Inlägg från: Anonym (Haha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Haha)

    Trött på lögner och LCHF!

    Anonym (normal) skrev 2015-12-14 12:16:40 följande:

    Massvis med människor har också blivit dåliga efter att ha ätit LCHF en längre tid.


    Och det kan du länka till studier på, eller...?
  • Anonym (Haha)

    Den enda som verkar vara fanatisk här är ju faktiskt du, ts. Och du är den enda sommarstället en massa som inte är vetenskapligt bevisat. Men men...

  • Anonym (Haha)
    Anonym (normal) skrev 2015-12-15 18:16:04 följande:

    Absolut gör jag det när jag har fått studier på att det inte är skadligt långsiktigt...


    Men du påstod ju att massor av människor blivit dåliga efter att ha ätit LCHF. Har du studier som visar på detta? Eller är det bara anekdotisk bevisföring?

    Ganska pinsamt att du hela tiden gör precis det du anklagar andra för... :)
  • Anonym (Haha)
    Anonym (normal) skrev 2015-12-16 12:06:39 följande:

    Inte alls. Var det allt du hade att komma med? Kan du inte plocka fram någon seriös studie som visar så bra Atkins/LCHF är på riktigt lång sikt?Jag återkommer till det när jag har fått se seriösa studier på att de inte är skadliga. De som bevisar att det är skadligt på lång sikt är inte svåra alls att hitta för gemene man. Desto svårare att hitta de som bevisar att det inte skulle vara skadligt. :)


    Men vad håller du på med??? Har du några studier som visar att folk blir sjuka av att äta lchf eller inte??
  • Anonym (Haha)
    cattus skrev 2016-01-09 23:52:07 följande:

    Nu finns det ju inga studier som är helt fria från kritik. konstigt vore ju det.... Det är ju inte heller bara hälsa det är frågan om, det är gigantiska summor pengar också. Hela industrier som ligger i riskzonen om alla skulle äta vegetariskt. 

    Men jag efterlyser någon som kan visa på någon studie som visar att ätandet av animalisk kost är POSITIVT på de olika sjukdomar som vi så populärt kallar välfärdssjukdomar. 

    Det finns massor av studier som visar på positiva effekter av att äta vegetarisk kost när det gäller att minska risken för de sjukdomarna. Det finns antagligen ännu fler som inte med säkerhet kan påvisa det ena eller det andra, men jag har aldrig hört om någon som talar om de positiva effekterna av att äta animalisk föda. 

    Så för att minska risken tänker i alla fall jag minska mitt köttätande, jag har stor chans att hålla mig friskare och jag kommer med säkerhet inte att bli sjukare än om jag äter animaliskt protein. Någon fanatiker kommer jag förmodligen aldrig att bli (jägare som jag är - ja faktiskt...) det kött jag nu kommer att få i mig kommer i fortsättningen uteslutande att vara vilt, allt processat är helt uteslutet. 


    Den största 'studien' är väl mänskligheten... Människor har ätit animaliska produkter under väldigt lång tid. Och uppenbarligen överlevt och utvecklats.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Amen) skrev 2017-09-07 22:27:21 följande:

    Amen sister!

    Finns inga långtidsstudier på just LCHF (ni kommer ihåg Prozac?) men det är väl som med allt annat, skönt med en shortcut och att få vara "lite bättre" än alla andra.

    Lär er bara att äta mindre och motionera mer så behöver ni inte marinera era organ i grädde.


    Varför marinera i grädde? Jag har väl en skvätt grädde i nån sås då och då, men annars äter jag inte grädde...
Svar på tråden Trött på lögner och LCHF!