• Brolinn

    Försöker bli gravid med första barnet, fler?

    Fkvi skrev 2016-06-30 17:49:54 följande:
    Gjorde ett test för några timmar sen som gav fullt utslag! Använder mig av P Tracker Lite (app) som säger till när det är dags och så tar jag ett test då det är på g för att bekräfta :) så kul att vi har samtidigt! När är BIM för dig?
    Så gör jag med :) as smidigt. Min nästa ÄL är beräknad den 20 juli så bara att vänta...
  • Brolinn
    Fkvi skrev 2016-06-30 20:39:31 följande:
    Vänta är den jobbiga delen tyvärr :( men snart så!
    Verkligen :( men det är bara ge tid och hoppas :)
  • Brolinn
    201405 skrev 2016-06-30 21:30:03 följande:

    Kan ju hoppa in här med Jag är 21 och mannen 26, vi har försökt sedan oktober så 9e försöket detta. Fick ett tidigt mf i mars i v 4+6 så hoppas det är vår tur nu! Känner mig stressad över att syskonbarnen blir äldre så kommer inte vara så jämngamla jag hade velat och jag vet att mamma hade svårt att bli gravid med så är rädd att det kan dröja ytterligare...

    Äl+6 idag och bim den 7


    Ååh :( så jobbigt när det tar sån tid!
    Ja o min sambo har försökt sen december, vet att jag prickat in ÄL minst 3 gn men inget hänt... Sååå jobbigt!

    Förstår verkligen din frustration, hos mig är de bästa vännerna som har bebbi o dem undrar ju lite varför inte vi skaffar.. :/
  • Brolinn
    Grönablad skrev 2016-06-30 21:51:27 följande:

    Fick blodblandad flytning nu så får nog ge upp graviditet den här månaden. Även om jag nånstans därinne fortfarande tänker att det kanske bara är sådär att det kommer en liten blödning när mensen egentligen ska komma :) Man blir ju knäpp av det här...


    Verkligen, vill också tro att de är kroppen som inte kopplat att man är grav.. Men min mens var i 1,5 dag så... :/
    Nu får ja vänta till 20 juli
  • Brolinn
    Topa90 skrev 2016-06-30 22:36:33 följande:

    Hoppas det är ok om jag hoppar in här, förstår det ni tidigare skrivit om förhoppningarna som spricker när mensen verka komma. Så tänkte passa på att fråga

    Er hur ni vet att Ni har ägglossning?

    Jag har använt billigare enklare ägglossningsstickor, graviditetskollens egna. Tror de varit positivt men det verkat enligt andra forum även bero på de två streckens stryka?

    Så vet inte om vi träffat rätt, men har någon testat clearblue ägglossningstest? vad tyckte ni om de? På de står de ju om det Är positivt eller negativt genom smiley.. Vad tror ni?

    Jag har köpt den och ska testa kommande period, känns som jag fått upp hoppet med de men kanske inte ska ha för stora förhoppningar.


    Hej!
    Jag kör med appen "P tracker lite" och clerblue ägglossnings test, den som har blinkande smiley när man är fertil och stila lysande smiley vid ägglossning.

    De två kombon har verkligen hjälpt mig. I appen kan man också se lista på hur lång cykeln varit och även vad som är snitt cykeln. Så personligen tipsar jag om det :)
  • Brolinn
    jjeessiicahh skrev 2016-07-01 00:31:13 följande:

    Jag och min sambo körde en månad utan skydd. Försökte inte räkna ut någon speciell dag som jag märkt att folk gör.. Ha sex och njut bara, plussar man så plussar man. Som sagt, tog knappt en månad. Mensen tog slut, vi hade sex som vanligt och fick inte mensen kommande månaden. Jag är 21 och sambon 26. Har bf 20/7


    Jag har testat utan skydd och allt annat men när inget hänt så vill man kolla upp när ÄL sker osv m.m men Gud vad kul och skönt för dig/er att det gick så enkelt o bra :)

    Blir ju lite avis ;)
  • Brolinn
    Myline skrev 2016-07-01 12:34:21 följande:
    Ja vi får väl se lite. Jag är inte jättedeppig om det är mensen, det är ju trots att bara första försöket. Men man vill ju så gärna.

