• CStoner

    Ni som inte kommer att rösta på SD 2018

    Anonym (.) skrev 2017-03-05 22:25:54 följande:
    Det där är ju bara löjligt. 

    Det handlar snarare om att resonera så att om de två pedofilerna visar sig komma från Afghanistan, så bör man utvisa dessa två. Men man ska inte utvisa alla andra som kommer från Afghanistan också, "för säkerhets skull". 
    Det som är löjligt är det fullkomligt urvattnade uttrycket "människors lika värde". Ingen vet vad det betyder, ändå slänger folk ur sig det hipp som happ utan eftertanke.
  • CStoner
    Anonym (Solvägen) skrev 2017-03-05 23:23:55 följande:
    Problemet är ju att SD säger en sak på pappret och gör en helt annan sak när det kommer till omröstningar, efter sveket när dem röstade mot förbättringar för oss pensionärer så bestämde jag att rösta på ett annat partim jag är nämligen ingen fanatiker utan röstar på det parti som jag tror är bäst både för mig och för Sverige, att lova saker kostar inget men när det kommer till kritan så håller sällan oartier sina löften, SD är inget undantag tvärtom.

    Sen får du acceptera att andra har olika åsikter om saker och ting än vad du har, att säga att andra inte är pålästa bara för att dom inte delar din åsikt är dumt, man kan inte tvinga på andra åsikter bara framföra sin egen.
    Tomma tunnor skramlar mest brukar det heta
    Suck... Jag har förklarat detta tidigare i tråden, men jag får väl göra det en gång till.

    Det var inte så att SD röstade enbart mot den sänkta skatten för pensionären, de hade valet att rösta antingen för eller emot en hel drös med förslag i ett svep. Alltså inte för det och mot det, utan antingen eller i samtliga förslag.  Att de röstade ner den ytterst generösa skattesänkningen på hela 50 kronor i månaden var helt enkelt ett offer för att vi inte skulle få vidöppna gränser och ytterligare försvagat försvar. Som du kanske vet är gränserna nu stängda på sossarnas begäran och värnplikten kommer mest troligt att återupptas igen (enligt sossarnas förslag).

    Ser du inte hur nästan alla förslag som SD kommit med och blev kallade allt möjligt för, nu appliceras av hela sjuklövern?
  • CStoner
    Anonym (Hobby-politiker) skrev 2017-03-06 02:47:20 följande:
    Som t ex ekonomi, sjukvård, skola och klimat då? Låter snarare som att de INTE har förtroende i tunga frågor.
    Vad du än röstar på så har ditt parti betydligt mindre förtroende än vad SD har. Och visst, det är väl 7-8 riktigt tunga frågor i politiken. Att äga 3 av dem är bättre än vilket annat parti som helst.

    Men de andra partierna kan ju slåss för 2+1 vägars överlevnad, eller vargjakten eller annat perifert skit som ingen utom den mest insatta promillen egentligen bryr sig om.
  • CStoner
    Anonym (jo) skrev 2017-03-06 15:01:17 följande:
    SD blir knappast bättre än något annat parti, de är alla lika goda kålsupare, sen är och förblir de ett enfrågeparti, som pensionär röstar jag aldrig mer på dom igen.
    Kom då inte och gnäll över att det är synd om pensionärer efter 2018.
  • CStoner
    Anonym (betalt?) skrev 2017-03-06 18:50:39 följande:
    C Stoner jag tycker du framstår otrevlig i din framtoning och är antagligen en anledning till varför många inte vill vare sig rösta på SD eller skriva i den här tråden (jag har avstått tills nu och kommer inte skriva mer efter detta enda inlägg) Du kör över alla som inte har samma åsikt som du, det är felt på allt och alla utom dig och de som tycker som du och SD, endast ni har dom rätta åsikterna och alla andra har fel.

    Jag är inte pensionär men däremot förstår jag de som känner sig svikna  för SD HAR svikit pensionärerna flera gånger, det går inte att skriva en massa saker vare sig det är i partiprogram eller anonymt på nätet av dig och dina likar om man inte lever upp till sina löften när det verkligen kommer till kritan.

