• zazze

    Refluxdiagnos

    Hej! Jag är mamma till en son som nyligen och äntligen (nu kan vi göra något för att hjälpa honom) fått diagnosen gastroesofagal reflux sjukdom.

    Jag undrar för jag hittar inte så bra här i familjelivsdjungeln om det finns någon aktiv tråd man kan gå in i som handlar om detta!

    Tacksam för svar ????

  • Svar på tråden Refluxdiagnos
  • zazze

    Hej!

    Läkaren på BVC misstänkte reflux när jag berättade om alla problem vi hade och att jag upplevde att något inte stämde med honom. Fick remiss till specialist i Lund som efter att ha tagit anamnes ställde diagnosen utan tvekan! Dessutom hade han börjat gå ner i vikt så det stärkte ju endast misstanken. Nu ska vi prova komjölksproteinfri kost i 4 v och därefter sätts medicin in om det behövs.

  • Eleonor01

    Så de har inte tittat ner? Min tarmsjukdom jag har levt med hela livet misstas ofta för reflux. De misstänkte mp allergi å gluten när jsg var liten. Ingen diagnos Dock. Är idag 34 å fick diagnos 2009. Är bara nyfiken på hur de ställde diagnosen för det är ett skumt tillstånd. Idag har jsg även fastställd mp allergi genom uteslutning sedan 1 år tillbaka å har utvecklat kronisk urtikaria som verkar härstamma från tarmarna

    www.researchweb.org/is/vgregion/ansokan/230871

    Eosinofil enterit heter min sjukdom

    Har tyvärr inte funnit någon annan med den för det är så få som har fått rätt diagnos

Svar på tråden Refluxdiagnos