Inlägg från: Isabellisen |Visa alla inlägg
  • Isabellisen

    Viktkamp 2016

    Hej!

    Jag jobbar också på viktnedgång och vill joina i denna tråd. Jag går på pulverdiet på dag 4 idag men dragit ner på kalorier i ca 1 vecka. Startvikt 70 kilo och nu ca 68. Målvikten är 63-64 så vill bara gå ner några kilon.

    Har låg ämnesomsättning och går på levaxin så tänkte köra hardcore om jag orkar och klarar, vill säga.

  • Isabellisen

    Jag är 174 cm lång så har redan normalt bmi men har en riktig muffinsmage som aldrig vill försvinna och också skadligt med bukfettet.

    Tack för peppen! Skönt att få lite stöd. Det är jobbigt med trötthet och lite yrsel men funkar väl än så länge, men bara på dag 4 idag.

    Idag var jag på gymmet för första gången på flera år och joggade 5 km mycket långsamt på löpbandet. Imorgon vila och sen träning igen, hoppas att man orkar ivf.

  • Isabellisen

    Skönt att det går bra för er. Grattis Mondly till ett bra resultat.

    Idag har varit en dålig dag. Matbristen gör mig ofokuserad på jobbet och hjärnan seg som sirap. På vågen visar det inte så mycket fastän jag bara gått på pulver i 6 dagar och någon frukt om dagen, pendlar mellan 68-69 och startvikt 70 kg.

    Jag ger inte upp! Imorgon gymmet och på fredag möte på Itrim med en tränings- och kostrådgivare. Hur går det för er andra?

  • Isabellisen

    Idag är det dag 7 och har ätit 4 påsar, ett äpple och några morötter ca 3-4. Tränat spinning 85 min och ska på gymmet imorgon.

    Vågen visar i princip ingen skillnad. Normalt väger jag 69-70 och nu ligger det på 68-69 så liten,liten skillnad då men osäkert om det bara är vatten eller maten i magen som utgör skillnaden. Mat väger ju också.

    Kämpar väl 2 veckor till och hoppas på nåt resultat. Hoppas mötet på Itrim kan ge mig någon inspiration imorgon.

    Kämpa på ni andra och kul att det går bra. Vilken typ av träning har funkat bäst för er, tycker ni, styrketräning eller konditionsträning utifrån ökad viktnedgång?

  • Isabellisen

    Ok, Grodis15, är det inte kallt med långa promenader och löpning i det här vädret eller gör du det på gym inomhus?

    Det funkar bra med pulver, känner inte sug eller hunger eller något särskilt. Det enda jag är orolig för är att jag ändå inte kommer gå ner fast jag går på pulver.

  • Isabellisen

    Hursomhelst var jag till Itrim idag för viktplanering. Bokade in en hälsoanalys och coachande samtal den 25 januari och kommer gå på pulver tills dess och hoppas på bästa möjliga resultat tills dess. Invägningen på Itrim visade 67,7 så allt under det den 25e är bra.

  • Isabellisen

    Går det bra för er alla nu under helgen? Heja! Heja! Beach 2016!

    Skulle vara kul om någon hade lust och ork att sammanställa allas resultat.

    Tack för rådet, Grodis15, jag försöker kombinera styrketräning och kondition för bästa resultat. Sen minskar ju risken att skada sig om man varierar träningen. Fick ont i hälsenan på förra passet så idag blev det istället styrketräningspass, jättebra och en promenad på 2,5 km. Det är inte så långt men jag tänker att all rörelse är bättre än ingenting, tar trapporna istället för hissen, går om jag ska någonstans istället för bilen etcetera. Många bäckar små...

Svar på tråden Viktkamp 2016