta. Båda vuxna får mindre pendlingsavstånd till jobben, blir mer tid över till familjen, småbarnen brhöver säkert inte vara lika länge på dagis o fritte osv dock är en annan fråga huruvida dottern ska bo kvar hos sin far el flytta med för växelvis boende blir nog svårt. Tror det bästa är att gå via familjerätten då ni vuxna inte är överens

  • whitestar

    Hoppas du ser vad du skriver förbluffad, du hör ju hur tokigt det låter! Så kan man ju inte tänka, kan ju inte gå efter vad som blir bäst för ETT barn utan nu finns det en hel familj att ta hänsyn till
    Min man jobbar på annan ort, vi hade nästan tänkt flytta dit för jag var arrbetslös o det var större chans få jobb på den orten. Men jag fick som tur var jobb här på orten där mannens son bor. Men om jag hade fått jobb på andra orten hade vi självklart flyttat dit istället. Dock hade vi aldrig i åtanke att flytta på mannens son som har hela sitt liv här utan han hade fått bo kvar med sin mamma.

  • whitestar

    Ärsch råkade skicka innan jag skrivit klart! Dottern är ju ändå så pass gammalt att varannanveckasumgänge skulle kunna funka , inget småbarn llängre där tätare kontakter med förälder föreskrirvs.

  • whitestar

    Som sagt mitt inlägg bröts, skulle inte avsluta med att flytta dit, fortsättningen skulle vara att flytta dit frisätter ju säkert mer tid till småbarnen att dom får mindre tid på dagis ex tycker att alla barnen måste has i åtanke i en familj!

  • whitestar

    TS är inte ensamen i sin familj om att bestämma flytten, hennes man vill flytta o det blir bra för alla då, förutom för TS dotter. Som jag skrivit tidigare, man måste ju ta hänsyn till hela familjen o därav är det ju situationen att ta hänsyn till, därav TS frågeställning. Däremot så kanske det inte är bästa sättet att även flytta på dottern utan det är nåt som TS får fundera på hur det ska lösas

  • whitestar

    Men suck om TS hade varit helt själv så hade det varit självklart att hon skulle bo kvar! Men nu har hon en ny fam

  • whitestar

    Hatar min telefon just nu

    Men nu har hon ny familj och mer viljor att ta hänsyn till! Och det är bestämt med flytten så det är irrelevant i det här skedet. Ts frågeställning är hur hon ska göra med dottern nu när det är bestämt med flytt!!

  • whitestar

    Nej, jag håller inte med om att det är första barnets rättigheter som helt ska styra o ställa ens framtida val. Ibland måste man ta svåra beslut som tyvärr drabbar andra. Att småsyskonen skulle ha det bättre bara för att dom får ha båda sina föräldrar på samma gång är bullshit!

Svar på tråden Oense om flytt/ledsen dotter