Inlägg från: strösocker |Visa alla inlägg
  • strösocker

    Försöker bli gravid med första barnet, fler?

    Xrissy skrev 2016-07-06 19:19:11 följande:

    Ååååhhh.... blir inte klok på min kropp. Nu är det 4 timmar sedan den där konstiga rosa flytningen men ingenting mer har hänt. Alla symptom är puts väck. Jag börjar misstänka att jag lurar mig kropp att den är gravid genom tankar.

    Nu ska jag gå på bio med en vän. Vräka i mig popcorn och försöka glömma allt vad graviditeter heter under två timmar. Sedan sova och så köra ett nytt test imorgon. Visar det negativt ska jag bara slappna av och hoppas att mensen kommer under dagen. Bättre det än att gå runt och tänka.

    Hur gör ni andra för att inte låta tankarna ta över?


    Jag tror samma som dig, att man lurar sig själv när man så gärna vill :(

    Jag har semester nu så det är omöjligt att tänka på annat. Blir snart knäpp!!
  • strösocker

    Jag har fått konstiga symptom nu igen. Imorse kunde jag knappt äta frukost för min mage va så orolig, och jag fick upp kaffet i halsen vilket typ aldrig hänt förut. Är annars en frukostmänniska men nu va det jobbigt att äta.. Har så himla mycket gaser i magen också!! Har någon mer det?

    Funderar på när jag ska testa mig första gången... 8 dagar till BIM nu :/

  • strösocker
    Xrissy skrev 2016-07-08 10:39:50 följande:

    Så sjukt att precis när jag kom hem från bion (med världens värk i magen) så kunde jag inte hålla mig utan utbrister "Fan vad min mens är sen". Mannen kollar på mig "Vaddå tror du att du är på smällen?" När jag går på toa typ 5 minuter senare så kommer mensen med besked. Jag måste verkligen har tänkt bort mensen...

    Nu är väskorna packade inför semestern. ÄL-tester som jag ska försöka smussla med och en burk med folsyra. Mannen vill liksom att vi ska "ta det som det kommer" men hallå, jag har knappt koll på när jag har ÄL... Kommer att försöka hålla mig sysselsatt under semestern så att jag inte tänker för mycket. Men det är ju så svårt!!

    Tur att ni finns här så att vi kan ventilera våra tankar


    Vad trist! Ja men det sägs ju att tänker man för mycket på mens, och stressar upp sig kring det kan den bli sen! Har hänt mig flera gånger :P Hoppas du får en skön semester och kan tänka bort detta lite i alla fall :)
  • strösocker

    Jag har sååå många symptom nu! Igår märkte jag att jag luktade svett, och samma idag!! Jag vet, äckligt haha! Men jag duschar varje dag och brukar aldrig lukta... Så skumt! Sen är jag extremt yr och magen är fortfarande orolig. Tror jag ska testa på tisdag/onsdag. Kan verkligen inte vänta längre!!

    Känner ni några nya symptom?

  • strösocker
    Fkvi skrev 2016-07-08 17:28:32 följande:

    Åh håller tummarna!!

    Jag har haft nå värk i magen av och på men tänkt att nä, det är bara jag som så gärna vill att det ska vara så. Men så idag kom riktig molvärk! Och mina bröst är lite ömma :) sen är jag extremt blödig också hehe. Aldrig varit det tidigare. Ska testa efter helgen tror jag!


    Åh så spännande! Håller tummarna :)

    Ja det med humöret också.. Jag blir aldrig arg annars men igår kunde jag inte sluta va arg!! Tyckte synd om alla i min närhet haha :/
  • strösocker
    Fkvi skrev 2016-07-08 18:32:59 följande:

    Tack! :)

    Oj haha! För mig är det mer att jag kan börja gråta så fort jag läst något som är lite ledsamt, t.ex blev en kattmamma ihjälskjuten där jag bor och den artikeln har jag bölat till hela dagen. Nog blir jag normalt upprörd, men mest arg, och så men aldrig att jag gråtit haha! När humöret är såhär är det så svårt att sluta! Och jag kommer ju på mig själv att "vänta nu, såhär brukade det inte vara?"! Hur löste du ditt humör? Eller "gick det över"?


    Men vad jobbigt haha! Känner igen det lite, kan bli väldigt känslosam innan mens. Gråter för allt!! ;)

    Jag pratade av mig det värsta haha, men känner verkligen att känslorna är "utanför kroppen" just nu! Såå jobbigt!
  • strösocker
    Julm skrev 2016-07-08 22:26:22 följande:

    Fick en konstig flytning idag, brunrosa. Min bim är inte förrens 12/7 och jag brukar ha väldigt exakt menscykel, tom så att mensen alltid alltid kommer direkt på morgonen. Vad kan det vara?


    Kanske nidblödning? Har bara hört att vissa blöder lite när ägget fäster.. Kan hoppas det är det!! :) När ska du testa dig?
  • strösocker
    Julm skrev 2016-07-09 15:46:12 följande:

    Det var mensen :((( brukar aldrig få förblödningar och heller aldrig börjar mensen på kvällen. Menmen, nya tag !


    Tråkigt! Men som du säger, nya tag! :) 
    Anonym (Isa) skrev 2016-07-09 16:07:02 följande:

    Hej hopp! Undrar om det är okej att hoppa in här? Försöker dock på andra barnet men hittar ingen passande tråd som inte redan har 10 000 sidor haha :)

    Är i alla fall 30 och har en dotter som blir ett i augusti :)


    Hej! Såklart :) Vad kul. När har du BIM? Hur länge har ni försökt? 
  • strösocker
    Anonym (Isa) skrev 2016-07-09 19:55:39 följande:

    Hur länge har ni alla försökt bli gravida?


    Jag är bara på första försöket. Ska testa mig nästa vecka! Sååå spänd! 
  • strösocker
    Blundaochduskafåse skrev 2016-07-11 10:59:06 följande:

    Beräknad bim idag. Dock ingen mens ännu. Spännande


    Har du testat? :) 
Svar på tråden Försöker bli gravid med första barnet, fler?