Inlägg från: Anonym (Tisdag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tisdag)

    De tre musketörerna språkrören Stefan Löfven, Åsa Romson och Gustav Fridolin bildar regeringen och man kan bli orolig för mindre. Systemkollaps, vi är i nöd några ord som nämnts Sverige är helt enkelt i en svår kris den största krisen i modern tid. Kostnaderna är enorma.

    De kommande fyra åren 270 miljarder till migrationsverket och dem kostnaderna är bra toppen på ett isberg. 190000 flyktingar bara i år. kommer att bli en skyhög arbetslöshet och en massa bidragsprojekt.

    När flyktingar/invandrare kommer in i budgeten efter ca 24 månader blir kostnaden 70 000 kr varje år de betalar mindre i skatt än de får i bidrag.

    Kassan blir tom och utbildning,sjukvård,äldrevård,skola,polis alla blir drabbade det är en en kris som växer.

    Det har varit två uppgörelser för att minska flyktingströmmen men ingen av de två uppgörelser har påverkat det stora flyktingtrycket Sverige står för. 

    I Agenda svt säger Gustav Fridolin att att det räcker med åtstramningar och att Sverige nu ska rikta in sig på att bygga upp en kapacitet så att vi kan klara flyktingmottagande på dessa nivåer. Denna regering för en politik helt olik de andra nordiska länderna som mer satsar i närområden och olikt de andra EU-länder och tänker på sitt egna lands ekonomi och folkets röster.

    Innan flyktingtrycket minskar kraftig så kommer det att ta tid och det är vad miljöpartiet vill och har lyckas med och Stefan Löfven står helt handlingsförlamad. Som sagt Stefan Löfven låter mer som en miljöpartist än en socialdemokrat frågan är hur länge de egna inom S godtar detta rävspel?. Sverige befinner sig i den största krisen i modern tid, och det här är bara början kostnaderna försvinner inte, problemen går inte längre att sopa under mattan.

    Batra och moderaterna har konkreta förslag som minskar flyktingströmmen betydligt, finns inga andra förslag som gäller. Att komma med halvdana förslag som man kommer överens om och som inte minskar flyktingströmmen kraftigt fungerar inte längre, de godtas inte av majoriteten av väljarna helt enkelt.

    Majoriteten av svenska folket känner sig överkörda av regeringen.

  • Anonym (Tisdag)
    Anonym (Hmmm) skrev 2015-11-30 11:42:34 följande:

    Regeringen pratar om åtgärder för att få in migranterna i arbet osv. Ja, det har ju gått jättebra hittills, NOT. Hur ska det då gå nu när tio gånger så många som tidigare kommit på så kort tid? Och handläggningstiden hos MV är flera år. Under den tiden kan de inte jobba och det finns en gräns för hur många handläggare som går att anställa på MV för att hindra handläggningstiden att bli längre.


    Det är en ohållbar situation utgiftstaket kan spräckas, men trycket är hårt på regeringen och jag tror inte miljöpartiet kan stanna kvar i regeringen. Trycket är även hårt inom socialdemokraterna s-kommunalråd går emot sin egna regerings flyktingpolitik.

    Sedan talar sanningen klarspråk när det gäller opinionsmätningar regeringen är svag och folket sviker regeringen av förklarliga själ, vallöfte efter vallöfte sviker Löfven sina väljare, nu senast jobbmålet som inte på långa vägar går att uppnå och socialdemokraterna erkänner det nu mer eller mindre.

    Göran Persson (s) tidigare statsminister riktade hård kritik till Löfven januari 2015.

    Regeringen innehåller för många miljöpartister sade Göran Persson bla.

    ww.expressen.se/nyheter/goran-persson-kritisk-mot-lofvens-regering/

    Sedan står det klart sedan länge att Regeringen rasat sedan valet.

    S 25,8% det är det lägsta stödet för Löfven sedan han blev partiordförande.

