Inlägg från: Furienna |Visa alla inlägg
  • Furienna

    Jag vill förstöra ett äktenskap...

    Anonym (Anonym milf) skrev 2015-12-20 19:53:57 följande:

    ...och inte vilket som helst, utan ett lyckligt. Jag vill hitta en snäll fin trogen karl som inte har en tanke på att nånsin vara otrogen mot sin fru och förföra honom såpass grundligt att han lämnar fru och barn.

    Ni vet en såndär genomfin lycklig familj där alla är snälla och älskar varandra, fina, kristna goda människor med ett fint monogamt sexliv. Så bara dyka ner som en bomb, fast en supersexig bomb och sabba allt det där med min sexighet. Knulla honom såpass att han blir helt galen i mig och inte kan tänka klart...

    Gråtande barn, skilsmässa totalt uppslitande och plågsamt. Sedan dumpa karln som blir alkoholist och dekar ner sig i sin fylla och depression.

    Frågor på det?


    Du är sjuk. Förlåt, men det är min enda kommentar.
  • Furienna
    Sarakechi skrev 2015-12-22 00:29:07 följande:

    Ett horigt sliddjur har man ju hört talas om förut, att du inte skäms din jävel, knip igen benen och ge fan i upptagna män, eller är du efterbliven som inte kan räkna ut det?


    Ja, människan kan väl åtminstone hålla sig till lediga karlar? Det är nog grymt att utnyttja en man på det där sättet, men att dessutom vilja såra hans eventuella barn. Tvi ***!
  • Furienna
    Anonym (Haha!) skrev 2015-12-22 18:25:15 följande:

    Det är FANTASTISKT kul att se hetsen i denna tråd! Oj vad folk blir arga! Pissluder, sliddjur, slyna - vad många tuffa ord ni kan! :D Varför inte bara rycka på axlarna, det är ju uppenbarligen en människa som vill provocera lite, HUR kan man gå igång på alla cylindrar??!! Tur att de ligger i sandlådan, för jag ser inte till många vuxna här. :)


    Kanske det beror på att TS skriver något väldigt fult, även om det egentligen  är en skämttråd. Många har gått genom liknande situationer i verkligheten och fått bära på sorg genom livet. Att skriva om att såra vuxna människor (den eventuelle mannen och hans fru) är nog grymt. Men att hon också skulle vilja få de eventuella barnen att gråta är oförlåtligt, även om det är menat som ett skämt. Vad finns det för roligt med gråtande barn?
Svar på tråden Jag vill förstöra ett äktenskap...