• LisenB

    BF Oktober 2016

    Jag har bf 20 oktober och är i v.9+4 idag! Vi vet ingenting än. Ska på inskrivning nästa vecka och ul 13 april!! Längtar! Är orolig för missfall som tusan men dagarna går ju iaf, hoppas det ser bra ut.
    Det är vårt första barn, vi är båda 29 år gamla.

  • LisenB

    Jag har mått illa och varit riktigt trött och sliten sen v 6 ungefär, nu är det inte hela dagarna men på förmiddagen och kvällen. Sen har jag haft Molvärk sen ägglossningen egentligen, men det har avtagit senaste veckorna.. Hur mår ni? Har era symptom avtagit? Jag har ju hört om spökveckorna, hoppas det bara är det. :)

  • LisenB
    Soncabaret skrev 2016-03-22 21:08:40 följande:
    v11+3 är jag. Ja, det var jättekul, vad jag har förstår så är det lite 50/50 om man får se det sprattla, eftersom dom sover så mycket så tidigt. Huvudsaken hjärtat pickar på. Mäktig upplevelse. Första barnet är det också, så det var väldigt speciellt.
    Va härligt det låter med ultraljud! Hoppas vårt barn är friskt så kan kanske oron minska lite. Har ni gått på privat eller va det kub? I mitt landsting så får man inte förrän v18-19 om man inte tar kub.
  • LisenB
    Josber skrev 2016-03-24 21:46:07 följande:
    Åh ja det är inte helt lätt de där vi försökte några månader (4 ) och blev gravida men tyvärr blev det missfall sen hade jag bara en mens emellan så blev jag gravid nu i januari och det kändes skönt och framförallt nu när man sett att det är bra med allt. Snacka om oogle mani här med går ju inte hålla sig haha. Jag är också 25 år :)
    Skönt att se att allt är bra! Själv har jag ul om tre veckor..men då är det i v 12 så då känns det verkligen som man får det bekräftat om det gått bra!
    Lyssnade bm på hjärtat på er inskrivning? Vi ska dit på tisdag.
    Denna veckan, 9+ har min mage börjat mola igen (växtvärk), efter några veckors uppehåll. Är det någon mer som växt denna veckan?
  • LisenB
    Anonym (Lyckorus) skrev 2016-03-26 12:45:49 följande:
    Grattis till er med.

    Jag tycker det är så märkliga frågor i den blanketten som inte har med hälsan att göra. Skolbakgrund? Kan det skilja på olika län?

    Känner mig obekväm med vården i helhet här vart jag bor tyvärr. Jag har funderingar om vi ska köra 8 mil till ett annat sjukhus.

    Glad påsk!
    Jag fick ingen sån deklaration alls. Ska på inskrivning på tisdag. Jag bor i Örebro län. Nu har vi berättat för våra föräldrar (10+1). Konstigt känns det och nästan så jag känner att det blev lite för närgånget på något sätt. Vi har en bra relation, men bor i olika städer och brukar ju inte direkt hänga med varandra... Hur kändes det för er andra att berätta?
  • LisenB

    En vecka kvar till kub och ul för oss! Hoppas det finns något levande där inne :)
    Magen är väldigt svullen och svårt att dölja på eftermiddagen framför allt. På morgonen är magen mindre. Jag har berättat för närmaste kollegan då jag har varit väldigt trött och illamående men hoppas kunna dölja det iaf en månad till... Hur gör ni?

  • LisenB

    Idag fick jag en jättestor gul flytning. Har aldrig sett så gul.. Men hoppas det hör till liksom.

    Jag tycker det är så svårt med jobbet. Jag jobbar som chef och allt detta innebär ju att all personal jag har (35st) kommer få en ny chef ett år.. De har bytt chef en del och behöver verkligen lite stabilitet.. Jag vet ju att sånt här måste få ske men det är verkligen inte kul att behöva berätta. Då kommer alla börja räkna bort mig och mina idéer och beslut kommer liksom bara vara just nu.. Typ.. Gah!!

  • LisenB
    eagle87 skrev 2016-04-07 18:08:03 följande:

    Kub idag allt gick bra men de kunde inte mäta nackspalten för bebis var i fel position :/


    Va skönt att det såg bra ut! Vad gör de då? Kommer ni få komma tillbaka en annan gång eller? Eller gör de en bedömning ändå?
  • LisenB
    lisali2015 skrev 2016-04-12 17:12:55 följande:

    Hej hej!

    Hoppar in här om jag får :)

    BF 21 oktober med andra barnet. Storebror är 15 månader.

    Är väldigt gärna med i den hemliga fb - gruppen. Nån som kan bjuda in?

    Hoppas ni mår bra allihop! :D


    Va roligt! Då har vi bf samma dag!
    Imorgon ska vi på första ultraljudet! Är i 12+4.. Ska bli spännande och lite läskigt. Tänk om barnet dött eller inte finns... Hoppas vi får med oss bilder hem :) fick ni det på kub ni dom gjort?
  • LisenB
    Alvsten skrev 2016-05-04 05:24:58 följande:

    Ursäkta röran på bilden, vi håller på att flytta :)

    Jag måste typ gått upp mest härinne känns det som, +4 kg och är i vecka 15. Mår fortfarande illa och spydde för bara några minuter sen men går uppåt i alla fall. Är stor skillnad på magen från innan graviditeten.


    Nejdå, jag har gått upp 5kg och är i v16. Hade BMI 25 innan, 81kg och 177cm lång. Känns dock som jag bara är jättetjock. På mornarna så är det mer liten mage, men på kvällen är hela magen uppsvälld.. Men men .. Får bara försöka att inte äta mer än nödvändigt.
    Har också börjar få lite ont i ländryggen till och från. Känner ni av någon foglossning,
Svar på tråden BF Oktober 2016