• BandAnna

    Blev fästmö igår

    Igår var vädret underbart, så efter en middag hos hans föräldrar så tog vi motorcyklarna till ön i närheten. Vi satte oss på en klippa solnedgången och tittade länge på solen som dalade på himlen. Det ena ledde till det andra och idag vaknade vi upp i varandra armar som fästman och fästmö. 


    Men nu börjar planerandet inför det stundande bröllopet. Vi vill vigas i kyrkan som ligger intill vårt lilla torp, men vad behöver vi tänka på rent praktiskt? 
    Papper som ska fyllas i, bokningar som behövs göras, förberedelser etc. Ni som gift er, har ni några bra tips? Vi är båda ganska laid back till det mesta och vill inte göra något hysteriskt utav det hela, utan kunna få njuta av hela processen. Vi har inte datumet helt klart för oss men vi tänker oss maj månad inom 1-2 år. 

  • Svar på tråden Blev fästmö igår
  • Fjäril kär

    Kyrkan kan inte bokas längre fram än ca 10 månader.

    Det ni kan göra nu är att sätta er ner med block och penna och skriva ner vad som känns viktigt att ha med på ert bröllop samt vad allt max får kosta.

    Det mesta kan inte börja bokas förrän omkring 10-12 månader innan datumet. Så som kyrka, festlokal, klänning, underhållning osv.

    Gå in på systersajten bröllopstorget för mer information och på Facebook finns många bröllopsgrupper du kan ansluta dig till för hjälp, tips och råd.

Svar på tråden Blev fästmö igår