    Jag har inte och kommer inte rösta på SD för dom är i mina ögon värre än de andra partierna, eller nja MP är på samma nivå nu som SD men det är hyckleri av SD och deras väljare att hela tiden gnälla på andra partier när SD är precis likadana själva.
    Att du sitter och lobbar för SD och gör påhopp på andra ändrar ju inte på människors åsikter eller att dom har lika stor rätt som du att rösta på det parti dom vill.

    Man börjar ju undra om du är en av dem som får betalt för att sitta på nätet
    Jaså, du är en sån du... Öppnar dörren och skriker nåt sen stänger den och sticker.

    Det är den bilden jag får av dig när du hoppar på någon (mig) och i samma andetag säger att du inte kommer att skriva nåt mer.

    Jaja... Tack för din analys.
  • CStoner
    Anonym (Hobby-politiker) skrev 2017-03-10 20:10:14 följande:
    Du kunde alltså inte bemöta det faktum att SD i en del tunga frågor INTE har stort förtroende?
    Vilket parti har förtroende i alla tunga frågor? Inte ett enda! Däremot är SD det parti som har förtroende i flest frågor.
  • CStoner
    Florimell skrev 2017-07-06 20:44:08 följande:

    Förutom att de är ett enfrågeparti är de inte kompetenta nog att lägga en budget. Som om inte det vore nog är de dessutom kvinnofientliga och mina nackhår reser sig vid tanken om att de skulle vara delaktiga att styra Sverige.


    Hur är de kvinnofientliga? Förklara också hur du är kompetent att bedöma deras budget.
  • CStoner
    Florimell skrev 2017-07-08 08:32:15 följande:
    Oj, den listan kan göras lång, även om jag inte tar med SDs företrädares uttryck...

    SD vill ta bort all finansiering av jämställdhetsarbete och genuspedagogik i skolorna. Har du någon gång läst forskning i frågorna så framkommer det där med all tydlighet att barn av olika kön behandlas olika. Om vi vill få ett jämställt samhälle så måste man arbeta med frågorna och belysa det. Kvinnor ska enligt SD hålla sig till hemmets uppgifter, vara den vårdande i familjen.
    Sänka aborträtten, öka vårdnadsbidraget, sambeskattning, alla dessa förslag som SD har som resultat att minska jämställdheten i Sverige.

    Förutom detta vill man också förvägra homosexuella rätten att skaffa barn via insemination eller adoption. Tvångssterilisering av transsexuella.

    Och som sagt, då har jag inte ens tagit med SDs uttalanden, sexuella trakasserier inom partiet...

    Hur vill du ha det förklarat att jag är kompetent nog att utläsa en budget? Vill du ha erfarenhet eller universitetspoäng?
    SD vill inte att kvinnor ska vara den som håller sig i hemmet. De vill att familjen ska kunna välja själva, vilket man inte kan idag fullt ut. Då tänker jag på fördelningen i föräldraledigheten.

    Sänka gränsen för abort vill de, men den har ju sossarna sänkt tidigare så varför är det så hemskt att SD vill sänka den ytterligare? Eller är det bara för att det är SD?

    Enskilda medlemmars idiotiska uttalanden finns i alla läger, så den köper jag inte.

    Jag vill veta hur mycket tid du lagt på att läsa deras budget. Har du skummat igenom den på några minuter, eller har du lagt några dagar på att läsa hela och frågat riksdagens utredningstjänst hur de har kommit fram till vissa siffror?

    Jag kan också avsluta med ett citat:

    "Jag ser hellre att Sverige går under än att vi samarbetar med SD."

    - Magdalena Andersson 


  • CStoner
    Anonym (Olivia) skrev 2017-07-08 19:14:00 följande:

    Jag kommer inte rösta på SD för jag håller inte med om vad de tycker.

    Sen tycker jag att SD som parti verkar så oerhört oseriösa. Det är som att det bara är nåt några tonåringar satt ihop på en SO-lektion. T.ex. har de ju (eller i alla fall haft) bilder i sitt partiprogram som inte får användas i politiska sammanhang (av upphovsrättsinnehavaren). Det är ju superenkelt att kontrollera, och visar enbart på att de inte brytt sig.

