Inlägg från: Efraim Barkbit |Visa alla inlägg
  • Efraim Barkbit

    Ensam och gravid

    Mammatilljesperochkevin06 skrev 2016-03-21 12:05:44 följande:

    Du är aldrig ensam när du har fl :) här finns vi för dej din bebis finns där för dej även om den inte är född än:) har du någon nära vän så finns ju den för dig jag bor i södra Skåne om du vill prata på:)


    FL när det är som bäst! Härligt att se tonen i denna tråden. Till dig TS kan jag bara säga att det säkert ordnar sig bättre än du anar.
  • Efraim Barkbit
    Febl skrev 2016-03-21 21:43:06 följande:

    Ja eller hur, det gör mig jätteglad att få fina svar! Har dragit mig för att skriva eftersom jag noterat att man ibland kan se de som får ganska okänsliga svar... Och tack för peppning!


    Så bra att du ändå tog mod till dig och startade denna tråden.

    Ensam pappa med dotter på mellanstadiet.
  • Efraim Barkbit
    Febl skrev 2016-03-21 22:14:02 följande:

    Tack! :)

    Och självklart vill jag såklart också prata med ensamma pappor! Tänkte nog först bara utifrån min omedelbara situation när jag skrev min tråd... :)

    Bor du också i Skåne?


    Javisst, jag bor i södra Skåne.
  • Efraim Barkbit

    [quote=76463350][quote-nick]Febl skrev 2016-03-21 22:14:02 följande:[/quote-nick]Tack! :)

    Och självklart vill jag såklart också prata med ensamma pappor! Tänkte nog först bara utifrån min omedelbara situation när jag skrev min tråd... :)

    Bor du också i Skåne?[/

    Hur går det för dig?

  • Efraim Barkbit
    Febl skrev 2016-03-22 21:19:32 följande:

    Tack för frågan Efraim Barkbit, nyss hemkommen från en lång jobbdag! Jobb är ett "bra" sätt att skingra tankarna och inte hinna känna efter antar jag.

    Vet inte var i Skåne du bor, men har googlat på grupper med aktiviteter för ensamstående föräldrar redan nu, men verkar ganska tunt i min stad tyvärr... Hur ser det ut där du bor? Eller har du många i din närhet som har barn i samma ålder som din dotter?


    Aktiviteter ordnade för ensamstående föräldrar tror jag också är svårt att hitta. Tror däremot att man precis som du nu gjort behöver söka personlig kontakt med andra och se vad som utvecklas.

    Möjligheten till stöd och utbyte med andra föräldrar är ovärderligt och känslan av att dela vardagsfrågor är skön. Att vara kontaktsökande är lite betraktat med skepsis idag vilket är lite synd.
Svar på tråden Ensam och gravid