Inlägg från: Tecum |Visa alla inlägg
  • Tecum

    Jag vill förstöra ett äktenskap...

    Anonym (jag) skrev 2015-12-20 20:15:21 följande:
    Än så länge har ingen gift man sagt Nej. Och många har jag testat ska du veta.
    Skryt, skryt, skryt! Antingen ljuger du eller så har du bara testat män som är lätta att förföra...
  • Tecum
    Anonym (På riktigt) skrev 2015-12-22 18:36:50 följande:
    Nu är tråden troligen bara skapad för att provocera er, men jag hade faktiskt en väninna som höll på så. Hon var alltid lite lösaktig, men sen så såg hon det som en sport att ragga upp upptagna män. Det gav henne någon sorts uppfattning/bekräftelse att hon var helt oemotståndlig att t.om den perfekta familjefadern inte ens kunde motstå henne. Så det förvånar mig inte att det finns personer som systematiskt riktar in sig på upptagna män. Lika så har min man en gammal kompis som under åratal dragit över upptagna kvinnor, han hade ingen skam i kroppen utan ragga på dom när partnern var i samma rum, och han lyckade nästan alltid.

    Personligen ser jag inte vad man ska bli så upprörd över, jag antar och hoppas att min man (precis som jag) ser mer i vårt förhållande än att kasta bort det på ett ligg. Frestelser kommer alltid att finnas, men livet är väl mer än så. Skulle han falla i fällan så är det väl honom jag ska vara besviken på och inte att tjejen ser frestande ut. 
    Men dom här som "alltid lyckades", valde de inte personer där de kände att chansen att lyckas var störst? Om man sysslar systematiskt med förförelse får man en stor människokännedom. Märker de att bytet inte är med på noterna  går de genast på nästa, eller...?
Svar på tråden Jag vill förstöra ett äktenskap...