Inlägg från: Enamorada |Visa alla inlägg
  • Enamorada

    BF juni/juli

    Och kärleken räcker definitivt till, den blir bara starkare och växer ännu mer ??

  • Enamorada

    Nu har illamående börjat smyga sig på. Trodde jag skulle kräkas när jag kom hem från jobbet igår men kom inget. Vaknade kl fem idag och var tvungen att gå upp och äta nåt. Känner mig lite konstig fortf.

    Ärligt talat tror jag att jag måste ta fram mina gravidkläder i helgen. Igår tyckte jag synd om magen som var inklämd i trånga jeans, längtade hem från jobbet för att kunna släppa ut den haha. Tights går ju bra men de döljer ju inget. Min mage är så svullen!

    Ajvar och en del av oss - förstår er oro men en del känner inte så mkt symptom. Berättade för min mamma om graviditeten tidigare i veckan och hon undrade hur jag mådde. Trött men annars bra, inte så mkt symptom. Ja så har det ju varit för dig alla graviditeterna påminde hon mig om. Jag har kommit lindrigt undan men likväl har det växt ett friskt pyre där inne. Jag minns att jag var orolig min första graviditet för jag kände inte så mkt. Kram på er!

  • Enamorada


    Nu är jag modig här och visar min svullna mage hehe, den är svår att dölja och jag är bara i v 7!

    Nån mer som vill dela med sig?
  • Enamorada

    Åh vad jag uppskattar min man just nu! Han tar hand om barnen, fixar middag osv så jag kan vila. Jag känner mig såå tråkig och energilös. Längtar tills första trimestern är över..

  • Enamorada

    [quote=76004596][quote-nick]mammsen79 skrev 2015-11-14 23:12:06 följande:[/quote-nick]Åh vad skönt för dig ???? vilken v är du i för jag är med Jädrans trött eftermiddagen och kvällen[/quote

    Jag är bara i v 7 än så är väl några veckor av trötthet kvar!

  • Enamorada

    Jag har också rotat fram gravidbyxorna nu. Så skönt!!

    Jag är också sjukt trött. Tänker typ bara på att sova. Och äta.

  • Enamorada

    Hade jag i förväg vetat att jag skulle må så här vete sjutton om jag hade blivit gravid alltså. 10 ggr värre än mina tidigare graviditeter.

Svar på tråden BF juni/juli