• cesso

    Någon runt 35 som nyligen plussat som vill följas åt

    Hej. Jag blir 35 i vår och plussade igår! 4:e barnet och det tog sig på första riktiga försöket! Är typ i v 3+6 så väldigt tidigt!

  • cesso

    Min blödning avstannade i fredags. Det kom inget mer men jag har "mensvärk" av och till. Det var bara en liten blödning så kanske går det vägen? Inte alls säker på det, men än är det inte kört. Tog ett nytt test idag (testlagret) som var starkare än sist! Har testat i fredags med cb-digital och då stod det gravid v 1-2 så planen är att ta ett nytt cb på fredag och se om hormonerna ökat. En dag i taget!:)

  • cesso

    Kul att så många är i tråden! Jag är fortfarande orolig för mf.. Ena stunden väntar jag barn och andra väntar jag mf känns det som. Har tre barn sen tidigare, men har 4 mf också bakom mig och en ma. Försöktexta digitala tester för att se om HCG ökade men det skulle jag inte gjort för det stod v 1-2 för några dgr sen! Skitorolig blev jag. Det borde stå v 2-3?? Var i och för sig inte morgonurinen. Då då tänkte jag att det här blir ett tidigt mf, men så hade jag ett vanligt test hemma som jag tog idag och det var super super strakt! Mkt starkare än sist, så det känns som att det är ok i magen än så länge. Jag ska försöka boka vul om ett par/tre v eller så, blir nog privat. Ska ni/har ni andra gjort det? Efter mitt ma vill jag se att det lever ngt i magen!

  • cesso

    Jag fick göra vul i förrgår i ca v 5+4 pga smärtor i ena sidan av magen. Läkaren såg dock inget foster. Bara en "uppklarning" (liten) i livmodern men blod som samlats bakom. De misstänker utomkvedshavandeskap ... Eller mkt tidigare grav, men det kan Max vara 3 dgr tidigare...:( ska på nytt vul och HCG prov på tisdag. Då får jag se om jag väntar barn eller missfall eller utomkvedshavandeskap .... Usch

  • cesso

    Ska på mitt andra vul snart. Har gått en v. De tog HCG prov och ska se om det ökar dom det ska. Känna som att vänta ett missfall...har haft ont under veckan men inga blödningar. Får snart veta om graviditeten är mkt tidigare än jag trodde (hur det nu skulle kunna vara det..?) och om den är I livmodern eller om det är ett utomkvedshavandeskap . Misstänker allt dåligt nu.

  • cesso

    Mitt vul gick bra! Idag såg vi hinnsäck och ett embryo med ett pickande hjärta! Är några dgr senare än jag trodde så strax över v 6+0... Embryot är väl 4 + ngn dag. Så himla konstigt. Att inte se ngt alls förra veckan till att se en böna med pickande hjärta idag!

  • cesso

    Till er som har barn: jag har 3 barn som är 9, 7 och 2. De stora har jag faktiskt sagt till för barn kan ta det ganska ok om det inte går bra. Har haft ett mf förut och de förstod jättebra. Barn är inte så krångliga. Däremot tror jag att syrran har "råkat" skvallra på skolan.

    Hur mår ni andra? Jösses vad man GLÖMMER hur man kan må! Har enorm trötthet! Det går ok på dagarna på jobbet (är lärare så jag håller igång), men sen när jag kommer hem orkar jag inget. Somnar i soffan och sen somnar jag vid sju med lilla pojken! Och vaknar.. ja typ tre-fyra! Jättekonstigt. 

    Har varit förkyld ett tag + all oro för mf + ont så har inte tränat på länge men jag vill tvinga mig till gymet nu så att jag kanske blir lite piggare. '

    Mår dessutom spy-illa flera gånger om dagen! Men så glad att det var ett pyre i magen med hjärta som slog! Tror jag är i v 6+5 ca idag. Så då vet ni som är i typ samma, att vid 6+3 såg man verkligen "bönan" och hjärtat!

    Har också åldersnoja som många andra, men egentligen är det bara dumt! Finns ju massor av "äldre" mammor! Och vi alla är ju under 40! Så njut nu alla!

  • cesso

    God morgon... Här mår man illa! Fy! Har ni skrivit in er på mvc? Jag har inte ena ringt än... Är i v 8 nu så bäst att ringa kanske. Jag funderar på att göra KUB denna ggn. Vi gjorde fv-prov förra grav, men gick vattenavgång 10 dgr efter. Bebisen klarade sig men det var hemskt! Så inget jag vill göra i onödan. Däremot görs inte KUB här. Närmast är 25 mil bort.

  • cesso

    Curlingmorsan- fy så jobbigt! Hoppas det vänder snart! Jag mår riktigt illa men det kommer i vågor över dagen. Ska på min utbildning och snart lyfta (flyga) och är rädd för illamåendet och tröttheten när jag är borta. Hur mår ni annars? Jag är ganska gråtmild och nere faktiskt.

Svar på tråden Någon runt 35 som nyligen plussat som vill följas åt