• Tuttis

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Jag orkar inte mer :( har mycket sammanväxningar pga endometrios och har gjort 6 ivf, 1 fet- missfall och gör nu vårt andra äggdonationsförsök (denna gång i ostimulerad cykel). Fick insatt en blastocyst i fredags förra veckan. Men redan på ruvardag 3, vilket var i måndags fick jag en blödning som var brun. Detta har fortsatt mer eller mindre hela veckan. Tog gravtest imorse (ruvardag 7), minus såklart. Man känner så jävla dum. Har fått för mig att jag mår illa osv ochhar verkligen hoppats att nu är det vår tur... när vet man att enough is enough? Lever man i förnekelse? Jag vill sååååå gärna få bli gravid. Är det någon som börjat blöda så tidigt?

  • Tuttis
    trex2013 skrev 2016-02-12 10:40:23 följande:

    Ledsen att höra och stor kram! men en tanke, tycker du testar väldigt tidigt, inte säkert kroppen börjat producera så mkt så att hcg ger utslag på test ännu.

    Har också svår endometrios i stadie 4, och har genomgått stor operation förra sommaren i Aten där både laparoskopi + hysteroskopi gjordes. Väldigt mkt dåligt hittades och togs bort. min klinik ville att förutsättningarna skulle vara så bra som möjligt innan fortsatt IVF ochg ÄD. sen under varje ÄD försök så har jag tagit blodförtunnande, kortison och IL dropp. jag hoppas att din klinik har ordinerat minst kortison och IL under din behandling? det är ett måste för oss med endometrios och triggade immunförsvar. :/


    Tack för dina fina värmande ord. När man läser runt här plussar de flesta på rd 5 och framåt med en blastocyst därför känns det rätt hopplöst med minus på rd 7.. jag gör mina behandlingar på rmc och får ingen annan medicin förutom de hormomer man ska ta. Denna gången tar jag inte något alls då jag gör det i naturlig cykel. Frågade min läkare sist om jag ku nde ta korrosion tabletter men han sa att det inte finns någon forskning på att det hjälper så det var inte lönt (nåt sånt).
  • Tuttis
    Mooki skrev 2016-02-12 13:13:08 följande:

    När jag gjort IVF med blastocyster i ostimulerad cykel har jag alltid börjat blöda lite på dag 3 och fått riktig mens på dag 5-6. Inget av dessa försök lyckades. När jag har gjort ÄD har det varit i stimulerad cykel. Men även där har jag fått en liten miniblödning (lite rosa på pappret) ca 3 dagar efter insättning när det inte lyckats. Som andra har sagt är det ett gott tecken att din blödning varit brunfärgad. Och jag tycker inte du ska oroa dig för att du testade negativt på ruvardag 7. Jag tjuvtestade svagt svagt positivt på sticka först på ruvardag 10. Jag fick inte ens ett jättestarkt plus på testdagen,men blodprovet visade fint hcg-värde. Försök att inte ta ut något i förskott (svårt, jag vet!), jag håller tummarna för dig!


    Blödde du rött eller som mig brunt? Du ger mig lite hopp men är så rädd för att bli besviken därför har jag redan börjat ställa mig in på att det har skitit sig (dumt jag vet)...
  • Tuttis
    trex2013 skrev 2016-02-12 14:45:29 följande:

    min klinik ex vill att man testar dag 11 först med en blasto. dag nio brukar vara lite säkrare att testa, se texten nedan här. Jag antar att rmc är din klinik här i Sverige? tyvärr är det så att enda kliniken vad jag vet just nu som är någorlunda framåt och villig att använda sig av både IL och kortison i sina behandlingar är IVF kliniken i Falun. annars är det tyvärr utomlands du måste vända dig för att få rätt hjälp med din endometrios och få bättre chans till att lyckas.

    5-Day Transfer

    One

    The blastocyst begins to hatch out of its shell

    Two

    The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus

    Three

    The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation

    Four

    Implantation continues

    Five

    Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetus have begun to develop

    Six

    Human chorionic gonadotropin (hCG) starts to enter the blood stream

    Seven

    Fetal development continues and hCG continues to be secreted

    Eight

    Fetal development continues and hCG continues to be secreted

    Nine

    Levels of hCG are now high enough to detect a pregnancy


    Så spännande, tack!
  • Tuttis

    God morgon. Gjorde ett nytt test imorse, fortfarande minus. Borde ju ändå visa någon liten tillstymmelse till ett plus. Det bruna fortsätter, så som jag brukar få av endometriosen. Det sjuka är att jag fortfarande har hoppet uppe. Har ingen värk what so ever, vilket är jätte konstigt. Bim på måndag. Förlåt för att jag drar in negativitet här men det är väldigt skönt med ett forum där alla förstår ens känslor. Lycka till allihopa ?

  • Tuttis
    Tuttis skrev 2016-02-13 08:36:28 följande:

    God morgon. Gjorde ett nytt test imorse, fortfarande minus. Borde ju ändå visa någon liten tillstymmelse till ett plus. Det bruna fortsätter, så som jag brukar få av endometriosen. Det sjuka är att jag fortfarande har hoppet uppe. Har ingen värk what so ever, vilket är jätte konstigt. Bim på måndag. Förlåt för att jag drar in negativitet här men det är väldigt skönt med ett forum där alla förstår ens känslor. Lycka till allihopa ?


    ?= skulle bli ett hjärta
  • Tuttis
    Mooki skrev 2016-02-13 09:39:51 följande:

    Detta är ett forum där vi delar både glädje och oro/sorg, så alla tankar och funderingar är välkomna. Mina senaste inlägg i den här tråden har inte direkt osat optimism heller:). Jag förstår att du har det tufft nu. Hur vill din klinik att du testar på testdag? Med sticka eller blodprov?


    Tack Mooki! Jag ska ta test med sticka.
  • Tuttis

    Minus även idag. Ruvardag 9 med blastocyst, Bim imorgon- jag kastar nu in handduken!

    Grattis till alla som plussat och lycka till alla ruvare :)

  • Tuttis

    Nu är jag igång igen. Under ruvningen gör man så knasiga saker. Jag har ju inte fått två streck på gravtest men när jag kissade på ett ägglossningstest så blev det två plus. Är det pga att mensen är på gång?

  • Tuttis
    Mooki skrev 2016-02-15 08:44:18 följande:

    Tuttis: Betyder 2 streck att ägglossning är på gång? DE flesta får mens ca 14 dagar efter ägglossning, men det kan variera. Du gjorde detta försök i ostimulerad cykel: innebär det att du inte tar några hormoner/mediciner alls?


    Ja, precis ostimulerat och inga hormoner alls. Tyckte bara att det var så konstigt att jag fick utslag. Och rätt så starkt också. Men gravtest visade minus även idag så någon graviditet är det inte, tyvärr.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016