    MP 6,4% är det lägsta för mp sedan 2010

    svenska.yle.fi/artikel/2015/11/28/rekordlaga-siffror-sveriges-regering

    Löfven har bara två val att godta M-förslag eller det blir nyval., flyktingkrisen är på allvar.

    Snart kommer nya skrämmande siffror upp på bordet, för skrämmande siffror och fakta är något som duggat tätt den senaste tiden och det lär knappast avta. Löfvens förtroende sjunker som en sten hos folket och det beror på något. Ps miljöpartister och vänsterpartister är snart de enda som stödjer Löfven. 
  • Anonym (Tisdag)

    Enligt migrationsverkets löpande statistik fortsätter asylsökande minska, 6100 jämfört med sjudagarsperioden inna på 7100 asylsökande.

    Jämfört med Norge 968 asylsökande jämfört med veckan innan, det är mer än en halvering för Norge.

    www.di.se/artiklar/2015/11/30/strommen-av-asylsokande-krymper/

    Jämför man detta med en redan mycket generösare flyktingpolitik under en mycket lång tid för Sverige så är minskningen alldeles för dålig, Sverige behöver i praktiken ett näst intill flykting stop.

    Kommunerna fördubblar sina skulder det kommande decenniet, i fjol passerade kommunalskulderna 500 miljarder kronor. 2014 steg skulderna i historisk hög takt, strax över 500 miljarder kronor.

    www.di.se/artiklar/2015/11/27/kommuner-spar-skuldexplosion/

    Vi är i början av krisen.

  • Anonym (Tisdag)
    En analys visar att risken för en regeringskris är 69,7%. Det är skyhögt över det historiska snittet.

    www.di.se/di/artiklar/2015/12/2/forskning-ger-lofven-hoga-odds/

    Regeringskris,kostnadskris,flyktingkris och förtroendekris m.m.

    Spricker inte regeringen riskerar s och mp tillsammans att hamna under 20% i nästa val?.

    Sverige är i kris och hela regeringen är i kris.

    Polisen behöver minst utöka med 1000 poliser, den kraftiga befolkningsökningen är en av orsakerna.

    www.svt.se/nyheter/inrikes/rikspolischefen-vill-ha-1-000-poliser-till
  • Anonym (Tisdag)

    Bussbolagen rasar mot nya id-kontroller. 

    Kontrollerna bör utföras av polismyndigheten,med bistånd av tullverket och kustbevakningen.

    Bussförare har varken utbildning eller kunskap att avgöra vad som är falsk eller äkta id-handling.

    Arbetsmiljön försämras för bussförare till följd av stress och risk för hot och våld vid avvisningar.

    www.di.se/artiklar/2015/12/2/bussbolagen-rasar-mot-nya-id-kontroller/

    Tror vi behöver ha militärens hjälp, börja utbilda militären och vaktbolags personal i större skala än nu känns som ett bra alternativ.

    Socialdemokraterna valde att fatta beslut med miljöpartiet och utesluta andra partier. Och summan av kardemumman blir åter ett beslut som inte ger ett önskat och välbehövlig paus av flyktingströmmen som många anser utan också en ohållbar situation för bussförare. Flyktingar med falska id-handlingar kan sippra igenom kontrollerna.

    Kaoset inom regeringen lär fortsätta.

  • Anonym (Tisdag)

    Satsministern ändrar sig om terrorism.

    Tidigare idag sade statsministern att knivdåden mot israeler inte är att betrakta som terrorism.

    Lite senare ringde Stefan Löfven upp TT själv och ville förtydliga: Jag såg hur det blev i tal och skrift. Attackerna i sig bör betraktas som just terrorhandling säger Löfven.

    www.di.se/artiklar/2015/12/7/statsministern-andrar-sig-om-terrorism/

    Att det är en grön röd soppa som varken klarar av att hantera en flyktingkrisen och hålla tungan rätt i mun vid flertalet gånger råder det ingen tvekan om. Tänker både på Romson,Wallström,Löfven och Fridolin.

Svar på tråden Invandringen - sveriges undergång