    Sen blir jag så less på att det var och varannan vecka kommer ut att valfri SD-politiker sagt något oerhört sexistiskt/rasistiskt/homofobiskt. Det händer ju hela tiden. Vad är det för folk dom har som representanter? Skulle aldrig vilja att såna representerade Sverige i nåt viktigare sammanhang. Järnrörsskandalen likaså. Oavsett politik är det ju oerhört konstiga människor, och inget jag relaterar till eller känner att de kan representera mig.


    SD är också det enda parti som gör något åt när deras företräder går över gränsen. Det finns idioter i alla politiska parti, men av någon anledning får de vara kvar. Hyckleri. eller?
  • CStoner
    DVQ skrev 2017-07-08 15:22:18 följande:
    Tro det eller ej, men det är inte så att vi som inte röstar på Sd sitter och fattar något "beslut" om att inte rösta på Sd. Jag röstar helt enkelt på det parti som jag röstat på i 20 års tid! Jag är inte främmande för att någon gång rösta på ett annat parti men då ska det vara ett som stämmer bättre överens med mina värderingar än mitt nuvarande, inte ett som står på diametralt motsatt sida än mina värderingar, som Sd.

    Vet du förresten vad som skrämmer mig mest med Sd? Det är inte rasismen, rötterna i nazismen, deras pissiga ekonomiska politik eller abortmotståndet. Det är den här typen av trådar som startas av Sd-sympare. Fattar ni inte att det skriker sekt om er? Tror ni verkligen på fullt allvar att utgångspunkten är att alla ska rösta på Sd och vi som inte gör det bör förklara oss?
    Abortmotsåndare? De vill sänka gränsen och kräva lite ansvar av vuxna människor.

    Pissig ekonomisk politik? Allting funkar skitbra i Sverige nu, eller?
  • CStoner
    Anonym (Olivia) skrev 2017-07-08 21:15:03 följande:
    Ja, för Kent Ekeroth är ju inte aktiv i partiet längre, eller?
    Han är kickad ur partiet, men sitter kvar i riksdagen eftersom en riksdagsledamot inte kan tvingas från sin plats.

    Fler frågor?
  • CStoner
    DVQ skrev 2017-07-09 07:23:28 följande:
    Har du någon kommentar min oro för sd-sektens sektbeteende, du som kommenterar allt annat i tråden?
    SD är väl inte mer sekt än de familjeliv.se´s skribenter ingår i? Syns framförallt såna här ryggdunkartrådar.

    Och vad är du orolig över? SD är ju ett skitparti som förmodligen kommer att försvinna för att de är försupna rasister.

    Eller är du genuint orolig för att de uppfört originalet till dagens politik på de flesta områdena?
  • CStoner
    DVQ skrev 2017-07-08 22:20:54 följande:
    Nej, han är inte kickad, smartass.

    Sd-ledningen har sagt att om domen vinner laga kraft (d v s om kentas överklagande inte går hans väg) så uppmanas han lämna riksdagen. Han är dock fortfarande partimedlem och än så länge har det inte kommit någon offentlig uppmaning till Ekeroth att lämna riksdagen.

    Herregud. Läs lite mer än Aftonbladets rubriker. Det är fortfarande ett clownparti för försupna rasister.
    Han får inte representera SD oavsett vad domen blir. Överklagad eller inte.

    Inget annat parti än SD har bett någon kandidat lämna riksdagen. Inte ens ditt sosseparti som innehåller både Ljugholt, mutade Wallström och inte att förglömma; din ögonsten Sahlin som har så många övertramp så de flesta tappat räkningen.

    Ekeroth är en idiot som för länge sedan skulle fått truten tilltäppt. Nu frågar jag dig:

    Vad gör SD som är så dåligt något annat parti inte gör?

    Och som en liten påminnelse, alla partier har tagit efter SD´s politik.
Svar på tråden Ni som inte kommer att rösta på SD 2018