• Pirum

    Din sämsta julklapp! Fått el givit själv.

    Ett ex gav mig en förskärare från Coop i julklapp med motiveringen att den skulle vara bra för mig att ha om det skulle ta slut mellan oss eftersom knivarna vi använde var hans. 

  • Pirum
    Lavish skrev 2015-11-24 17:39:26 följande:
    Haha bästa! Detta är ju bara ren kärlek, "jag köpte den här presenten med tanke på att vi kanske gör slut" 
    Den rena kärleken varade inte särskilt mycket längre. :)
  • Pirum

    Jag har en till:

    Från det jag var 8 år önskade jag mig inget hellre än en hund. Den där hunden stod på önskelistan länge och när jag hade hunnit bli 16 fick jag en batteridriven hund som en "kul" grej av mina föräldrar. "Hur menar du nu, den kan ju både gå och skälla?" De hade gått förbi ett stånd på gatan när de julhandlade och fått syn på den och tyckt det var en jätterolig idé. 

    Obs att jag inte väntade mig en valp i ett paket utan deras tillåtelse att skaffa hund. 

  • Pirum
    Anonym (Kylskåpsrensning) skrev 2015-11-24 21:55:24 följande:

    Förra året fick jag en ost av min pappa. En röd liten rund sak. Min man fick två burkar med stenbitsrom, varav en var öppnad och äten ur. Det var jättekonstigt.


    Sjukt konstigt faktiskt. 
  • Pirum

    Mest besviken på en julklapp blev jag på en från mina föräldrar när jag gick i gymnasiet. Jag önskade mig en Filofax i svart skinn. När jag smygkikade under granen innan julklappsöppningen fanns det ett paket i rätt storlek och rätt tyngd med mitt namn på. Jag var sjukt glad.

    Sedan, när jag öppnade var det visserligen en sådan kalender, bara med den lilla skillnaden att istället för svart neutralt skinn var den helt silverfärgad och med BjörnBorglogga på. Lite som en discokula. Jätteful, inte alls min stil och jag skämdes för att använda den.

    Året efter fick jag en riktig och den använder jag fortfarande 20 år senare.

Svar på tråden Din sämsta julklapp! Fått el givit själv.