Inlägg från: Luttiis |Visa alla inlägg
  • Luttiis

    BF juni/juli

    DLR skrev 2015-10-31 07:14:55 följande:

    Jag har haft samma värk i en vecka nu, fram tills idag. Idag är de så gott som borta. Det är lite "lustigt". Jag var orolig pga smärtorna när jag hade smärtor för att nu vara orolig över att jag inte har smärtor.

    Så, jag gav mig själv ett löfte. Sluta oroa mig. Försöka tänka mindre. Ett MF sker trots allt av en anledning. Smärtsam, hjärtskärande....men naturlig anledning. Vi kanske ska försöka peppa varandra på nåt sätt som hjälper oss att förtränga dessa känslor samt tankar som skapar dessa orosmoment. Vända på steken. Typ, kanske, på nåt sätt #morgontröttmamma


    Tycker jag låter som en underbar idé! Jag har till och med skrämt upp sambon med mitt oroande att han drömmer mardrömmar om MF! Nu ska jag låta mig njuta av dethär istället och försöka att inte oroa mig!:)
  • Luttiis
    DLR skrev 2015-10-31 08:30:01 följande:

    Ajvar - Jag personligen tog aldrig ditt eller någon annans "oro" som negativt. Det är naturligt. Den där lilla, just nu pricken är ju SÅ efterlängtad. Jag själv har varit där (tills igår).

    Vi får som sagt ha lite fler happy thoughts som peppar den och oss nu framöver.

    Självklart ska vi ju kunna ventilera när vi är oroliga och osäkra. Men jag tror som sagt att vi behöver även påminna oss själva att våra kroppar är starka, intelligenta och helt jävla amazing som kan det här. Som gör det här.

    Måste intala mig själv det. Igår kände jag att själva stressen pga alla negativa tankar bara drog ner mig. Och som jag sa tidigare, bara det måste vara jobbigt för kroppen.

    Så upp med huvudet, klappa magen och tänk Juni/Juli :)


    Nej jag har inte heller tagit någons oro som negativt, jag menar jag är ju också orolig haha det är ju fullt normalt men jag tycker det är toppen att vi kan samlas i den här tråden och peppa varandra, jag har blivit mycket lugnare när ni har skrivit lugnande och peppande ord bär jag har varit orolig så det är ju toppen!

    Jag vill flytta in i din bubbla! Ska verkligen bara njuta av det här nu och inte gå runt och vara orolig!
  • Luttiis

    Stort grattis till er alla! Jag beundrar verkligen er och er kamp till det växande fröet i magen! All lycka till er (och alla andra såklart! :))

  • Luttiis

    Alltså är det bara jag som typ ser gravid ut i 5 månaden men bara är i vecka 5?! Min mage är alltid så sjukt svullen på kvällarna trots att jag inte ätit mer än vad jag gjorde innan jag blev gravid! Riktigt irriterande och det är dessutom inte så skönt!

  • Luttiis
    MissIrene skrev 2015-10-31 17:17:02 följande:

    Känner mig så orolig nu, gick på toa och upptäckte blod i trosan :( är så himla ledsen. Ringde 1177 och hon sa att jag bara skulle avvakta och ringa igen ifall jag fick ont eller om det kommer mer. Har än så länge inte haft ont och det har inte kommit så mycket, en liten fläck i trosan endast, vad tror ni? Ni som fått barn tidigare, har ni varit med om något sådant och allt har gått bra?


    Jag har ingen erfarenhet själv men har läst många som som har haft blödningar under hela graviditeten utan att det är någon fara!

    Håller tummarna att allt är som det ska!
  • Luttiis
    Enamorada skrev 2015-10-31 20:58:57 följande:

    Bara så lite blod är nog ingen fara, men förstår din oro!

    Jag är också jättsvullen! Hur ska jag kunna dölja det här i flera veckor?!


    Haha jag vet inte! På kvällarna ser jag verkligen gravid ut och det är flera veckor kvar innan jag vill berätta för vänner/jobb osv! Jag kunde knappt knäppa ett par nytvättade jeans imorse heller!
  • Luttiis
    Y o L o skrev 2015-10-31 21:02:52 följande:

    Samma här, börjar undra hur jag ska kunna undvika att det märks. Har alltid en lös kofta på jobbet senaste veckan, magen bullar utåt istället för att vara insjunken. Vill typ börja med gravidbyxor men det känns ju sjukt.


    Ja samma här! Tur att det är höst och snart vinter så man kan dölja magen under stora tröjor.

    Ja jag kunde knappt knäppa ett par nytvättade jeans imorse liksom haha
  • Luttiis
    Ma JoLi skrev 2015-11-01 09:00:12 följande:

    Hakar gärna på här. BF 28/6...gick över 13 dagar med min son (född 2012) så jag gissar på juli ändå.


    Grattis och välkommen! :)
  • Luttiis

    Jag behöver tips från er tjejer! Jag jobbar idag i butik med väldigt tunga lyft, (jag ser inte framemot inventeringen i januari när jag är i 3 mån) jag har bara en provanställning än så länge och är nästan 100% säker på att jag ryker så fort dom får veta att jag är gravid, jag funderar på att söka mig vidare redan nu (eftersom jag ändå inte vill jobba kvar) eller så avvaktar jag till efter V.12 när jag berättar för chefen, antingen kommer jag få jobba kvar hela provanställningen eller så ryker jag direkt. Ryker jag direkt blir jag arbetslös i januari får jag jobba kvar blir jag arbetslös i april. Har Bf i juli.

    Vad skulle ni göra i mitt fall? Vara kvar eller söka er vidare till ett jobb där det inte förekommer tunga lyft och där man troligtvis trivs bättre osv. Jag vet att det blir provanställning på nya jobb också och det är inte säkert att jag får vara kvar efter det heller men är så kluven på hur jag ska göra! 

  • Luttiis
    Tack för tipset! Tyvärr så kommer nog min nuvarande arbetsgivare att fiffla så det inte ser ut som att jag ryker för att jag är gravid. Såg även nu att dom söker ny säljare till butiken jag jobbar i, har inte fått höra om detta så kan vara så att jag ryker tidigare om dom misstänker att jag är gravid. Dom vet ju om att jag längtar efter barn.. vi får se hur det blir. Vill inte bli arbetslös så här långt innan vi får bebis men vem vill anställa mig när jag är gravid och man faktiskt ser att jag är det. 
Svar på tråden BF juni/juli