• TyckOmMig
    aniiara skrev 2017-06-02 15:58:18 följande:

    Vår resa med äggdonation i Riga i september resulterade i ett par perfekta tvillingar, en flicka och en pojke, den 18 maj! Lyckan är fullkomlig! Jag fortsätter hålla tummarna för er alla! <3


    Härligt med fler som fått tvillingar via AVA Riga.Jag har två tvillingpar flickor först sen pojkar och en 6 månaders son som är helsyskon med varandra.
    Helt underbart och full rulle!
    Stort grattis!
  • TyckOmMig
    emmm28 skrev 2017-06-09 12:09:59 följande:

    Är det någon som har användning av Crinone? Jag har fyra oöppnade lådor m Crinone vaginalgel.

    Pm:a mig vid intresse

    Mvh Emma


    Snart är du ju i hamn och bebis föds-all lycka till dig/er.Glädjs så för dig som kämpat så.
  • TyckOmMig
    KajsaK skrev 2017-06-13 13:18:21 följande:

    Är i sån galen chock just nu! Gjorde ett test i morse som direkt, klart och tydligt visade POSITIVT!!! Va!!? Vart så chockad att jag totalt bröt ihop! Tårarna sprutade i en timme! Är så jäkla chockad och glad att jag varken vet ut eller in. Var heeeelt inställd på negativt test! Första gången i hela mitt liv jag fått positivt på en sticka! Aldrig ens varit i närheten förut! Testdag eg på fredag men kunde inte hålla mig!

    Är ff i chock och sambon lika så! :D
    Har kontaktat ivf och väntar på svar, dom vill nog att jag gör ett till på fredag.

    Ja harreguuuud hoppas nu detta är sant och att det lilla knytet vill stanna!!!


    Härlig läsning så underbart stort stort grattis!
  • TyckOmMig
    Provence1 skrev 2017-08-03 09:06:59 följande:

    Hej min transfer närmar sig o jag känner att jag blir mer nervös för varje dag, massa tankar, är så rädd för att min nervositet kommer göra att jag inte blir gravid, att det inte kommer funka:/ kan det vara så? Va ni nervösa alls?

    Orolig själ


    Jag var också jätte nervös speciellt första ET sen vid FET mer förväntansfull och tredje gången helt otroligt överlycklig över att det funkat lyckats varje försök!
    Lycka till.
  • TyckOmMig

    GrukanGrace-grattis till sonen Henry!
    Vilket vackert namn.
    Har själv både biologiska och ED barn älskar dem alla så mycket.Barn är livet!

  • TyckOmMig
    supertjejen skrev 2017-09-22 05:58:32 följande:

    Så negativt som det bra kan vara. Nu är det alltså dags för andra saker i livet. Hur ska det gå? Har ändå känt att ömhet i brösten har ökat de sista dagarna så hade ett litet hopp. Hur ska det gå? Efter tio år. Men vi har ett barn och vi började sent i livet med denna karusellen. Nu hoppar vi av. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni andra får alla de barn ni önskar. Håller tummarna särskilt för er som ruvar nu. Tack för all stöttning i tråden.


    Sorgligt stryrkekramar åt dig/er!
  • TyckOmMig

    Angående att välja donatorer-våra 5 ED barn är trots att vi valde donatorer som matchade oss en aning ganska olika både dom vi valde och våran redan egna stora barnaskara men otroligt lika varandra var och en på sitt otroligt charmiga sätt och det har verkligen ingen som helst betydelse vi älskar dom högst av allt ändå.Bara för att mor & far är brunögda brunhåriga innebär det ju inte att det föds riktigt ljust blonda blåögda och här i Skandinavien också ljust blonda brunögda!
    Så har det blivit i våra underbara resultat från AVA Riga.
    Pratade sist idag med koordinatorn Veronika saknar den tiden lite och följer er alla lite på avstånd.
    Kämpa på alla ni kommer att lyckas förr eller senare.

  • TyckOmMig
    Maran73 skrev 2017-11-03 14:16:56 följande:

    Det där med färger är lustigt, min blonda, blåögda son har grekiskt påbrå på pappans sida, och jag är brunhårig.. eller ja, råttfärgad kanske, usch, men var brunhårig som barn iaf. Sen min kompis dotter som är blåögd trots att båda föräldrarna har bruna ögon. Så d e verkligen ett lotteri hur det blir!


    Precis det jag skrev om i mitt tidigare inlägg!
    Men inte att förglömma lika högt älskade efterlängtade barn de mina ändå.
  • TyckOmMig

    Än en gång ni som väljer äggdonator som jag skrivit i tidigare inlägg så har jag full förståelse att man i första hand vill om möjligt kunna finna någon som liknar en själv men att beakta är att sitt/sina kommande barn kan komma att bli allt annat än lika sig själv generna kan ju visa sig längre tillbaka...
    Mina 5 älskade ED barn är väldigt olika mig utseendemässigt men så charmiga så högt älskade ändå och de har varandra något som var otroligt viktigt för mig i sammanhanget men just utseende likheter man söker efter det lägger sig efter de första tvillingparet var födda sörjde detta mkt innan under den graviditeten men nu i efterhand är allt bara så toppen mina goa glädjespridare och
    idag är förresten deras stora dag då de fyller hela 4 år tjejerna killarna 2 1/2 år och minstingen närmar sig 1 år den 8/12!

  • TyckOmMig

    Zwillinge86-beklagar verkligen men tillåt dig sörja och sen samla ork/kraft oddsen att du lyckas nästa gång är ju ändå stora.Styrkekram till dig.

  • TyckOmMig
    mom2012 skrev 2018-01-05 20:16:12 följande:
    Det var doxyclinc tror jag. Men experimentera inte själva, det slår ut hela bakteriefloran i tarmen tex samt att det gjordes spermtest före o efter på min man för att se resultatet. Men att ha utlösning va 3.e dag kan man göra ocg på så vis stimulera igång lite mer förnyelse och mängd sperma.
    Inte Doxyferm du menar?
    Detta har både mannen & jag fått utskrivet av gyn och urolog bägge specialister dock bara 10 dgr kur.
    Mannen har ny tid den 18/1 spermatest samma veva borde diskutera mer långvarig kur med honom.
    Har du tog du också antibiotika kur?
    Måste vara underbart att ha lyckats med dottern född 2017.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016