• Trulli

    Precis när hon lärt sig sova hela natten

    Anonym (HH) skrev 2016-05-28 20:33:11 följande:

    Klart det är men är det vad som krävs så är det det man gör för sitt barns välmående! Klart man försöker hitta sätt som kan ge än mer sömn dock men i slutändan, sträcka ut handen och sätta napp på plats är fan lyx! Snart har du ingen napp att sätta på plats så passa på att njuta nu för sova Kommer du få göra igen!


    Mitt barn är fem och sover fortfarande inte hela nätter, men trots att det gör mig lite trögtänkt är jag i vart fall inte så totalpantad att jag tycker att folk med problem inte ska få be om råd. Varför ska de lida eventuellt helt i onödan? Vad har du för suspekta baktankar med dina gliringar?

    TS, om ni absolut inte vill ta bort nappen kanske ni kan sova i skift. När det varit som värst för oss har vi tagit halva nätterna var. Då får man ändå fyra timmars sammanhängande sömn vilket är den kritiska gränsen för vad vi behöver sammanhållet i längden för att inte slitas ut kroppsligt eller mentalt. Det ni genomlever är en väl utprovad tortyrmetod. :-/
  • Trulli
    Anonym (HH) skrev 2016-05-28 20:56:16 följande:

    Jag var väldigt mild i min ton när jag skrev men ja, ord i skrift kan ju misstolkas så lätt.

    Jag brukar iaf tänka så alla konstanta avbrutna nätter och dagar av skrik och gnäll av tänder som växer att snart är denna perioden över och då är hon inte min bebbe dotter längre, hjälper mig att bita ihop.

    Självklart ska man be om råd för vad man än vill be om råd för. Men ja, det är ju ändå fl vi befinner oss i.


    Att svära åt folk uppfattas sällan som mild ton. Bara ett litet tips...
Svar på tråden Precis när hon lärt sig sova hela natten