Inlägg från: Anonym (Hobby-politiker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hobby-politiker)

    Ni som inte kommer att rösta på SD 2018

    Anmält "SD2018":s senaste inlägg.

    För övrigt roligt att hen skapar nytt konto efter varje inlägg. I nästa inlägg heter hen "SD2021".

  • Anonym (Hobby-politiker)
    Anonym (Hobby­-poIit­iker) skrev 2017-02-24 23:09:21 följande:

    Ja kan väl hålla med att jag är lite mesig ibland.

    Blir man bortskämd och som jag fått äta från silversked hela livet.

    Är det lätt att glömma bort det verkliga livet puss och kram.

    Tråden avslutad.


    Bra försök. Gick inte så bra, eller vad tycker du?
  • Anonym (Hobby-politiker)
    RoseAhl68 skrev 2017-02-25 19:05:49 följande:

    Anonym (Hobby­-poIit­iker)  är anmäld för rasistiska inlägg.

    Sluta nu


    Nu var du rolig. Som du ser finns det bara en "Hobby-politiker" (riktig stavning) och det är jag. Flera identiska anonyma namn i tråden är inte tillåtet.
  • Anonym (Hobby-politiker)
    CStoner skrev 2017-02-26 14:56:26 följande:

    Säger du tre inlägg efter du har kallat en Sdare för rasist.

    Jeez...


    Fast hen var ju sverigedemokrat? Hade du läst inlägget noggrannare hade du sett att jag syftade på dem som inte röstar på SD. För övrigt måste du vara mänsklighetens mest naiva människa om du inte tror att det finns en enda tendens till rasism i SD eller deras väljare.
  • Anonym (Hobby-politiker)
    CStoner skrev 2017-02-26 14:58:03 följande:

    Och hittills har integrationspolitiken gått förträffligt, eller?

    Vilket parti du än har röstat på så har du hjälpt till att göra Sverige sämre. GRATTIS!


    Återigen, läs inläggen bättre och sluta gissa vad du tror att andra tänker genom att påstå saker de inte sagt.

    Sämre gör man alltid landet, men också bättre naturligtvis, oavsett vad man röstar på. Det handlar ytterst om vad man har för värderingar och vilken samhällsanalys man gör. Om du tror att ett enskild parti är förmöget att förvandla samhället till ett paradis på jorden bara de fick genomföra sitt program, är du återigen en av de mest naiva människor mänskligheten har skådat.
  • Anonym (Hobby-politiker)
    Anonym (normalisera) skrev 2017-02-27 16:16:47 följande:

    Tja, det du nyss skrev är ju iof typisk SD retorik. Tack för att du förtydligar det bättre än jag någonsin kunna göra själv.


    Exakt.
  • Anonym (Hobby-politiker)

    Undvik att lägga en röst på SD 2018 - för mänsklighetens skull.

  • Anonym (Hobby-politiker)
    CStoner skrev 2017-03-02 21:59:19 följande:

    Tråden dog men du försöker väcka den igen. Hoppas det funkar.

    En intressant grej är att det gjordes en poll i ett annat forum i sporthoj-genren, och då fick SD 50 % av rösterna. Här på familjeliv där jag gissar flertalet skribenter är medelålders kvinnor skulle nog inte SD ta sig över riksdagsspärren.

    En konkret fråga till dig: Jag som röstar på SD, ser du mig som en rasist, eller är du öppen för att det finns andra anledningar till att jag röstar som jag gör?


    Jag skulle aldrig kalla någon rasist om jag inte visste exakt vad hen stod för. Hoppas du förstår att DET är lika illa som att anta diverse saker om de som INTE röstar på SD, utan att veta exakt vad de står för. För övrigt tycker jag inte heller att man rakt av kan säga "SD saknar kopplingar till rasism överhuvudtaget". Vad menar man men det? Ingenting i SD:s politik är rasistiskt? Ingen medlem / företrädare har någonsin uttryckt rasistiska åsikter?

    Så ja, innan man vet vad en person har exakt för åsikter är det något förhastat att dra slutsatser bara baserat på "jag röstar på SD" eller t ex "jag röstar på FI".
  • Anonym (Hobby-politiker)
    CStoner skrev 2017-03-03 20:34:18 följande:

    Rimligt vore att du svarar på en direkt fråga i din egen jävla tråd!


    Gjorde precis det, varför så upprörd?
  • Anonym (Hobby-politiker)
    Anonym (.) skrev 2017-03-03 20:57:25 följande:

    För att de har en obehaglig människosyn och för att jag anser att deras tolkning av vad Sveriges problem beror på, och hur man ska lösa dem, är helt felaktig.


