• believe 88

    första försöket RMC

    180611 skrev 2016-03-18 18:09:23 följande:

    Ja du vet ju hur det känns! Ber om ursäkt för mina konstiga inlägg men mobilen ändrar alla ord hela tiden;) hur går det för dig nu?


    Jo det går väl bra tror jag. Ska på undersökning på kvinnokliniken den 31 mars och kolla om det är en polyp jag har eller vad det är för något.
  • believe 88
    180611 skrev 2016-04-23 15:42:16 följande:

    Usch har en sån jobbig dag. Har sån ångest inför att vi ska träffa min svåger o svägerska snart. Varje gång jag träffar dem nu så vågar jag knappt andas. Är fullkomligt livrädd för att de ska säga att de väntar barn... är någon fix idé hos mig antar jag. De är yngre än oss o hon gillar egentligen inte alls barn. Vilket hon alltid har sagt o klagar på barn hela tiden. I övrigt så funkar det liksom sådär med henne inom familjen vilket har varit lite turbulent under åren Jag har egentligen ingen direkt skräck för att träffa andra som kan vara gravida men just dessa två sitter som en ständig tagg i hjärtat. O det värsta är ju att man kan ju bara inte sluta umgås med dem. De är ju en del av familjen! O det kanske är där skon klämmer. Att jag inte kommer kunna komma undan liksom. Sen så är det klart att det skulle kännas såå orättvist om de fick barn före oss då de verkligen inte ens tycker om barn. Men jag vet att jag är orättvis mot dem med nu. Inte deras fel att vi har svårt att få barn. Är det någon annan som kan känna såhär nån gång?


    Japp jag känner igen mig jätte mycket.

    Jag tycker att det är jätte jobbigt att träffa människor som är gravida. Just nu hat jag två syskon som är gravida och träffade dom idag och det var jobbigt. Dom pratade om sina graviditet och dom vet att vi har svårt för att få barn men dom verkar inte bry sig utan det är bara så åå jobbigt att vara gravid säger dom... så man försöker undvika dom just nu men det är inte lätt.
  • believe 88
    Cia33 skrev 2016-05-08 13:57:50 följande:

    Hej på er. Glädjen blev tyvärr kortvarig. Fick ett tidigt missfall för några dagar sedan. Mitt under vår semester med en massa vänner dessutom. Fick sätta mig i bilen och köra hem, kunde inte vara i närheten av folk. Börjar kännas lite bättre nu och vi vet iallafall att vi kan få ett positivt resultat. Nästa gång hopppas jag att det går hela vägen.


    Oj så tråkigt att höra. ..

    Kan inte alls vara kil att höra.

    Ta och vila upp er och ta nya tag sen när ni känner er redo..
  • believe 88
    Niaa skrev 2016-05-15 14:13:59 följande:

    Tjejer - hur går det för er?

    Här har jag börjat spraya igen och man räknar med äggplock V.23, så om lite drygt tre veckor om allt vill sig väl :)


    Oj så roligt. Tre veckor kommer att gå snabbt. .

    Själv så har vi fått en tid i början av nästa vecka för insättning. .
  • believe 88
    180611 skrev 2016-05-17 21:46:26 följande:

    O vad spännande nu är vi i fas igen! Jag ska få en blastocyst återförd imorgon. Så spännande men ändå läskigt! Hur känns det för dig? Så skönt när ägglossningstestet äntligen visade glad gubbe!????


    Ja viste är det. Så nervösa.

    Vad spännande. Då ligger du några dagar före mig. Du får berätta allt sen hur det går hur det kändes ja allt vill jag veta.

    Jo jag blev jätte glad när omslaget kom blev lite nervös att kroppen skulle börja dumma sig. Så på måndag är det återförning. ..
  • believe 88
    180611 skrev 2016-05-18 10:03:16 följande:

    Ja precis! Ska åka upp idag. Börjar bli lite fundersam på förberedelser. Det enda som står i pappren och som de sagt till mig är att jag ska vara lite kissnödig. Förstår ju att jag inte behöver fasta då jag har återföring på EM men dusch smycken smink? Nu duschar jag ju iofs ändå... o egentligen vet jag ju att jag nog inte behöver fixa med nåt sånt men det är väl så min nervositet visar sig. Lycka till på måndag!!


    Jag har inte häller hört något om det men jag tror att man kan ha smink och sånt. Och att man ska vara kissnödig..

    Lycka till idag och berätta sen hur det gick...
  • believe 88
    180611 skrev 2016-05-18 15:13:29 följande:

    Hej! Det gick så bra! Grymt mkt smidigare än äggplock o överstimulering ;) nu ligger den där i magen lilla bönan. De behövde bara tina 1 embryo och det såg fint ut och läkaren var väldigt hoppfull! Så nu har vi 4 kvar i frysen om detta inte fäster. Känns skönt! Inga problem med smink eller så men man är ombytt precis som vid äggplocket.


    Ojojoj så spännande. Vad bra att allt såg bra och att det gick bra. Nu håller vi alla tummarna på att den stannar kvar.. när har du test dag?
  • believe 88
    180611 skrev 2016-05-18 17:11:48 följande:

    Ja det får ni gärna göra så ska jag hålla mina för dig vid din återföring!! Om två veckor den 1/6. Så känns som att det blir nervöst men har bestämt att idag ska jag bara njuta???? hur känns det för dig?


    Oj två veckor känns som en lång väntan...

    Bara så nervös. Men samtidigt väldig glad att äntligen vara på g igen... vill bara att det ska bli måndag.

    Hur kändes det? Gjorde de ont? Hur gick det till?
  • believe 88
    180611 skrev 2016-05-18 19:41:14 följande:

    Mm! Det kommer nog bli jobbigt. Samtidigt antar jag att jag kommer veta innan dess beroende på hur det blir med mensen. Den borde komma nästa helg. Jag tar ju inga vaggisar så inget som borde rubba den förutom av den bästa anledningen då;) ja jag vet känslan! Men det kommer gå fort!! Tillhörde du Linköping med lr hur var det? Vi träffade först vår läkare snabbt och gick igenom frågor och berättade om vårt embryo och så. Sen fick vi byta om o efter det direkt in på salen. Det var en massa personnummerkontroller hit och dit och efter det gjordes ett ultraljud på magen som en sköterska skötte under själva proceduren sen så läkaren såg vad hon gjorde. Sen vidgade hon och förde sedan in en liten kateter som ledare och efter det kom den riktiga katetern med embryot i och sen var det klart! Återförandet gjorde absolut inte ont! Kände det knappt faktiskt. Var bara det vidgande instrumentet som spände lite. Efter det fick jag vila i 10 min och sen åka hem. Nu känns det bara mysigt:)


    Oj det lät ju inte så farligt..

    Nä jag går nere i Malmö.
  • believe 88
    Niaa skrev 2016-05-27 09:58:42 följande:

    Sprutdag 3 här idag och jag känner mig lite öm i magen, är livrädd för att bli överstimulerad... Blodprov på måndag och första VUL på onsdag. Nu är det nära!

    Hur har ni gjort med alkohol under era behandlingar? Ska på examensfest i helgen och tänkte unna mig något glas vin, har googlat runt och det verkar inte vara några större bekymmer men man vill ju inte äventyra något nu.


    Ååå så roligt att du äntligen har fått börja.

    .jag tror inte att det är någon fara om du dricker lite. .
Svar på tråden första försöket RMC