    Grönablad: Ja vi får väl se lite. Så skumt att jag verkligen haft ordentlig mensvärk, brukar som sagt ALDRIG ha det annars. Men men, vi får se.
    Jag har också haft fruktansvärd mensvärk och humörsvängningar som aldrig förr...
    Faktiskt aldrig haft mensvärk överhuvudtaget.

    Nu i två-tre veckors tid har jag varit ett helvete för min omgivning (typ). Kom brun liknande droppar/flytningar 8 dagar efter ÄL

    Sen kom blödning 13 dagar efter ÄL som ser ut som vanlig mens, men den var i två dagar... Blir knäpp av det här, vill inte testa då jag blivit besviken de senaste månaderna med ett negativt test :(

    Bara skönt att ventilera sig här :)
  • Brolinn
    Myline skrev 2016-07-01 12:59:42 följande:

    Brolinn: Ja det är som sagt skönt att kunna ventilera lite. Jag känner inte för att testa som det ser ut nu. Tror jag väntar lite och ser om det blir en vanlig mens eller vad det nu är... Den är ju flera dagar tidig om jag räknat rätt, och min cykel brukar stämma på pricken annars. Jag får avvakta helt enkelt.


    Myline: precis, förstår dig! Min "mens"/två dagars blödning kom 2-3 dagar senare än beräknad mens.

    Men vill också vänta längre innan jag vågar ta ett test.
  • Brolinn
    Myline skrev 2016-07-02 12:51:52 följande:

    Det verkar vara mensen som kommit. Både känns och ser ut som det brukar. Så vi får helt enkelt hoppas på nästa försöka. BIM borde bli 31/7 eller 1/8 om cykeln stämmer.


    Åh då håller jag tummarna för nästa, jag satsar också på min nästa ÄL. Man får försöka tagga till, svårt men man vill ju så gärna.

    Min kropp är hel knäpp
    Hade Ägglossning 15 juni (sex dagarna innan, samma dag och dagarna efter)

    Lite blödning kom dagarna 23, 25, 27
    Vanlig mens 29-30 - endast två dagar, aldrig haft så kort mens.
    Lite blödning fortsatte 1-2 juli

    Aldrig haft så här, min mens brukar vara 4-7 dagar /månaden

    Pratat med vårdguiden men de hjälpte inte mycket, ska ringa gyn i morgon
    Inte haft P-medel sen 1-1,5 år sedan

    Haft mycket grav tecken men tryckt bort dem o försökt tänka att de är av andra anledningar.

    Inte testat efter som mensen kom 2 dagar
  • Brolinn
    Myline skrev 2016-07-03 15:21:22 följande:
    Kroppen är bra spännande ibland. Man blir ju inte klok. Jag brukar alltid få mensen på den dagen jag räknat ut. Kanske att det kan skilja på någon dag. Men inte fem dagar som det blev den här månaden.

    Jag har inte heller haft P-medel på länge. Typ fyra år eller så. Då känns det ännu konstigare att kroppen helt plötsligt börjar bete sig annorlunda.

    Jag tycker också att jag haft grav-tecken, men kanske inbillar man sig bara... Skumt det där.

    Hur länge har ni försökt? Detta var ju vårt första försök, så jag borde ju inte bli för nedslagen än.
    Håller tummarna för oss båda inför nästa försök!!
    Verkligen, jobbigt när man inte förstår sig på den.

    Okej, vi har försökt sen december-januari men sen tog det ett tag innan jag hitta ÄL och så i cyrkeln. Har prickat in i alla fall 3 gånger, men inget hänt.

    Jag med :D kul att kunna följa varandra
Svar på tråden Försöker bli gravid med första barnet, fler?