• Anonym (Frågvis)

    Vad skulle du ätit mer av/oftare om det inte hade varit så dyrt?

    Vad skulle du ha ätit mer av/oftare om det hade varit billigare? 

    Oxfilé? Hummer? Kantareller? 

    Berätta, jag är nyfiken. Glad

    Själv älskar jag exotiska frukter, musslor, och sen skulle jag unnat mig färdiglagat från delikatessdisken om det hade varit billigare. 

  • Svar på tråden Vad skulle du ätit mer av/oftare om det inte hade varit så dyrt?
  • Anonym (mums!)

    Skaldjur som inte varit frysta, gärna havskräftor och räkor.
    Jag är den enda som äter detta i familjen, så det känns lite onödigt lyxigt att lägga  ganska mycket pengar på tex 3 havskräftor och något hekto räkor.

    Sen gärna färdigmat från deli-disken - räkbakelse, smörgåstårta, kallskuret osv.

  • Anonym (Frågvis)

    Glömde lite finare choklad :)

  • Pirum

    Sushi. Vi gör själva men det är inte lika gott och framförallt inte lika praktiskt.

    Annars kött tror jag. Det äter vi väldigt sällan hemma. 

    Även som aleydis skrev, vi skulle nog bara äta ekologiskt.

  • Frontline

    Kantareller är väl inte speciellt dyrt det plockar man ju kilovis av och rensar samt förväller och fyller frysen med själv...


    Livet är underbart när underlivet är bart :)
  • snedtak

    Nästan ingen skillnad tror jag, vi köper i mångt och mycket precis det vi vill ha. Jag skulle kanske gå upp i pris på det vin jag köper. Nu köper jag i princip aldrig vin som kostar över 150 kr flaskan.

    Nötkött försöker vi äta så lite som möjligt av ändå.

Svar på tråden Vad skulle du ätit mer av/oftare om det inte hade varit så dyrt?