• mimo01

    Bf aug/sept (2016) andra barnet.

    Är gärna med här, är 29 år väntar nr två 27/8 då hinner storasyster fylla två år. Hon börjar dagis om ett par veckor och jag går tillbaka till jobbet efter fl för att jobba fyra månader och sen vara hemma igen, osäker på vad chef/kollegor kommer att tycka om det. Hoppas jag klarar det praktiska med två så små med. Kul att höra från er andra.

  • mimo01

    Va roligt kela att vi verkar vara i samma situation, jag har inte berättar för någon än det känns för tidigt då det bara är v 8 planerar på att berätta runt v 12 till familj och lite senare till jobbet, kanske runt v 14. Hur har ni gjort?

    Jag gjorde kub test förra gången men i mitt landsting får man bekosta det själv under 35 så det skippar jag denna gång vilket jag borde gjort förra gången med men ville ha ultraljudet som ingick.

  • mimo01

    Va roligt att ni har kunnat berätta för vänner och familj, då känns det mer verkligt och det ser jag fram emot men än är det ingen som vet. Hade oxå velat ha så många ultraljud! Förra graviditeten minns jag att jag kände jobbigt att inte vara säker på om det var en han eller hon, under rul så sa bm bara äh jag vet inte så en flicka kanske? Jätte otrevligt men sen blev det de och jag hade nog njutit mer av graviditeten av att kunna kalla bebisen för henne istället för den... Hoppas det syns tydligare denna gång bad det är. Hur är det med er önskar ni ett speciellt kön eller tror ni att ni vet vad ni kommer få? Så roligt att höra från andra i samma situation

  • mimo01

    Åh var hos bm idag och ska få ett ultraljud på måndag så jag får se det lilla hjärtat ticka! Det trodde jag inte, undrar om det blir ett sånt där vaginalt eller ett vanligt? Har inte berättat för någon än fast jag blir v 12 på söndag. Min chef frågade mig tidigare rakt ut e du gravid eller? Jag blev lite ställd och svarade neeeej ... Ska börja med järntillskott redan. Hur går det för er andra?

  • mimo01

    Ja man har 30 månader på sig innan man behöver söka med ny sgi det hade blivit katastrof för mig med.
    Min chef börjar få misstankar men jag väntar med att säga något ändå ett tag till

  • mimo01

    Hej allihopa
    Odag var jag på ultraljudet och det var en sprallig bebis där inne, den rullade omkring som en liten fisk det var så roligt att se men jag fick ingen bild tyvärr, bf står kvar som 27/8 nu har jag inte bokad tid hos bm förens i maj kan det stämma kommer ni oxå gå så sällan? På måndag ska jag skola in min dotter på dagis men har inte ens hört av från förskolan hon ska komma till e det inte lite otrevligt/onormalt? De kan väl skicka ett välkomsttelegram med lite info eller hur har det vart hos er?
    Kram alla tjejer

  • mimo01

    Hembesök? Wow det lät som att de verkligen bryr sig där men nä jag fick ringa de och då hade de tänkt ringa mig men inte kommit till skott..? Fyra dagar innan hon börjar?

    Min bm hade bokat fel rul ska ju ha i april inte i maj så det fick jag boka om men känns bättre att det är lite närmare.
    Känns som att man går så sällan till bm i början men det är ju inte nödvändigt oftare heller.
    Hur mår ni annars? Jag har inte mått illa någonting det känns sjukt! Undrar om det är ett pojktecken? Med min flicka mådde jag lite illa bara när jag blev hungrig

  • mimo01

    Ja vi ska absolut kolla kön på ul men sist fick vi en sån otrevlig en som blev stött när vi frågade och sen knappt ville säga så det kändes som att det solkade det lite för mig resten av graviditeten att inte veta säkert om man kunde köpa det man ville eller sånt annat ytligt. Denna gång hoppas jag att det syns tydligt så det inte är några tveksamheter efteråt. Har ni gått upp mycket i vikt? Jag har gått upp 2 kg v12

  • mimo01
    Kirsty skrev 2016-02-10 21:04:47 följande:

    Är det bara jag som valt att inte göra KUB? 


    Blir lite avis när jag läser att ni sett era små redanOskyldig  Vi valde att inte göra KUB för att vi inte vet vad vi skulle göra med svaret... Har svårt att tro att vi skulle välja abort oavsett vad provet visar så då kändes KUB bara som ett extra orosmoment, även om det såklart hade varit häftigt att få se ynglet Glad


    Hej nej jag valde oxå bort kub denna gång dels för att jag skulle bekosta det själv och dels för att det kändes så onödigt i min ålder men när min bm frågade mig sa jag att jag hade velat ha ul vara och då fixade hon ett till mig även om det bara var fem min och jag fick ingen bild med mig känns det skönt att ha sett att det var något därinne, min mage är inte alls synlig då jag har tappat aptiten sista dagarna. Förra graviditeten hade jag svårt att äta och gå upp i vikt så jag fasar att det blir likadant denna gång då jag faktiskt vill gå upp i vikt.
Svar på tråden Bf aug/sept (2016) andra barnet.