• orzia1

    BF Oktober 2016

    Sådär.. nu är allt offentligt på jobben och på f.b så jag släpper min anonymitet här också. Det är jag som haft signatur orolig.


    Eili skrev 2016-04-07 18:38:47 följande:

    Hoppas att det går över snart eller är det något som brukar följa med under hela graviditeten?


    I 30% av fallen går det över v 16 men har man otur varar det hela graviditeten
  • orzia1
    Anonym (Lyckorus) skrev 2016-04-07 17:58:54 följande:

    Hej!

    Vart lite blodig flytning fram mot kvällen. Så idag har jag fått rikligare blödning fast fortfarande rosa färgad. Men även slem med blod klump i. Har haft lite knip hela dagen med så jag kan inte släppa det. Får ringa och kolla med 1177. Mår inte bra just nu av detta är så orolig att jag gråter. Denna längtan känns som om den kommer rinna ut i sanden.

    Kram på dig!


    signatur orolig här

    Jag hade sökt akut om jag varit dig. Hoppas det är bra med bebis

    Kram
  • orzia1
    Ggrahnen skrev 2016-04-07 19:55:18 följande:

    Och där kom hemorrojderna........


    Samma här.. ångrar att jag ej tog tag i de efter dotterns förlossning.. nu lider jag dessutom av förstoppning utav helvete. Funka innan med microlax lavemang o den äta krossad linfrö o andra frö..men då måste man dricka extra o har ju problem med att få ner dryck så nu funkar inte det... fått utskrivet droppar som har laxerande effekt som ja ska dricka, men är anti o ta de, vill ej bli beroende... men lär behöva de ändå under en period.
  • orzia1
    Anonym (Lyckorus) skrev 2016-04-07 20:59:34 följande:

    Sitter på akuten nu efter råd från 1177's gyn jour... Vart här sen 18:45 lång kö in men får ha is i magen!!! Denna väntan blir lång.

    Tusen kramar till dig!


    Usch din stackare... att vänta är fruktansvärt.. kram
  • orzia1
    aperfectsonnet skrev 2016-04-08 06:41:22 följande:

    Åh, får jag säga att jag blev så ofattbart glad över det här? Jag har följt dig på avstånd väldigt väldigt länge på fl och bloggen och tänkt mycket på hur du har det nu. Jag hoppas innerligt att du är en av de 30% som slipper det överjävliga illamåendet snart och får fokusera på din graviditet! Kram!


    Tack... ja det har varit turbulenta år, men de sista åren har varit lugna, jag trodde aldrig det skulle gå att jag skulle bli gravid igen... men det gick så vi är överlyckliga.. kram
  • orzia1
    Anonym (Lyckorus) skrev 2016-04-07 22:01:09 följande:

    Ja, jag får uppdatera efter besöket. Har bara 10% i batteri.

    Kram


    Hoppas allt gick bra. Du är i mina tankar.. kram
  • orzia1
    Anonym (Lyckorus) skrev 2016-04-08 12:58:33 följande:

    Hej duvan!

    Tyvärr fick vi dåligt besked. Bebisen hade varken vuxit och var i den storleken då jag är i v 11 efter många mått av bebis, livmoder eller hjärtslag fanns heller inte efter mycket om och men. Man såg en liten prick i en liten säck, min lilla groda var där.

    Bröt ihop efter det på akuten läkaren sa att han inte kunde ljuga och säga att han kanske kan se något.

    Det finns en risk att jag blev befruktad några veckor efter vad jag egentligen är. Ham sa att det finns sådana fall med, jag kan vara en av de.

    Men han sa jag skulle ha lite tålamod, vi tog ett hcg prov för se värdet. Har inbokat ul och hcg prov på tisdag för se om bebisen ökat i mått och om mina nivåer ökat i hcg provet. Om jag tar ett grav test kommer det bara visa positivt det visar ju bara "ja" och inte nivån.

    Känns jobbigt efter fem års längtan bara rinner ut i sanden. Försöker tänka på annat och hoppas på ett mirakel. Vill bara tisdag ska vara här nu.

    Kramar!


    Usch förstår dig... ja det finns de fallen. Vårt första UL gjorde vi dock tidigare typ redan i v 5 då såg de inte heller så mkt och hjärtat har ju ej börjat slå. De tog Hcg nivå och vi var jättenervösa. Var samma process i dec o då var mitt första Hcg värde jättelågt.. fick sen mf.. men denna gången steg det.

    Hoppas verkligen du haft senare äl än du tror. Har du annars regelbunden mens?

    Förstår även det där mer många års längtan... kram på dig
  • orzia1
    Anonym (Lyckorus) skrev 2016-04-08 15:25:01 följande:

    Kan bara vänta och se hoppas på det bästa så klart. Men har börjat få blodiga klumpar när jag går på toa. Känner att denna helgen kommer bli lång.

    Trevlig helg till dig! Kram


    Tänker på dig. Hoppas du har något att fördriva tiden med. Kram
  • orzia1
    Anonym (Lyckorus) skrev 2016-04-09 04:29:35 följande:

    Tusen tack!

    Min man och jag blev glada av din historia att du vart med om liknande. Så vi såg ett litet ljus i tunneln ändå.

    ... Men jag vaknade med otroliga smärtor vid 01 och blodet bara forsade har inte kunnat röra mig. Sen var det stora klumpar när jag kissade. Ligger nu på akuten för träffa gyn, har fått i mig nålar som sitter. Så de räknar med att ta in mig på operation.


    Stackare.. tänker på dig.

    Kraaaam
  • orzia1

    Är inlagd igen... med dropp. Har inte blivit bättre sen ja kom hem.. och ligger på så om med 3 st äldre så det lär inte bli bättre.. mår illa av alla dofter o av matlukt... men här finns inga enkelrum...

Svar på tråden BF Oktober 2016