Inlägg från: Anonym (nope) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nope)

    Vill att bonusbarnen delar rum så våra gemensamma får egna rum...

    Åsså tänker den andra familjen likadant så barnen som delar sin tid mellan två hem får inget eget rum nånstanns bara p g a att föräldrarna valt att dela på sig? De ska p g a det ha "lägre levnadskvalitet" på båda ställena?


    varmlanning skrev 2016-04-30 16:40:30 följande:

    I många trådar här på familjeliv tycker jag att bonusmammor kan verka lite smått rabiata (förvisso biomammor också ;)) Men i detta fall tycker jag helt klart att du har rätt. De barn som bor hos er hela tiden ska självklart ha lite högre levnadskvalitet


  • Anonym (nope)

    Man är barn i familjen när man är 20 och bor hemma även om man är myndig.

    Varmlanning uttalade sig generellt att det är självklart att halvtidsboende barn ska ha lägre levnadskvalitet än heltidsbonde. Det är ett helt vansinnigt resonemang, i synnerhet om andra familjen som sagt resonerar likadant men även annars. Det är inte deras fel att de har flera hem och flera familjer. Nej andra behov och omständigheter än hurvida man bor där halvtid eller heltid ska givetvis styra.


    Anonym (Vienna) skrev 2016-05-02 12:33:40 följande:

    Fast ts har ju skrivit att de har eget rum hos sin mamma. dessutom är 20-åringen inget barn längre. Nu har de yngre delat rum hittills, nu kan väl de äldre dela rum. Det måste väl vara mest rättvist! De har ju hos sin mamma dessutom egna rum. Så de behöver bara dela halvtid, eller när båda är hos pappan. 


Svar på tråden Vill att bonusbarnen delar rum så våra gemensamma får egna rum...