Inlägg från: Anonym (Lö) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lö)

    Hur trycker man ner en narcissist..?

    Anonym (tips tack) skrev 2016-07-16 13:52:15 följande:

    Behöver tips på hur man tar sig in under huden på en narcissist. Hur man rubbar dennes självsäkra attityd och världsbild, får denne att känna sig lika nedtryckt och värdelös som hen själv får andra att känna sig?


    Jag vill ocksö bygga på mina ?tips?!! I mitt fall är det min mamma som borde få känna på!
  • Anonym (Lö)
    ella84ella skrev 2016-07-16 15:08:40 följande:

    De hatar när deras försök att provocera inte biter/bli ignorerade, allt annat är bara vatten på deras kvarn. De kan vända allt till sin fördel. Men när de möts utav tystnad eller vända andra kinden till, de blir mer och mer frustrerade och kämpar mer för att locka fram reaktion = till slut har de skämt ut sig själva/satt sig själv i skiten. ..

    Det svåraste är att inte falla för frestelsen att svara, men otroligt intressant och givande att observera narcissistens patetiska försök ... ;)


    Du har rätt, anser jag iaf. Och där tillkommer ju en hel del.. desto mer frustrerande är då känslan att de alltid kommer undan med saker och ting. Men det Är kanske för att det är vi/offren (utgår inte från att dur ett offer=) som är kvar medvetna om saker och tung och fyllda med skuld, rädsla bitterhet ilska osv..

    Och samtidigt, de vinner ju inte. Min mamma tex har en dotter som inte vill veta av henne med två barnbarn som hon aldrig kommer få chans att lära känns så som Hon hade önskat regissera. Och kommer troligtvis dö ensam.

    (Ursäkta slarver skrift!)
  • Anonym (Lö)
    Anonym (Peter) skrev 2018-03-05 22:28:00 följande:

    Se dig inte som ett offer, se dig som en överlevare! Du klarade av att leva med en narcissistisk förälder och idag är du en bra människa. Du uppfostrade dig själv till att bli den du är idag, och det ären otroligt stor sak att klara av :)


Svar på tråden Hur trycker man ner en narcissist..?