• Mariana79

    har någon erfarenhet av Progesterall kräm?

    Hej!

    Jag provar progesteroneall för första gången denna cykel... ett sista eget desperat försök innan vi kör igång med IVF, iallafall.....

    Jag är på ÄL+4 och känner av mensvärk, det sliter och drar när nere och ömma bröst.. brukar känna mycket sånt men annars närmare BIM. Tänker om det är fler som får dessa "biverkningar" av krämen?

  • Mariana79
    Kampenombarnlängtan skrev 2016-01-22 21:25:49 följande:

    Mariana79: jag är oxå nu på äl+4 med progesterallkrämen. Det är andra månaden jag testar den.

    Jag hade såna symtomer förra gången jag smörjde mig med progesterall så det kan skapa falska förhoppningar men vi hoppas ju så klart på att det är något annat som drar i livmodern


    Tack snälla du :) "värken" har avtagit, känner ff att det drar lite ibland men inte som det gjorde mellan äl+4-äl+6... Skönt att läsa att det är fler som känt SÅ även om vi givetvis hoppas på en annan orsak ;)
  • Mariana79
    Limpan nr2 skrev 2016-01-22 22:03:40 följande:

    Jag använder krämen morgon och kväll. Har ca 5 olika ställen på kroppen som jag varierar mig med och smörjer in. Har haft 4 mf/MA och märkte att jag verkade ha ganska få dagar mellan äl och bim. Efter senaste äl började jag smörja mig med krämen och blev gravid direkt, är nu i v.10. Vet ju inte om det beror på krämen men tror nästan det.

    Lycka till!!


    Woohoo vilken grej! Stort grattis och lycka till :)

    Jag har 15 dagar lutelfas så jag använder den inte utav den anledningen att den är kort utan denna kräm är väl det som jag har kvar att testa av alla "hjälpmedel" som finns :/

    Har inte mycket värk nu så det känns bättre med krämen, har 7 dagar kvar till bim.
  • Mariana79
    Limpan nr2 skrev 2016-01-23 08:32:26 följande:

    Håller tummarna stenhårt att krämen gör underverk!! Lycka till!!


    Tack <3
  • Mariana79
    Kampenombarnlängtan skrev 2016-01-24 17:20:46 följande:

    Nej, jag har inte fått det, utan jag har nog fått lite bättre hy när jag smörjer.


    Okidoki Tack för svar :) det är säkert olika då.
  • Mariana79
    Kampenombarnlängtan skrev 2016-01-25 20:54:13 följande:

    Hur går det för dig? Har du några symtomer o vilken ÄL dag är du på? Ska du testa med gravtest eller du håller dig tills mensen kommer?


    Hej, jo tiden tickar sakta på. Brösten värker till ibland och mer finnar dyker upp. Mina Bröst brukar dock göra lite små ont mellan äl och bim... är ju skengravid varje månad så jag är skeptisk till att det är på riktigt denna gång. Jag smörjer fram till lördag kväll och sen testar jag på söndag morgon tänkte jag. Hoppas inte mensen blir sen nu när jag kör krämen (om inte av rätt orsak då såklart ;) så jag kan sätta igång med mina hormoner inför ivfen.

    Hur går det för dig?
  • Mariana79

    Idag kom tant röd, såklart ledsen arg osv... men ändå inte lika nedslagen denna gång eftersom vi nu börjar vår IVF resa istället. .. nu lämnar vi med varm hand över barnaskapandet till proffsen ;)

    Lycka till ni andra!

  • Mariana79
    Kampenombarnlängtan skrev 2016-01-29 07:51:00 följande:

    Va tråkigt:( Ett stort lycka till på IVF o när det är tufft o svåra stunder så försök o tänk att kanske om någon vecka e du gravid Har du gjort IVF innan?


    Tack för det <3

    Det blir vårt första och förhoppningsvis ända ivf. Vi har en son på 3 år som efter ca 7 års kamp kom till naturligt. Kram och trevlig helg!
Svar på tråden har någon erfarenhet av Progesterall kräm?