Inlägg från: busans |Visa alla inlägg
  • busans

    Vecka 5

    Hoppar in här:) plussade för några dagar sen och är i vecka 5. Så nervös! Vi fick MF i december och då blev det ambulans in - var inte så kontaktbar. Så nu hoppas jag att detta går hela vägen.

    mina symptomer just nu är väldigt trött och känns som att mitt luktsinne blivit näst intill en hund, känner allt! även av den anledningen jag gjorde gravtest (trodde inte vi skulle plussa så fort efter)

  • busans

    Jag tog ett Clearblue test och det va svagt, men ändå inte super super svagt. Blev också orolig! Och igår fick jag bruna flyt som kommer lite till och från - men inte mycket. Vågar knappt göra ett till test :(

  • busans
    1900920802 skrev 2016-02-25 22:13:13 följande:

    Har du tagit nå tester innan du tog clearblue testet då? Om ens gravtest blir svagare å svagare så sägs de att missfall kan vara på g, därför ja är så orolig för mina tester ja tog i eftermiddags! Bruna flytningar är normalt har ja hört å läst mkt om!


    Tog ett nytt test idag. Och de va jättestark - blev det på en gång. Så hoppas verkligen!:) ja har också hört att det är normalt. Det är bara lite, inte alls mycke. gillar inte alls att veckorna går så segt nu -.-
  • busans
    1900920802 skrev 2016-03-01 21:44:22 följande:

    Jo gravid har jag varit, de måste ha varit nåt missfall som följde med mensen nu sa dom, eller att ja är gravid trots mens nu men de är för tidigt för att se något på ett VUL. Så himla tråkigt att man ödslade hela dan på sjukan för att knappt fått veta nåt! Att dom inte kan försöka lista ut vad de är på ett sjukhus är helt sjukt! Sjukhus i ett nötskal.


    Jag va med om precis samma sak i december. Plussade på stickan och sen fick jag en blödning. Väl på gyn sa dom att jag inte vart gravid "att det inte satt sig" men något värde (noll koll) i kroppen höjer sig så att det ger utslag på stickan.

    Nu är jag i vänersborg 6 (5+4) och ska till barnmorskan imorgon. Hoppas det syns något nu - man går runt och är jätteorolig. Haft bruna flytningar i tre dagar förra veckan :(
Svar på tråden Vecka 5