Inlägg från: 100kgpappa |Visa alla inlägg
  • 100kgpappa

    Vad tycker ni om alla patetiska män som bara lipar över att de inte hittar tjejer?

    Det är ju väldigt lätt att som kvinna ( som bara behöver behöver hänga lite i närmaste bar för att få ragg) att håna ensamma män som aldrig lyckas träffa någon. Visst är det inte så attraktivt med självömkan, men tyckte det var en onödigt elakt ton i inlägget.

    Ungefär som om jag skulle håna alla kvinnor som blir misshandlade och våldtagna av sina killar; det är ju bara att skaffa lite självkänsla och göra slut, vad gnäller ni för?

    Har man väl fått dåligt självförtroende och självkänsla så har man, det är inte så lätt att ändra på. Dock så går det, men det är inte som att byta frisyr direkt.

    Det blir en ond spiral, för varje gång man blir dissad, så tappar man mer självförtroende, och det i sin tur gör att man blir ännu mindre attraktiv, osv.

    Har själv varit där, men det går att ta sig ur.

  • 100kgpappa
    sandlilja skrev 2016-02-09 19:11:37 följande:

    Elakt och otrevligt att håna den som är olycklig vad det än gäller. Det finns massor av trådar där det klagas över allt möjligt så varför inte att man inte hittar en partner? De flesta som skriver trådar kan avfärdas med: ryck upp dej då, dumpa då, sluta rök /ät godis då, skaffa ett högavlönat jobb då, säg ifrån då och ställ krav ...bara att lägga ner hela forumet.

    Alla har sina svårigheter och sina issues och det som är lätt för en är svårt för en annan. Inte behöver man raljera över de som har svårigheter man inte själv varit i. Så jäkla lätt är det inte för tjejer heller förresten enligt mina frånskilda väninnor, kvinnor bedöms och bedömer sej själva efter stränga utseendenormer .


    Det är dock inte ens jämförbart vilket kön som får jobba mest för att få ligga. Sen finns det ju alltid undantag åt bägge hållen.
  • 100kgpappa
    sandlilja skrev 2016-02-09 19:45:27 följande:

    100kgpappa skrev 2016-02-09 19:22:12 följande:Det är dock inte ens jämförbart vilket kön som får jobba mest för att få ligga. Sen finns det ju alltid undantag åt bägge hållen.


    Visst men kvinnor kan också ha dåligt självförtroende. Och tro helt i onödan att de inte duger. Precis som vissa av dessa trådskrivande killar som oroar sej över muskler och alfa och kukstorlek helt i onödan men sitter det i huvudet så gör det, oavsett kön och ålder.[/quote]

    Det är sant!
Svar på tråden Vad tycker ni om alla patetiska män som bara lipar över att de inte hittar tjejer?