    Om du syftar på "stoppa invandringen så förhandlas Sverige till ett paradis på jorden"-retoriken så håller jag helt klart med dig.
  • Anonym (Hobby-politiker)
    CStoner skrev 2017-03-05 16:41:32 följande:
    I inlägg #54 kallar du en skribent för "racist" [sic] för att han anser att man ska skicka hem kriminella. Är kriminella en ras? För du vet att SD vill skicka hem ALLA kriminella, syrier, afghaner, somalier, polacker, rumäner, ryssar.
    Så... Är man rasist för att man vill skicka hem de som inte sköter sig? 
    Behöver man inte, beror lite på vad man tycker i övrigt om invandrare, ens generella syn och motiv till varför man känner aversion mot en särskild grupp människor, osv. Att jag kallade någon rasist tidigare var inte helt seriöst, sedan tyckte jag försvisso att hen var farligt nära rasism i sitt inlägg men repliken var mer av "Twitter-kaliber". Eftersom du frågar mig detta kan jag ställa dig en motfråga: Anser du att SD har NOLL kopplingar till rasism?
  • Anonym (Hobby-politiker)
    Anonym (Inte en gång till) skrev 2017-03-05 21:00:08 följande:

    Anledningen till att jag inte kommer att rösta på SD igen är att det är för mycket skandaler och problem och det håller inte längre att skylla på andra och säga att vi blir mobbade.

    Sen tröttnade jag på att precis allt ska handla om invandringen, det är ju bra att få ordning på problemen inom det området men resten då? allt är bara invandring hit och dit jag har tröttnat på att allt handlar om bara den frågan

    Om inget parti visar framfötterna låter jag bli att rösta nästa gång men SD blir det under inga omständigheter inte igen


    Ja, SD är väldigt besatt av en fråga. Känns väldigt onyanserat.
  • Anonym (Hobby-politiker)
    CStoner skrev 2017-03-05 22:04:00 följande:

    Om du bara tycker att SD handlar om invandring är du dåligt påläst. Att SD alltid pratar om invandring är för att alla jämt och ständigt tar upp det med dem och de blir tvingade att svara. Majoriteten av väljarna tycker att SD har den bästa invandringspolitiken, försvarspolitiken samt äldreomsorg. Det har gjort att alla andra partier degraderats till enfrågepartier, medans SD i allt större utsträckning har förtroende i de tunga frågorna.


    Som t ex ekonomi, sjukvård, skola och klimat då? Låter snarare som att de INTE har förtroende i tunga frågor.
  • Anonym (Hobby-politiker)
    CStoner skrev 2017-03-05 22:33:50 följande:

    Det som är löjligt är det fullkomligt urvattnade uttrycket "människors lika värde". Ingen vet vad det betyder, ändå slänger folk ur sig det hipp som happ utan eftertanke.


    Är det inte bara så enkelt som att vi alla är lika inför döden?
  • Anonym (Hobby-politiker)
    CStoner skrev 2017-03-06 10:35:10 följande:

    Vad du än röstar på så har ditt parti betydligt mindre förtroende än vad SD har. Och visst, det är väl 7-8 riktigt tunga frågor i politiken. Att äga 3 av dem är bättre än vilket annat parti som helst.

    Men de andra partierna kan ju slåss för 2+1 vägars överlevnad, eller vargjakten eller annat perifert skit som ingen utom den mest insatta promillen egentligen bryr sig om.


    Du kunde alltså inte bemöta det faktum att SD i en del tunga frågor INTE har stort förtroende?
  • Anonym (Hobby-politiker)
    Aniiee skrev 2017-07-19 18:14:36 följande:

    Samtidigt så har Detroit haft 66 mord och 175 skottlossningar bara i Jan-Mars i år. Och Malmö har fler invånare än Detroit. De har även haft dryga 2000 inbrott.... 

    Detroit har haft fler mord ensamt 2016 än hela Sverige hade.

    Så, frågan till dig är, vad kan Detroit lära sig av Malmö?


    Malmö större än Detroit? Skojar du, eller?! Malmö har drygt 300 000 invånare, Detroit har knappt 4 miljoner. Så vad har du fått dina siffror ifrån? SCB - fake version, eller?
  • Anonym (Hobby-politiker)
    KillBill skrev 2017-07-22 09:22:05 följande:

    Detroit har ca 670 tusen innevånare och ingenting annat. Frågan är därför var du har fått dina uppgifter från?


    Wikipedia, och vad som avses är alltså den urbana bebyggelsen och ingenting annat. Räknas bara statskärnan så får man ju göra detsamma med Malmö, och även där är Malmö avsevärt mindre. Så frågan är, hur kan du hävda att Aniiee har rätt?

    Det må vara trist, men Sverige är trots allt ett litet land. Jämför man dessutom med USA som är världens 3:e största, framstår vi som pyttesmå...
  • Anonym (Hobby-politiker)
    Aniiee skrev 2017-07-22 12:28:43 följande:

    Greater detroit har knappa 673 000 invånare och Stormalmö har knappa 710 000 invånare. 

    Självklart använder jag relevanta jämförelser när jag göra dylika. Lite fånigt annars....


    Frågan är vad Du betraktar som relevant. Statskärnan i Detroit har över 700 tusen invånare, Malmös statskärna har drygt 250 000. Så sorry, hur du än vrider och vänder på det och manipulerar siffrorna så är Malmö en märkbart mindre stad än Detroit. Konstigt vore det väl annars när man jämför ett land på 10 milj. med ett land på 325 milj. invånare...
Svar på tråden Ni som inte kommer att rösta på SD 2018