Inlägg från: Anonym (Gris) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gris)

    Invandringen - sveriges undergång

    Varför gör vi inte som tex i USA, dvs de invandrare som kommer får underhålla sig själva och måste redan ha en plan när dom kommer. Och om de inte har ett arbete och därmed ingen inkomst får dom inte heller ett ruttet öre (cent)

    Att få bidrag för att tanten i förhållandet/äktenskapet inte vill/får jobba är det inget tal om.

    Men det bästa av allt med USAs invandrarpolitik är att det är jävligt svårt att få komma in och bosätta sig där öht. Men OM man nu får ett greencard ansökan beviljat är det en lång process med intervjuer och fingeravtryck osv och de som söker medborgarskap måste bevisa under intervju att dom kan prata, läsa och skriva engelska och måste även göra ett skriftligt prov som testar dom på USAs historia.

    Varför, åh varför är Sveriges gränser vidöppna? Tillfället gör tjuven heter det, jag lämnar inte min dörr olåst varför ska jag då bara se på när den svenska regeringen lämnar vår gräns öppen? Sen vill jag inte vara med och betala för dessa människor heller.

  • Anonym (Gris)

    En sak jag inte fattar; varför måste dessa flyktingar belasta vårt samhälle ekonomiskt? Om dom nu måste in hit så varför är det inte upp till dom själva att bekosta sitt uppehälle? Ge dom arbetstillstånd på en gång, det måste finnas nåt dom kan göra även om det blir väldigt lågavlönat i början. Tvinga dom även att lära sig det svenska språket så att dom kan förstå och göra sig förstådda och även läsa en svensk dagstidning. Utbilda dom om vår historia och kultur. Dessa utbildningar måste de även bekosta själva.

    Varför ska dom få dagsersättning, gratis boende och allt gratis hit och dit? Jag har aldrig vart med om att rösta för detta! Jag vill inte att mina skattepengar ska gå till detta.

    De flyktingkramare som nu vill betala för detta kan gärna få göra det. De kan anmäla sig och få avdrag på sina löner, 20,30,40% som går till en fond som går direkt till flyktinghjälpen. Men tvinga inte det svenska folket, de som är trött på den här jävla invaderingen (detta är en hostile takeover, en krigsstrategi) att vara med och betala för Sveriges undergång.

    Dags för svenska folket att få rätten att få vara patriotisk utan att bli kallad rasist. Stå upp för Sverige, ta tillbaka landet och tvinga politikerna att skydda oss innan det blir sharialag här också. Till slut är det vi svenskar som får fly landet. Vart ska vi ta vägen?

  • Anonym (Gris)

    Måste säga dock att detta är inte flyktingarnas fel alls, endast svenska regeringen. Dom har misskött Sveriges folks förtroende och det är vi som får stå för notan och obehaget av vår kollapsade välfärd.

    Regeringen bör tänka på sitt folks bästa intresse först och främst. Som sagt, dessa flyktingar har lämnat flertalet trygga EU länder just för att ryktet går att Sverige sätter flyktingarnas intresse i första rum, svenska medborgare får stå i skymundan.

    De har även satt vår trygghet och säkerhet på spel iom att isis medlemmar har släppts in och försvunnit. Vad gott gör det svenskarna OCH de riktiga flyktingarna när Syriens krig trappas upp här också? Då har ju flyktingarna flytt om intet. De hade ju lika gärna kunnat stanna kvar i Syrien.

    Det brott som regeringen utsatt oss alla här för är odemokratiskt, osolidariskt och ger även grogrund för missnöje, hat, hatbrott, "berättigad" rasism och ökad segregering. Hitlers nazism uppstod ur mycket mindre omständigheter än detta.

Svar på tråden Invandringen - sveriges undergång